Foto. O echipă din Liga 1 a făcut primul transfer în 2018. A semnat pe trei ani

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
01/01/2018, 13:54
Foto. O echipă din Liga 1 a făcut primul transfer în 2018. A semnat pe trei ani GALERIE FOTO

CSM Politehnica Iaşi a început să se întărească încă din prima zi a anului 2018. Moldovenii au anunţat primul transfer al iernii. Oficialii echipei pregătite de Flavius Stoican au ajuns la un acord cu un fost fotbalist al Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” şi care a evoluat în ultimele două sezoane la Ştiinţa Miroslava, în Liga 2. CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO!

Alex Taciu a ajuns la un acord cu CSM Politehnica Iaşi şi a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu trupa pregătită de Flavius Stoican. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost format la LPS Iaşi, iar apoi a fost legitimat timp de trei ani la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”. Acesta poate evolua atât pe cele trei poziţii din spatele vârfului, dar şi ca atacant.

Primul transfer din Liga 1 Betano în 2018

“Taciuc a semnat cu noi pe o perioadă de trei ani, este primul nostru transfer. Este un jucător tânăr, de perspectivă, care poate creşte în valoare la echipa noastră. Taciuc se va prezenta la reunirea lotului şi va face deplasarea cu noi în cantonamentul din Antalya. Noi îi dorim bun venit în Liga 1 şi sperăm să se acomodeze cât mai rapid rigorilor primei ligi”, a spus preşedintele lui CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie.

În sezonul 2017-2018 din Liga 2, Alex Taciuc a evoluat în 13 meciuri pentru Ştiinţa Miroslava, echipă pentru care a înscris un singur gol. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru CSM Sighet. Este cotat de site-urile de specialitate la 25.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.