Fotbal intern

Transferul zilei în Liga 1 Betano! Un fost coleg al lui Adi Mutu a ajuns la Poli Iași. FOTO

07.03.2019 | 19:56
Transferul zilei in Liga 1 Betano Un fost coleg al lui Adi Mutu a ajuns la Poli Iasi FOTO
ADVERTISEMENT

Transferul zilei a fost făcut de Poli Iași, echipă care va evolua în play-out-ul Ligii 1 Betano în sezonul 2018 – 2019. Deși gruparea din Copou a ratat calificarea în play-off, moldovenii au făcut tot posibilul să întărească echipa pregătită de Falvius Stoican. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Transferul zilei în Liga 1 Betano a fost făcut de Poli Iași

Poli Iași a ajuns la un acord cu Ștefan Popescu, fostul coleg al lui Adi Mutu de la Cesena și Ajaccio. Fundașul stânga în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2018 – 2019 cu echipa pregătită de Flavius Stoican. Acesta a ajuns în Copou din postura de jucător liber de contract, după ce jucase ultima dată pentru Salernitana. Înțelegerea dintre Ștefan Popescu și formația din Italia s-a încheiat în iulie 2018, dar fundașul a făcut pregătirea de iarnă alături de Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu a debutat deja pentru Poli Iași. Fundașul în vârstă de 25 de ani a fost folosit titular de Flavius Stoican în amicalul jucat de gruparea din Copou cu Bradu Borca, scor 8-1. Noul jucător al moldovenilor a fost crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu, iar în 2009 a ajuns la AS Roma. Ștefan Popescu a mai jucat la Marseille, Cagliari, Ternana, Modena, Cesena și Ajaccio.

Ștefan Popescu și Adi Mutu

Ce spunea Tibor Selymes despre Ștefan Popescu

“Pe lângă CV-ul lui Popescu, a contat foarte mult că Ștefan este ieșean. Am decis să dăm o șansă unui copil al orașului. E în urmă cu pregătirea, n-a mai jucat de mult, însă are timp până în iarnă să se pună pe picioare și să ne bazăm pe el din anul viitor. Talent are, de el depinde cum va fi cariera lui de acum înainte”, spunea Tibor Selymes, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, în septembrie 2018.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Ștefan Popescu a bifat 5 selecții la echipa națională a României U21, 3 la reprezentativa U19 și 3 la U17. Fundașul stânga are două meciuri în Liga 1 Betano, ambele din perioada în care se afla sub contract cu Astra Giurgiu.