Fotbal international

Transferul unui român în Serie A, anunțat de un fost campion mondial. Cine este misteriosul impresar

07.03.2021 | 15:46
Transferul unui roman in Serie A anuntat de un fost campion mondial Cine este misteriosul impresar
ADVERTISEMENT

Italienii au prins drag de fotbaliști români. După transferurile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma, o nouă mutare spectaculoasă se anunță în Serie A. Protagonist va fi un fotbalist din Liga 1.

După ”Brescia Romena” se conturează ”Parma Romena”. Un fost campion mondial cu naționala Squadra Azzurra, devenit între timp impresar, anunță un nou transfer în Serie A.

ADVERTISEMENT

Actualul agent de jucători, fost internațional italian, este un apropiat al finanțatorului Parmei, americanul Kyle Cruse.

Un fost fotbalist al Parmei negociază transferul unui român

Cristian Zaccardo a făcut parte din lotul Italiei la ultimul triumf mondial, din 2006, din Germania. În perioada 2009-2013 acesta a jucat la Parma și a rămas în relații excelente cu oficialii gialloblu.

ADVERTISEMENT

Devenit, între timp, impresar Zaccardo susține că a fost implicat în transferul lui Dennis Man la Parma și că pregătește o nouă mutare spectaculoasă în Serie A.

”Deocamdată suntem în negocieri care se pot concretiza în următoarele luni. Știm cu toții cât de dificilă este piața de transferuri, dar simt că pot face lucruri bune.

ADVERTISEMENT

În curând, aș putea face un transfer important. Sunt în tratative cu un tânăr român”, a declarat Cristian Zaccardo, într-un interviu acordat jurnalistului italian Nicolo Schira.

Giovani Becali a vorbit și el despre un nou transfer de la FCSB

Recent, agentul Giovanni Becali a pomenit numele lui Octavian Popescu, într-o intervenție la Digi Sport. Vărul lui Gigi Becali a spus că un scouter al lui Juventus a fost deja în România pentru a-l vedea pe Popescu.

ADVERTISEMENT

”Scouter-ul de la Juventus a fost aici și l-a urmărit, apoi m-a sunat Txiki Begiristain, directorul sportiv de la Manchester City. Octavian Popescu e un jucător, dacă joacă meci de meci. Gigi l-a luat, i-a făcut contract bun și e nelipsit (din primul 11 al roș-albaștrilor)”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa citată.

  • 20 de meciuri a jucat Octavian Popescu, în acest sezon, numai în Liga 1, unde a marcat și un gol
ADVERTISEMENT