Sport

Transferul prin care Cristiano Ronaldo poate juca în Champions League! Revenire de suflet pentru portughez

Situația lui Cristiano Ronaldo la Manchester United încă este incertă, mai ales că „diavolii roșii„ nu vor evolua în Champions League, iar starul portughez își dorește să continue la cel mai înalt nivel.
30.07.2022 | 11:42
Transferul prin care Cristiano Ronaldo poate juca in Champions League Revenire de suflet pentru portughez
Transferul prin care Cristiano Ronaldo poate juca în Champions League. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la The Athletic, Jorge Mendes negociază revenirea lui Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, clubul care l-a lansat în fotbalul mare și care va juca în grupele Champions League.

Transferul prin care Cristiano Ronaldo poate juca în Champions League

Cristiano Ronaldo își dorește enorm să joace în Champions League, însă Manchester United nu va juca în cea mai bună competiție europeană, motiv pentru care starul portughez caută o soluție.

ADVERTISEMENT

Jorge Mendes, impresarul său, negociază revenirea sa la Sporting Lisabona, care va evolua în UEFA Champions League, dar care este și echipa de care este legat sufletește Ronaldo.

Între timp, Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester, unde negociază în ce condiții poate rămâne pe „Old Trafford”, însă nu a luat o decizie încă.

ADVERTISEMENT
  • 37 de ani are Cristiano Ronaldo

Mama lui Cristiano vrea să-l vadă înapoi la Sporting

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a vorbit într-un podcast de la finalul anului 2021, în care spunea că i-a transmis lui Cristiano că vrea să-l vadă din nou în tricoul lui Sporting Lisabona.

„Ronaldo trebuie să se întoarcă aici, dacă ar depinde de mine, ar fi deja aici. Îi place să urmărească jocurile lui Sporting. 

ADVERTISEMENT

I-am spus deja: «Fiule, înainte să mor, vreau să te văd întorcându-te la Sporting» ”, a declarat Dolores Aveiro, în podcastul ADN de Leão.

Cristiano Ronaldo a fost promovat în echipa de seniori de la Sporting Lisabona de către Ladislau Boloni, fiind coleg în acea perioadă și cu Marius Niculae.

ADVERTISEMENT

Cristiano nu a apucat să evolueze prea mult pentru Sporting, pentru că s-a făcut remarcat la un meci amical cu Manchester United, Sir Alex Ferguson insistând pentru transferul său.

„CR7” a jucat 35 de meciuri pentru Sporting Lisabona, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 6 pase decisive, fiind adus pe „Old Trafford” pentru 19.000.000 de euro.

  • 30.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT