Fotbal intern

Oltenii se întăresc! CSU Craiova, DOUĂ transferuri în ultima zi

UPDATE / CS Universitatea Craiova a reuşit să realizeze două transferuri în pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale. Ivan Martic a semnat un contract pe trei sezoane cu...
05.09.2017 | 00:31
Oltenii se intaresc CSU Craiova DOUA transferuri in ultima zi

UPDATE / CS Universitatea Craiova a reuşit să realizeze două transferuri în pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale. Ivan Martic a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia din Bănie, în timp ce Niko Datkovic a fost adus sub formă de împrumut de la Spezia. Amândoi joacă pe postul de fundaş central.

TRANSFERURI CRAIOVA. Oltenii negociaza cu doi jucatori croati

CS Universitatea Craiova profită de pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României cu Armenia, scor 1-0, şi Muntenegrului, care va avea loc luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, şi e aproape să transfere doi croaţi. CS U Craiova se află în discuţii avansate cu Niko Datkovic şi Ivan Martic, care, în prezent, se află sub contract cu Spezia, respectiv Rijeka, conform Diviziei Locale Craiova. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mangia va avea 4 croaţi în lot

Dacă CS Universitatea Craiova va ajunge la un acord cu cei doi jucători, atunci Devis Mangia va avea sub comandă patru croaţi. În lotul oltenilor se mai află Hrvoje Spaija şi Renato Kelic.

Niko Datkovic are 24 de ani şi poate evolua pe postul de fundaş central. A fost cedat de Rijeka la Spezia în urmă cu un sezon, iar în sezonul precedent a evoluat doar două meciuri în Serie B. Este cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro. De partea cealaltă, Ivan Martic poate evolua pe postul de fundaş dreapta. are 26 de ani şi este sub contract cu Rijeka, club alături de care a devenit campion al Croaţiei.

300.000 de euro este cota lui Martic, conform transfermarkt