Sport

Enriko Papa a semnat cu Sepsi până la vară, transfer anunțat în exclusivitate de Fanatik. Update

Fostul căpitan al celor de la FC Botoşani, Enriko Papa, se pregăteşte să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Este un transfer important pentru covăsneni, care luptă la play-off.
09.02.2023 | 14:36
Enriko Papa a semnat cu Sepsi pana la vara transfer anuntat in exclusivitate de Fanatik Update
Enriko Papa a semnat cu Sepsi până la vară. FOTO: Facebook Sepsi OSK
ADVERTISEMENT
09-02-2023
12:40

Enriko Papa a fost prezentat la Sepsi

Enriko Papa este fotbalistul lui Sepsi! Transferul albanezului a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK încă de miercuri, 8 februarie. Fostul căpitan al Botoșaniului va juca la Sf. Gheorghe până la vară sub formă de împrumut.

„Sepsi OSK are un nou mijlocaș

Lotul echipei Sepsi OSK s-a îmbogăţit cu încă un jucător, în persoana lui Enriko Papa. Mijlocașul albanez, în vârstă de 29 de ani, a sosit sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon, de la Caykur Rizespor (Turcia), cu opțiune de transfer definitiv.

Enriko Papa a mai evoluat în prima ligă din România la FC Botoșani, în perioada 2018-2022.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK”, a scris Sepsi, pe Facebook.

Sepsi Sf. Gheorghe este pe ultimul loc de play-off pe care speră să îl cimenteze în ultimele etape ale sezonului regulat. Pentru Cristiano Bergodi vin şi întăririle în ultimele zile din perioada de mercato.

Transferul zilei în SuperLiga. Fostul căpitan al Botoșaniului se pregăteşte să semneze cu Sepsi până în vară

FANATIK a aflat că fostul căpitan al celor de la FC Botoşani, Enriko Papa, a fost transferat de Sepsi până în vară. Aflat sub contract cu Rizespor, mijlocaşul va evolua în a doua parte a campionatului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat informaţiile publicate de FANATIK şi spune că Enriko Papa va veni împrumut până în vară la echipa covăsneană:

“Da, Enriko Papa este o variantă bună pentru noi și suntem aproape să ne înțelegem. Dacă totul e ok, va veni împrumut până în vară, el fiind încă jucătorul turcilor”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Directorul general de la Sepsi, amănunte despre transfer: “E un jucător de care avem nevoie!”

Sepsi Sf. Gheorghe îşi asigură serviciile unui jucător care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc. Albanezul a evoluat timp de patru sezoane la FC Botoşani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Valeriu Iftime.

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a oferit amănunte despre mutare, spunând că Enriko Papa este un jucător de care Sepsi are nevoie şi speră să închidă cât mai repede transferul:

ADVERTISEMENT

„Sper ca până vineri, pe 10 februarie, să reușim să închidem transferul lui Papa la Sepsi. E un jucător de care avem nevoie”, a declarat Attila Hadnagy pentru FANATIK.

Enriko Papa, în tricoul lui FC Botoşani (stânga). Sursa: sportpictures.eu
Enriko Papa, în tricoul lui FC Botoşani (stânga). Sursa: sportpictures.eu

A evoluat în 17 meciuri în acest sezon!

În vară a fost cedat la Rizespor, în liga secundă din Turcia, acolo unde a evoluat în 17 meciuri, în actuala stagiune. La ultimele trei meciuri, Enriko Papa nu a mai prins lotul turcilor şi se va întoarce în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe este pe ultimul loc de play-off, având trei puncte în plus faţă de FC Botoşani şi Petrolul. Covăsnenii aşteaptă şi decizia TAS în cazul celor de la Hermannstadt, care au pierdut nouă puncte din cauza datoriilor.

  • 29 de ani are Enriko Papa
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului 
ADVERTISEMENT