Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferuri de top: Ioana Cosma și producătorul Leo Badea au intrat în echipa Fanatik! În ce zile îi vezi la Fanatik SuperLiga

Două dintre cele mai importante nume din presa sportivă românească, Ioana Cosma și Leo Badea vor face spectacol, de la 1 martie, la Fanatik SuperLiga, alături de Horia Ivanovici.
26.02.2023 | 19:21
Transferuri de top Ioana Cosma si producatorul Leo Badea au intrat in echipa Fanatik In ce zile ii vezi la Fanatik SuperLiga
Transferuri de top: Ioana Cosma și producătorul Leo Badea au intrat în echipa Fanatik! În ce zile îi vezi la Fanatik SuperLiga. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cel mai incisiv talk-show din peisajul media sportiv din România, marchează la capitolul imagine și profesionalism! Cunoscuta moderatoare Ioana Cosma și nu mai puțin cunoscutul producător Leo Badea s-au alăturat echipei conduse de Horia Ivanovici, după plecarea lor neașteptată de la Trustul PRO, anunțată în premieră de FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se extinde! Ioana Cosma și Leo Badea au intrat în echipa lui Horia Ivanovici! Vezi mai jos în ce zile îi vei vedea la FANATIK SUPERLIGA! Va fi show toată săptămâna!

Da, va fi show la FANATIK SUPERLIGA toată săptămâna de acum încolo! Luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, așa cum te-ai obișnuit deja, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, cu Leo Badea producător, la „butoane”.

ADVERTISEMENT

Ioana Cosma este implicată total în fenomenul fotbal de nu mai puțin de 29 de ani, începând din 1994, în Clujul natal. A fost reporter, redactor, a prezentat știri, a făcut interviuri, a realizat și a moderat emisiuni, a condus departament de sport, este prima femeie care a comentat meciuri la noi, în mai 2019 – finala Cupei României la fotbal feminin, apoi la EURO 2020, în… 2021!

I-a plăcut sportul de mică, s-a visat de mică lucrând în sport. Una dintre „cauze” a fost… bunicul ei! Cea mai importantă persoană din viața sa, după cum a povestit Ioana Cosma într-un mega-interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK acum câteva luni, când era încă „blonda deloc… «blondă» de la PRO”.

ADVERTISEMENT

„Bunicul meu, cea mai importantă persoană din viața mea, era un mare, mare iubitor de fotbal. El m-a «molipsit» cu «microbul» ăsta. Ne uitam împreună la meciuri și el îmi explica cea făcut bine un jucător și ce nu a făcut bine, îmi plăcea tare mult să vorbim… hai să spun «să comentez» meciurile alea…” – Ioana Cosma

Acum Ioana Cosma este „blonda deloc… «blondă» de la FANATIK”. FANATIK SUPERLIGA! O vei putea vedea miercuri și joi, „încadrată” de Horia Ivanovici, care va continua să facă show luni, marți și vineri, de la ora cunoscută, 10:30, pe toate canalele media FANATIK: site, facebook, youtube, Tik Tok, Twitter, Twitch.

„Am cea mai frumoasă meserie din lume, sunt norocoasă că lucrez în această zonă, că pot să mă bucur zilnic de ceea ce îmi oferă sportul. Așa că n-am putut să stau mult timp departe și mă întorc la dragostea dintâi, dintotdeauna, trecută, prezentă și viitoare. De la 1 Martie voi purta mărțișorul «FANATIK SUPERLIGA», vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA». Vă așteptăm, de fapt, alături de noi la «FANATIK SUPERLIGA», mă bucur că fac echipă cu fostul și noul meu coleg Leonard Badea, cu care lucrez de peste 20 de ani. Sunt chiar fericită și vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA»!” – Ioana Cosma

Leo Badea a fost producătorul celebrei emisiuni „Pe bune”, cu Mihai Mironică și Radu Banciu, care a fost scoasă de pe post de furia lui Gigi Becali că era ironizat permanent!

Ioana Cosma vine în echipa FANATIK SUPERLIGA împreună cu producătorul alături de care a realizat mii de emisiuni, bine-cunoscut și el, Leonard Adrian Badea. Leo pentru prieteni. Om de televiziune de 29 ani. Din 1994 în Trustul PRO, de pe vremea când Pro TV se numea Canal 31.

ADVERTISEMENT

A fost producător al emisiunii „Ora exactă în sport” în ultimii 15 ani, a „îmbrăcat” cu producțiile „Special” majoritatea evenimentelor sportive transmise în direct de Trustul PRO în cei 29 de ani de existență. Și, nu în ultimul rând, a fost producătorul celebrei emisiuni „Pe bune”, prezentată de Mihai Mironică și Radu Banciu, scoasă de pe post de furia lui Gigi Becali împotriva ironiei cu care era tratat de cei doi moderatori.

„Pune-mă să fac un interviu cu Leo Messi, să vorbesc ore întregi despre Gică Hagi, să povestesc din culisele fotbalului, dar nu mă pune să vorbesc despre mine… ”, spune Leo Badea când îi ceri repere din cariera sa din spatele atâtor și atâtor live-uri, în studio sau pe stadion, la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Așa că vorbește reporterul pentru el. S-a născut într-o zi cu semnificație istorică. 2 iulie 1969. Pe alt 2 iulie, secole înainte, în 1504 se stingea din viața pe pământ și trecea în viața nemuritoare a personalităților naționale exponențiale un adevărat diplomat și mare conducător militar: Ștefan cel Mare și Sfânt.

Leo Badea: „Consider că viitorul aparține netului, în dauna majoră a televiziunii. Grupul FANATIK mi-a  oferit oportunitatea să merg pe un drum nou, un drum al viitorului”

Primul contact cu fotbalul a fost pe când avea 5 ani: tatăl său l-a dus la inaugurarea stadionului „Steaua” din bulevardul Ghencea (9 aprilie 1974, 2-2 cu OFK Belgrad). În opinia sa, „FCSB este echipa care continuă istoria Stelei” și este de părere că „În viitor cele două echipe se vor contopi iar lucrurile vor reveni la normal. Mă refer la o singură echipă cu fani uniți, și nu dezbinați, cum sunt azi”.

Leo Badea se mândrește cu faptul ca este „fan fotbal adevărat. Acum e la modă fanul de rezultat. Sau fanul interesului financiar. Dezgustătoare ambele situații”.

În presa a debutat la ziarul Ora, undeva în februarie 1992. Trei ani a făcut în paralel presă scrisă și radio (Radio Tinerama). De pe 1 august 1994 s-a dedicat televiziunii: „Am început cu Canal 31, cel care pe 1 decembrie 1995 devenea Pro TV”.

A realizat mii de interviuri ca reporter, dar puțini mai știu că a fost și… operator! În 1995 a devenit primul reporter sportiv autentic, până atunci nu exista noțiunea de reporter sportiv tv. În 2000 a bifat altă premieră: era omul de televiziune care făcea din două meserii una singură. Adică omul care filma, dar punea și întrebări în același timp.

Leo Badea îl consideră pe Gică Hagi, pe care l-a avut invitat în multe dintre emisiunile sale și despre care spune că poate să vorbească ore în șir, cel mai mare fotbalist român, urmat în ierarhia sa de Gicu Dobrin, Ilie Balaci, Liță Dumitru și Anghel Iordănescu.

„În ultimii 15 ani am descoperit o nouă meserie și am realizat cu plăcerea de neegalat a pasiunii emisiuni sportive. O nouă provocare pentru un jurnalist. Acum, înarmat cu experiența celor 32 de ani de presă, am făcut pasul spre o nouă provocare. Consider că viitorul aparține netului, în duna majoră a televiziunii. Grupul FANATIK mi-a  oferit oportunitatea să merg pe un drum nou, un drum al viitorului. Deci începând cu 1 Martie vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA», pe FANATIK.RO, în fiecare miercuri și joi, de la ora 10:30” – Leo Badea

Nu uita și nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA!

Și nu uita: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare luni, distrează-te cu PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Imediat după FANATIK SUPERLIGA! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! „Oracolul din Bălcești” analizează și prezice evenimentele viitoare din fotbal la PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Plus amintiri savuroase din lumea (uneori) savuroasă a fotbalului românesc!

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai incisivă emisiune sportivă în mass-media din România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici! Iar de la 1 Martie, și ai Ioanei Cosma!

ADVERTISEMENT