Sport

EXCLUSIV. Edi Iordănescu a primit GOLGHETER! A dat 29 de goluri în sezonul trecut!

UPDATE. Bogdan Chipirliu va juca la Astra Giurgiu din sezonul următor. Fostul golgheter al nou-promovatei Juventus Bucureşti a ajuns la o înţelegere pe trei ani cu Dani Coman şi va evolua pentru...
02.07.2017 | 00:02
EXCLUSIV Edi Iordanescu a primit GOLGHETER A dat 29 de goluri in sezonul trecut
ADVERTISEMENT

UPDATE. Bogdan Chipirliu va juca la Astra Giurgiu din sezonul următor. Fostul golgheter al nou-promovatei Juventus Bucureşti a ajuns la o înţelegere pe trei ani cu Dani Coman şi va evolua pentru astrali. Edi Iordănescu primeşte în sfârşit un atacant cu cifre, Chipirliu marcând de 29 de ori în Liga a doua. Vârful va avea un contract de 4.000 de euro lunar.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Bogdan Chipirliu a ajutat Juventus Bucureşti să promoveze în Liga 1, dar a refuzat să îşi prelungească înţelegere cu trupa care a evoluat în eşalonul secund. Bogdan Chipirliu a impresionat în Liga 2 şi a ieşit golgheter, după ce a înscris nu mai puţin de 29 de goluri.

Bogdan Chipirliu a fost foarte aproape de un transfer în Portugalia, dar lucrurile nu s-au încheiat aşa cum îşi plănuise golgheterul din Liga 2. Oficialii formaţiei Nacional Madeira, echipă din eşalonul secund din Portugalia, s-au arătat interesaţi de serviciile lui Chipirliu, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord şi fotbalistul a revenit în România – VEZI DETALII.

ADVERTISEMENT

5957b9b995f9cf09433140bf

Deşi transferul lui Bogdan Chipirliu în Liga 2 din Portugalia a picat, fotbalistul nu duce lipsă de oferte. Acesta este foarte aproape de Astra Giurgiu. Fosta campioană a României i-a propus lui Bogdan Chipirliu un salariu asemănător cu cel pe care ar fi trebuit să îl primească la Nacional, în jur de 4.000 de euro pe lună. Negocierile sunt avansate, dar dacă cele două părţi nu vor ajunge la un acord, atunci fotbalistul în vârstă de 24 de ani va reveni la nou-promovata Juventus Bucureşti.

450.000 de euro este cota lui Chipirliu

Tags: