Fotbal international

Ultima zi de MERCATO. David Luiz, Nasri, Arbeloa, Balotelli, Cuadrado

UPDATE, ORA 23:42. West Ham a semnat cu Alvaro Arbeloa, din postura de jucător liber de contract. Fundaşul iberic a jucat ultima oară pentru Real Madrid....
01.09.2016 | 00:07

UPDATE, ORA 23:42. West Ham a semnat cu Alvaro Arbeloa, din postura de jucător liber de contract. Fundaşul iberic a jucat ultima oară pentru Real Madrid.

arbeloa-west-ham-real-madrid_3776483

UPDATE, ORA 22:51. Mario Balotelli încearcă să-şi relanseze cariera la Nice, în Franţa! Atacantul italian a ajuns acolo din postura de fotbalist liber de contract, după ce Jurgen Klopp nu l-a mai dorit la Liverpool.

oficial

UPDATE, ORA 22:02. Mijlocaşul lui Arsenal, Jack Wilshere, va juca sub formă de împrumut la Bournemouth. Fotbalistul în vîrstă de 24 de ani a refuzat AC Milan, AS Roma şi Crystal Palace.

wwweqwe

UPDATE, ORA 20:40. David Luiz se întoarce la Chelsea pentru 37.000.000 de euro! Fundaşul brazilian a plecat de la Londra în 2014, PSG plătind pentru el 50.000.000 de euro.

fc

UPDATE, ORA 20:39. Mangala a fost împrumutat de Manchester City la PSG. Durata: un an.

mangala

UPDATE, ORA 20:15. Juan Cuadrado va juca următoarele trei sezoane la Juventus. Chelsea va primi anual cîte 5 milioane de euro de la ”Bătrâna Doamnă”.

cuadroado

UPDATE, ORA 19:45. Colegul lui Tătăruşanu şi al lui Ianis Hagi de la Fiorentina, Marco Alonso a semnat în mod oficial cu Chelsea. Gruparea din Serie A a primit în schimbul fotbalistului 25.000.000 de euro.

UPDATE, ORA 17:45. Guardiola face curăţenie la Manchester City după ce l-a cedat pe Joe Hart la Torino şi l-a vîndut pe Bony la Stoke, un al jucător a plecat. Samir Nasri a ajuns la Sevilla sub formă de împrumut.

nasri-samir

UPDATE, ORA 15:39. Manchester City l-a cedat pe Wilfried Bony la Stoke. Transferul este oficial, fiind anunţat chiar de antrenorul Mark Hughes. 22.000.000 de euro este suma plătită de Stoke.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 31 august, ora 15:35. SURPRIZĂ la Internazionale. Jovetic tratează cu Milan şi Fiorentina.

Stevan Jovetic ar putea furniza surpriza acestui final de mercato avînd în vedere că muntenegreanul ar putea părăsi Inter. Jovetic tratează cu AC Milan dar pe fir se află şi Fiorentina. Conform Sky Sport, AC Milan a contactat agenţii fotbalistului pentru un eventual transfer.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 31 august, ora 14:45. SURPRIZĂ în Serie A! Sassuolo transferă un puşti de 18 ani din România

Sassuolo a transferat un jucător român de 18 ani, pe Marius Marin de la ASU Poli Timişoara. Marin s-a transferat la Sassuolo după ce s-a pregătit timp de o lună cu formaţia italiană.

Mai mult, înţelegerea a fost prefectat după ce jucătorul a împlinit 18 ani. Marus Marin ar fi avut nevoie de acordul FIFA pentru a se transfera la Sassuolo dacă ar fi semnat înainte de împlinirea vîrstei de 18 ani.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 31 august, ora 13:25. Napoli s-a înţeles cu un jucător important ce a semnat prelungirea contractului. Gabbiadini şi-a dat acordul pentru un contract pînă în 2021 şi  va cîştiga 2.5 milioane de euro pe sezon.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 31 august, ora 12:25. Un jucător de la Arsenal a primit un număr record de oferte într-o singură zi de când a fost pus pe lista de transferuri.

Jack Wilshere a fost pus pe lista de transferuri de Arsenal iar rezultatul a fot peste aşteptări. Wilshere a primit într-o singură zi 22 de oferte de transfer. Printre echipele care s-au interesat de Wilshere se numără Roma şi Valencia.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 august, ora 21:25. Yevhen Konoplyanka a ajuns la un acord cu Schalke 04. Sevilla l-a vîndut pe mijlocaşul ucrainian în Bundesliga pentru aproximativ 15.000.000 de euro. Pe site-ul oficial al lui Schalke au apărut deja imagini cu numele fotbalistului imprimat pe tricourile scoase la vînzare!

Capture

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 august, ora 17:05. Arsenal l-a prezentat pe atacantul iberic Lucas Perez, transferat de la Deportivo în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. 

lucas

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 august, ora 16:33. Joe Hart va juca la AC Torino. Portarul naţionalei Angliei a fost împrumutat de Manchester City:  “Da, Joe Hart va juca la Torino. S-a făcut. A spus ‘da’ clubului, iar acum Manchester City şi-a dat acordul”.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 august, ora 14:45. Bastian Schweinsteiger e aproape de un transfer la vice-campioana Portugaliei, Sporting Lisabona. Mijlocaşul german negociază mutarea sa la Sporting.

Manchester United îl lasă gratis pe Schweinsteiger, însă rămîne de văzut dacă germanul va accepta condiţiile salariale, mult mai diminuate ca şi la United.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 29 august, ora 17:30. Barcelona l-a transferat recent pe Pablo Alcacer de la Valencia în schimbul a 30.000.000 de euro. Asta nu e tot, în contul afacerii, catalanii vor ceda un jucător la Valencia. 

Munir El Haddadi, cel care în urmă cu doi ani era văzut drep noul Messi, a făcut vizita medicală şi se va alătura zilele următoare ”liliecilor”. Acesta va fi împrumutat acolo pentru un an. iar Valencia va avea prima opţiune la achiziţionarea lui, informează presa din Spania.

60.000.000 de euro este clauza de reziliere a mijlocaşului în vîrstă de 21 de ani.

57c482e695f9cf6805e65dde


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 29 august, ora 17:30. Bild anunţă faptul că PSG a pus ochii pe un fotbalist din naţionala Germaniei. Julien  Draxler, mijlocaşul lui Wolfsburg, îi este pe plac lui Unai Emery care şi-a anunţat şefii să-l cumpere! În schimbul său, Wolfsburg ar putea să încaseze 75.000.000 de euro!

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 29 august, ora 11:00. Inter a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa din Milano l-a transferat pe campionul european Joao Mario, de la Sporting pentru 45 de milioane de euro.

Portughezul a fost om de bază în victoria Portugaliei din această vară de la Euro 2016. Joao Mario a semnat un contract valabil 5 ani.


TRANSFERURI EUROPA. Update, 28 august, ora 16:00. Fundaşul lui Lazio, brazilianul lui Mauricio dos Santos se va transfera la Spartak Moscova, în Rusia. Mauricio era la sfîrşitul contractului cu Lazio iar pentru semnătura lui s-au luptat grecii de la Olympiacos şi turcii de la Beşiktaş.


TRANSFERURI EUROPA. Update, 28 august, ora 13:10. Fosta adversară a Astrei din play-off-ul Ligii Europa, West Ham, l-a împrumutat, cu o clauză de transfer, pe atacantul Simone Zaza de la Juventus Torino.

Italienii au încasat de la West Ham suma de 5.000.000 de euro, dar suma totală ar putea ajunge la 28.000.000 de milioane. Conform actelor încheiate între cele două formaţii, Simone Zaza are o clauză de transfer definitiv pentru 20 de milioane de euro, plus alte trei în funcţie de performanţe, dacă va bifa un anumit număr de meciuri pentru formaţia din Premier League.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA

“Vreau să le mulţumesc tuturor pentru modul în care m-au primit, inclusiv fanilor şi tuturor celor de la club. Vreau să încep o nouă experienţă şi simt că aceasta este alegerea potrivită pentru mine. Am jucat deja pe Stadionul Olimpic în tricoul altei echipe (n.r. Juventus). Este un stadion frumos şi am simţit căldura fanilor, iar acesta a fost un motiv important în alegerea mea. Vreau să devin din ce în ce mai bun şi ştiu că voi reuşi acest lucru la West Ham. Din păcate, nu ne-am calificat în Europa League, dar sper că voi ajuta clubul să reuşească acest lucru în sezonul următor”, a spus Zaza, conform whufc.com, site-ul oficial al celor de la West Ham.

TRANSFERURI EUROPA. Update, 28 august, ora 10:40. Joao Mario a semnat cu Inter Milano şi a devenit cel mai scump jucător portughez care pleacă din competiţia internă. Sporting Lisabona, fostul club al lui Joao Mario, urmînd să încaseze 40 de milioane de euro, plus încă 5 bonus în funcţie de performanţe.

Joao Mario ocupă tot locul 2 all-time în topul transferurilor realizate de Inter Milano. Lider este Christian Vieri, cumpărat în vara lui 1999 de la Lazio pentru 49 de milioane de euro.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 27 august, ora 19:48.  Arsenal s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Watford. La conferinţa de presă, de după meci, Arsene Wenger a anunţat două transferuri: Am transferat doi noi jucători: Mustafi şi Perez. Acum mai trebuie doar să-i integrăm în echipă”. În schimbul celor doi Arsenal a plătit 60.000.000 de euro. 

20.000.000 a costat Lucas Perez de la Deportivo.
40.000.000 de euro a plătit Arsenal pentru Mustafi, fotbalist ce s-a aflat sub contract cu Valencia.



TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 27 august, ora 15:08. Noul patron al lui Inter Milano s-a apucat de treabă! Gazzetta dello Sport anunţă transferurile lui Joao Mario (Sporting) şi Gabigol (Santos). Internaţionalul portughez i-a costat pe italieni 45.000.000 de euro, în timp ce pentru brazilianul în vîrstă de 19 ani, Inter va plăti 27.500.000 euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 26 august, ora 22:04. Conform telegraph.co.uk Joe Hart ar putea semna zilele următoare cu Liverpool. Portarul în vîrstă de 29 de ani a jucat ultimul său meci pentru City în Liga Campionilor, contra Stelei. Pep Guardiola nu-l mai doreşte pe Hart la echipă întrucît nu are un joc de picior pe placul său.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 26 august, ora 17:40. Cotidianul AS scrie că James Rodriguez şi-a pus oamenii de încredere să-i găsească o casă în Torino. Asta înseamnă că un transfer la Juventus este posibil în viitorul apropiat. Mijlocaşul columbian n-a fost folosit de prea multe ori în sezonul precedent la Real Madrid, fapt ce l-a nemulţumit în mod evident.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 26 august, ora 11:46. Arsenal pune în joc o sumă importantă. 41 de milioane de euro oferă clubul englez pentru fundaşul Valenciei Shkodra Moustafi.

Iniţial, Arsenal făcuse o ofertă de 30 de milioane de euro iar Valencia refuzase scurt spunînd că nu vrea să-l dea pe internaţionalul german. Noua ofertă a englezilor s-ar putea să ducă negocierile spre final.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 25 august, ora 17:03. Telenovela Claudio Bravo e gata. Portarul chilian a semnat cu Manchester City. Site-ul oficial al echipei engleze a anunţat transferul jucătorului pentru 4 ani.

Barcelona va încasa 23 de milioane de euro pentru acest transfer: “E greu să părăsesc Barcelona după 2 ani de succes, însă nu am putut să spun pas oportunităţii de a munci alături de Pep Guardiola”, a declarat Bravo.

claudio


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 25 august, ora 13:44. Înainte de meciul West Ham – Astra, din cadrul play-off-ului Ligii Europa, Gazzetta dello Sport anunţă că londonezii s-au înţeles cu Juventus pentru transferul lui Simone Zaza. West Ham urmează să plătească 25.000.000 de euro în schimul atacantului italian.

57bec56695f9cf6b1c410b31

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 25 august, ora 10:10. Cum Claudio Bravo va ajunge la Manchester City zilele următoare, Barcelona are nevoie de un nou portar. Conform presei din Spania, oficialii catalani ar fi ajuns la un acord cu Jasper Cillessen, portarul lui Ajax care miercuri seara a încasat patru goluri de la Rostov, în Liga Campionilor.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 24 august, ora 14:30. Mario Balotelli încearcă să-şi găsească o nouă echipă după ce Jurgen Klopp nu-l mai doreşte la Liverpool. Atacantul italian nu duce lipsă de oferte. Gazzetta dello Sport anunţă faptul că Palermo şi Chievo îl doresc. Cu toate acestea agentul Raiola vrea să-i găsească un angajament în Premier League. Astfel, impresarul a discutat cu Mourinho despre un eventual transfer.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 24 august, ora 10:11. Juventus doreşte să-l transfere pe mijlocaşul Blaise Matuidi, acesta fiind văzut drept înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba. Conform presei din Italia, gruparea din Torino a înaintat o ofertă de 22.000.000 de euro, însă aceasta a fost refuzată de PSG.

57bd409b95f9cf5a5e1ad925

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 23 august, ora 18:22 / Transferul lui Claudio Bravo e la un pas de a se oficializa. Portarul chilian a ajuns la Manchester pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului şi pentru a efectua vizita medicală. 

wepof


 TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 22 august, ora 15.01. Barcelona îl aduce pe noul Neymar! Gabigol, vedeta celor de la Santos, este noua ţintă a marilor cluburi din Europa, iar jucătorul ar fi tentat de un transfer la catalani.

Gabriel Barbosa, 19 ani, mai este trecut pe lista de opţiuni a unor cluburi ca Juventus, Leicester sau Atletico Madrid iar agentul jucătorului, Wagner Ribeiro, spune că Santos cere pe el 27 de milioane de euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 22 august, ora 13.01/ Arsenal VREA un fundaş de 30 de milioane de euro! Arsene Wenger a confirmat faptul că este aproape de a-l aduce pe germanul Shkodran Mustafi de la Valencia.

Wenger caută o soluţie viabilă pentru centrul defensivei după accidentarea lui Per Mertesacker şi plecarea lui Gabriel. Antrenorul “tunarilor” are şi cîteva variante de avarie în cazul în care transferul lui Musafi va pica. Jonny Evans, Simon Kjaer şi Omer Toprak sînt posibilele ţinte ale lui Wenger în cazul în care nu va ajunge la o înţelegere cu Valencia.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 20 august, ora 16:39 / Transferul lui Claudio Bravo la City e doar o chestiune de timp. Robert Fernandez, secretarul tehnic al clubului blaugrana, a declarat că cele două cluburi au ajuns la un acord: 

Avem un acord de principiu cu Manchester City privind transferul lui Bravo. Pînă se va închide fereastra de transferuri, vom aduce însă pe cineva în schimb“, a spus oficialul pentru Barca TV.

Se vehiculează suma de 23 de milioane de euro pentru transferul goalkeeperului chilian la Manchester City.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 20 august, ora 15:14 / Liverpool l-a vîndut pe atacantul belgian, Christian Benteke pentru 32 de milioane de euro la Crystal Palace.

Benteke a făcut deja vizita medicală cu noua sa echipă şi a semnat o înţelegere valabilă 4 ani.

ben


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 19 august, ora 13:26 / Barcelona se pregăteşte să se despartă de Claudio Bravo, care e foarte aproape de o mutare la Manchester City. 

Mundo Deportivo scrie că portarul lui Ajax şi al naţionalei Olandei, Jasper Cillessen e aproape de un transfer la Barcelona.

Spaniolii scriu că Barca va plăti 13 milioane de euro în schimbul său. Cillessen va avea un salariu anual de 3 milioane de euro.

cille


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 18 august, ora 13:43 / Chelsea e la un pas de cel mai scump transfer din istoria clubului. Presa din Anglia scrie că echipa de pe Stamford Bridge a făcut o ofertă de 71,5 milioane de euro pentru Kalidou Koulibaly, fundaşul lui Napoli.

Fundaşul lui Napoli e dorit de mai multe cluburi europene după prestaţiile foarte bune din Serie A. Senegalezul a fost transferat de napoletani pentru 7,75 de milioane de euro.

chelsea


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 17 august, ora 18:37 / Portarul lui Manchester City, Joe Hart, e la un pas de un transfer la Everton. 

Portarul naţionalei Angliei a fost tras pe linie moartă de Pep Guardiola şi şi-a manifestat dorinţa de a pleca şi e foarte aproape de transferul la Everton.

Manchester City e foarte aproape de transferul lui Claudio Bravo de la Barcelona pentru suma de 25 de milioane de euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 17 august, ora 12:39 / Juventus nu se mai opreşte. Campioana Italiei e aproape de transferul lui Blaise Matuidi de la PSG. 

Francezii scriu că Matuidi nu face parte din planurile lui Unay Emery pentru sezonul viitor şi mutarea s-ar putea concretiza zilele următoare. PSG cere 30 de milioane de euro pentru transfer, iar la cît e dispusă Juventus să investească în echipă, suma poate fi acceptată de italieni.

gkergr


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 15 august, ora 23:25 / Claudio Bravo a ajuns la un acord cu oficialii lui Manchester City pentru un eventual transfer şi aşteaptă ca şi Barcelona să îşi dea acordul. Catalanii au cerut iniţial 40 de milioane de euro, dar presa din Spania anunţă că ar fi dispusă să reducă din pretenţii, mai ales că Bravo are 33 de ani şi se încearcă să i se oferă postul de titular lui Ter Stegen. Singura problemă ar fi că neamţul este uşor accidentat, iar Luis Enrique  ar vrea să renunţe acum la Bravo.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 12 august, ora 16:30 / Inter Milano forţează transferul lui Joao Mario, de la Sporting Lisabona, fotbalist cerut cu insistenţă de noul antrenor, Franck de Boer. Italienii oferă 50 de milioane de euro, sumă care l-ar face pe mijlocaş cel mai scump jucător vîndut pe Sporting şi cel mai scump portughez plecat din campionatul intern. Ronaldo a fost vîndut la United pe 17,5 milioane de euro.  

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 11 august, ora 16:30 / Napoli caută cu disperare un înlocuitor pentru Gonzalo Higuain şi este gata să achite 70 de milioane de euro pentru Mauro Icardi, anunţă Gazetta dello Sport. Problema napoletanilor ar fi că în cursa pentru vîrful lui Inter se mai află şi Chelsea şi Arsenal.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 10 august, ora 17:23. Arsenal pregăteşte un transfer care ar zgudui Europa. ”Tunarii” îi doresc pe Antoine Griezmann sau Robert Lewandowski. Conform publicaţiei The Sun, în cazul în care ”pică” mutarea atacantului polonez, Wenger se va orienta către starul francez, care are o clauză de reziliere în valoare de 100.000.000 de euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 10 august, ora 10:50 / Juventus Torino a demarat negocierile cu Real Madrid pentru transferul lui Isco, fotbalist de mare talent, folosit însă foarte puţin în mandatul lui Zinedine Zidane. Conform Tuttosport, campioana Italiei a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro, refuzată de “galactici”. Madrilenii ar vrea 50 de milioane de euro pentru Isco, iar negocierile vor continua în următoarele zile.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 9 august, 17:42. Înainte de ”dubla” cu Astra din cadrul Ligii Europa, West Ham a perfectat un transfer. Gruparea londoneză l-a achiziţionat pe Arthur Masuaku, fundaşul stînga al grecilor de la Olympiakos.

“Este o mare onoare pentru mine să fac parte din acest club. Am vorbit cu agentul meu despre mai multe oferte, dar când mi-a spus de West Ham nu m-am mai gândit la altceva. Mă gândeam că va fi o nebunie să pot fi coleg cu Dmitri Payet. Pentru mine, Premier League este cel mai puternic campionat din lume”, a declarat Masuaku pentru site-ul oficial al lui West Ham.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 8 august, 17:27. PSG a realizat în mod oficial transferul lui Jese, de la Real Madrid. Francezii au plătit 25.000.000 de euro în schimbul atacantul în vîrstă de 23 de ani. Acesta a semnat un contract pe cinci ani.

“Îi dorim tot norocul la noua sa echipă şi îi mulţumim pentru modul în care s-a dedicat acestui club”, se arată într-un comunicat al clubului Real Madrid.

ultima-ora-psg-l-a-transferat-pe-jese-de-la-real-madrid-pentru-25-de-milioane-de-euro_size6


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 8 august, 13:27. Noii patroni chinezi de la AC Milan au de gînd să chetluiască o mulţime de bani pe transferuri vara aceasta. Principala lor ţintă este Isco, de la Real Madrid. 40.000.000 de euro ar fi suma pentru care ”galacticii” s-ar despărţi de mijlocaşul spaniol.

57a7230895f9cfb44f939d3f


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 8 august, 18:10. În afara lui Bonucci, pe care ar fi gata să dea 60 de milioane de euro, City l-ar vrea şi pe Andre ter Stegen, de la Barcelona. Catalanii nu vor să-l lase să plece, iar englezii ar fi obligaţi să achite clauza de reziliere, de 80 de milioane de euro. Barcelona l-a cedat pe Thomas Vermaelen, la AS Roma, sub formă de împrumut. Italienii îl pot achiziţiona la finalul acestui sezon pentru 8 milioane de euro.

vermaelen roma_630x420


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 7 august, 15:18. Manchester City a făcut o ofertă în valoare de 60.000.000 de euro pentru italianul Bonucci, unul dintre cei mai buni oameni ai ”Squadrei Azzurra” de la Euro. Gazzetta dello Sport scrie că Juventus a acceptat oferta, însă Bonucci a refuzat să meargă sub comanda lui Guardiola. Italianul ar fi avut un salariu de 8.000.000 de euro în Anglia, dublu faţă de cît cîştigă la Juventus.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 6 august, 15:00. West Ham United, adversara Astrei din play-off-ul Ligii Europa, s-a înţeles cu Swansea pentru transferul lui Andre Ayew. Atacantul în vîrstă de 26 de ani îi va costa pe ”ciocănari” aproximativ 24.000.000 de euro. 

57a5c81495f9cfc2303b0510

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 6 august, 10:10. Swansea a anunţat transferul oficial lui Fernando Llorente de la Sevilla. Englezii au plătit 6 milioane de euro în schimbul atacantului de 31 de ani.

“Sînt fericit că voi începe un nou capitol al carierei mele, ca jucător al echipei Swansea City. Vă mulţumesc pentru această primire”, a scris atacantul spaniol, pe Twitter.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 5 august, ora 15:46. Ronaldinho a primit o oferă interesantă în urmă cu scurt timp, formaţia Wollongong Wolves, din liga secundă a Australiei i-a propus un contract pe un an brazilianului. Acesta a evoluat ultima oară pentru Fluminense, în 2015. De atunci n-a mai avut nici un angajament.

În ultima jumătate de an a evoluat pentru o echipă de futsal din India.


“Am făcut deja o ofertă pentru el, are termen până joi să ne dea un răspuns. Ştim că Ronaldinho este interesat să joace în liga australiană”, a anunţat directorul lui Wollongong, Dean Merola.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 5 august, ora 10:38. După ce i-a vîndut pe Dani Alves, Marc Bartra şi Adriano, Barcelona s-ar putea despărţi de un alt fundaş. AS Roma negociează zilele acestea transferul lui Thomas Vermaelen.

2.000.000 de euro ar urma să plătească Roma pentru împrumutul pe un an, urmînd ca vara viitoare să mai achite încă 8.000.000 pentru transferul defintiv.

57a43b2895f9cf57766aa6b5


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 4 august, ora 15:37. Real Madrid le-a trimis celor de la Bayern o nouă ofertă pentru David Alaba, conform presei din Spania, oficialii lui Real sînt gata să plătească 65.000.000 de euro plus fundaşul Pepe!


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 2 august, ora 15:12. Unul dintre cei mai promiţători nemţi, Julian Draxler s-a certat cu şefii echipei Wolfsburg şi vrea să plece de la club! Chelsea şi Altetico Madrid sînt interesate să-l transfere.

“Situaţia mea este clară. După ce am terminat Campionatul European l-am anunţat pe antrenorul Dieter Hecking că aş dori să părăsesc Wolfsburg. Ştie acest lucru de trei săptămâni, nu ar fi trebuit să vorbească despre mine în public. Mi-ar fi plăcut ca cineva să vină întâi să vorbească cu mine”

“Cînd am semnat, am fost asigurat, verbal, că pot pleca în cazul în care am ocazia să o fac. Atât Hecking, cât şi Klaus Allofs, au spus acest lucru atunci când am semnat contractul. A fost clar de la început, pentru toată lumea, că mi-ar plăcea să joc la un club de top din Europa”, a spus Draxler, conform Bild.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 1 august, ora 17:16 / Două mutări importante au fost deja oficializate astăzi în fotbalul european. Hamburger SV l-a adus pe Kuba Blaszczykowski, de la Borussia Dortmund, împrumutat sezonul trecut la Fiorentina, pentru cinci milioane de euro. FC Barcelona l-a cedat pe Martin Montoya la Valencia, aşa cum s-a stabilit în cadrul tranzacţiei lui Andre Gomez.

____________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 16:00. PSG vrea să îl transfere pe Jese Rodriguez de la Real Madrid. Cele două cluburi au demarat negocierile pentru transferul atacantului.

Zinedine Zidane a recunoscut discuţiile: “Pentru Jese se poartă negocieri cu PSG. Încă nu am ajuns la o înţelegere. Nu a jucat cu Chelsea pentru că are o accidentare uşoară şi nu am vrut să riscăm să se agraveze”.

Jese Rodriguez e rezervă la Real Madrid şi e greu să se impună în lupta pentru titularizare cu Ronaldo, Bale, Benzema sau Morata.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 14:36. Zenit l-a vîndut în această vară pe Hulk în China pentru 55 de milioane de euro şi e la un pas să se despartă şi de Axel Witsel. Starul belgian e dorit de Juventus, iar “Il Luce” pare decis să fie de acord cu acest transfer:

“Axel Witsel vrea să plece. Nu l-am folosit titular cu Lokomotiv pentru a diminua riscul unei accidentări. Am nevoie de el, de experienţa lui, dar jucătorul vrea să plece“, a declarat Lucescu.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 15:10. Barcelona a fost extrem de activă pe piaţa de transferuri în această vară. Catalanii i-au adus pe Umtiti, Denis Suarez, Lucas Digne şi Andre Gomes. În aceste momente, oficialii clubului mai negociază un transfer. Este vorba de Mario Mandzukic de la Juventus.

749011-gettyimages-531762070


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 iulie, ora 13:05. Atletico Madrid a dat lovitura. Kevin Gameiro a semnat cu clubul madrilen pînă în 2020.

Atacantul francez în vîrstă de 29 de ani a costat-o 41 de milioane de euro pe Atletico. Fostul atacant al Sevillei a avut o ofertă şi de la Barcelona, însă echipa lui Simeone s-a mişcat mai repede.

kg


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 30 iulie, ora 12:28. Chelsea a făcut cea mai mare ofertă din istoria clubului, 68 de milioane de euro în schimbul lui Lukaku. 

Everton a refuzat instantaneu oferta. Oficialii clubului din Liverpool au declarat că vor 90 de milioane în schimbul atacantului belgian.

342


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 22:21. Inter tocmai ce a refuzat o ofertă în valoare de 55 de milioane de euro pentru Mauro Icardi venită din partea clubului Arsenal. ”Tunarii” n-au de gînd să renunţe şi vor plusa zilele următoare. Recent, Napoli a intrat şi ea pe fir, vrînd să îl aducă pe atacantul în vîrstă de 23 de ani în locul lui Gonzalo Higuain, plecat la Juventus.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 17:27. Mario Balotelli traversează o perioadă dificilă a carierei sale. Acesta se află sub contract cu Liverpool, însă nu mai intră în vederile lui Jurgen Klopp. Astfel, Impresarul Raiola, cel care se ocupă şi de transferul lui Pogba la United, încearcă să-i găsească o nouă echipă clientului său. Prima varianta, Beşiktaş, a fost refuzată de Balotelli. Italianul mai are oferte de la Napoli şi Ajax.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 29 iulie, ora 15:23 / Napoli i-a găsit înlocuitor lui Gonzalo Higuain. Polonezul Arkadiusz Milik de la Ajax a trecut vizita medicală şi va semna în scurt timp cu echipa italiană. 

Suma de transfer e de 30 de milioane de euro. Milik ar putea debuta luni, în amicalul dintre Napoli şi Nice. Milik a făcut un Campionat European foarte bun şi, la 22 de ani, e considerat urmaşul lui Lewandowski.

efwjpo


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 27 iulie, ora 17:00 / Clubul brazilian Corinthians a anunţat că l-a vîndut pe Alexandre Pato la Villarreal pentru 3 milioane de euro. 

“Răţoiul” nu s-a adaptat la Chelsea, acolo unde a jucat în prima parte a anului 2016 şi speră să revină în formă maximă la Villarreal, club care joacă în Liga Campionilor.

“Clubul Corinthians anunţă că marţi, 26 iulie, a ajuns la un acord cu formaţia spaniolă Villarreal pentru transferul lui Alexandre Pato. Prin acordul ambelor părţi, nu vor fi dezvăluite perioada contractuală şi suma de transfer”, se arată în comunicatul oficialilor brazilieni.

pato


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 19:45. Napoli tocmai ce l-a vîndut pe Gonzalo Higuain la Juventus. În aceste condiţii, transferul unui nou atacant, cel puţin de valoare apropiată cu argentinianul, este vital! Presa din Spania scrie că Napoli pregăteşte o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Oficialii lui Napoli ar trata pe ascuns transferul lui Alvaro Morata de la Real Madrid!


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 26.07.2016, ora 18:26 / Cosmin Contra a mai oficializat un transfer la Alcorcon. Antrenorul român a mai adus un fost jucător al Valenciei, după ce ieri a fost adus Carlos Carbonell. Astăzi a venit un jucător important în istoria Valenciei, David Navarro. Spaniolul, în vîrstă de 36 de ani, joacă pe postul de fundaş central şi a bifat 145 de meciuri pentru Valencia, între ianuarie 2009 şi iulie 2011. În sezonul trecut a jucat pentru Levante.

alcorcon_630x630

___________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 26.07.2016, ora 10:02. Transferul lui Pogba la Manchester United a intrat în impas. Motivul? Agentul jucătorului, Mino Raiola, cere o sumă astronomică drept comision. Aproape 30.000.000 de euro vrea Raiola. Juventus nu doreşte să-i ofere nici măcar un euro acestuia. Manchester United este ceva mai înţelegătoare şi este gata să plătească jumătate din suma cerută de impresar. Chiar şi aşa, Juventus tot trebuie să-şi plătească partea ei penru ca transferul să se realizeze.

raiola

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 22:08 / Decizie neaşteptată a lui Jurgen Klopp, care a renunţat la serviciile lui Joe Allen, 26 de ani. La doar cîteva săptămîni după Euro 2016, unde mijlocaşul galez a avut prestaţii foarte bune şi a ajuns pînă în semifinale. Stoke a plătit 15,5 milioane de euro pentru Allen, care se semnat un contract valabil pe cinci ani cu noua sa echipă.

____________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 18:33 / Cosmin Contra a reuşit să bifeze un nou transfer la Alcorcon, echipa pentru care a semnat în această vară şi va forţa promovarea în Primera Division. Alcorcon a oficializat astăzi transferul lui Carlos Carbonell Gill, 21 de ani, de la Valencia. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş central şi a jucat trei meciuri pentru prima echipă a Valenciei, două în Primera Division şi una în Liga Europa.

tropi_630x630

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 18:07. Kolo Toure a evoluat pentru Liverpool în ultimii trei ani. De curînd, a semnat cu gruparea Celtic, din postura de jucător liber de contract. La prezentarea oficială, jucătorul din Coasta de Fildeş n-a fost tocmai încîntat că va evolua în prima ligă din Scoţia.

kolo

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 15:33. Conform cotidianului Fanatik, din Turcia, Beşiktaş vrea să-l împrumute pe Arda Turan de la Barcelona! Ar fi o lovitură cruntă pentru Galatasaray, echipă ce l-a format pe Turan şi i-a plătit salariul timp de 7 ani, pînă să-l vîndă la Altetico Madrid.

arda-turan-barcelona-arda_3397170

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 25.07.2016, ora 11:01. Transferul lui Paul Pogba la Manchester United este foarte aproape să devină realitate. În acest condiţii, Juventus îi caută înlocuitor francezului. Oficialii ”Bătrînei Doamne” au în plan să-l transfere pe Nemanja Matic, de la Chelsea. Mijlocaşul sîrb este cotat la 38.000.000 de euro. 

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 19:59 / Barcelona se desparte de Adriano Correia, care a ajuns deja în Turcia şi va semna un contract cu Beşiktaş. Fundaşul în vîrstă de 31 de ani va fi vîndut în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Adriano a ajuns la Barcelona în 2010, cînd a fost acontat pentru 15 milioane de euro de la Sevilla. A completat 6 sezoane la catalani, fiind titularizat destul de rar în echipa catalană.

13

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 18:52 / Kolo Toure a plecat de la Liverpool şi a semnat cu Celtic Glasgow. Fundaşul în vîrstă de 35 de ani va putea debuta chiar în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor împotriva celor de la FC Astana, meci care se desfăşoară miercuri.

“L-am adus pe Kolo Toure pentru a căpăta puţină experienţă şi pentru a ajuta defensiva noastră. Am văzut de ce este în stare la Liverpool, în mod special în sezonul trecut. A fost un jucător foarte important pentru Klopp, cînd echipa s-a calificat în finala Europa League. Cînd eram eu acolo, el s-a descurcat excelent în derby-uri, fiind un profesionist în adevăratul sens al cuvîntului. Noi avem mulţi jucători tineri, iar Kolo ne poate ajuta cu adevărat”, a declarat Brendan Rodgers.

32222


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 18:34 / Arsenal este aproape de a oficializa un transfer de primă mînă. Conform The Independent, oferta de 50 de milioane făcută de tunari pentru Riyad Mahrez a fost acceptată de Leicester, iar transferul s-ar putea realiza în cel mai scurt timp. Mahrez a marcat 17 goluri şi a dat zece pase decisive pentru campiana Angliei în sezonul precedent.

____________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 22:32 / Liverpoool a mai dat o lovitură! A luat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din sezonul trecut, olandezul Georginio Wijnaldum, de la retrogradata Newcastle. Mutarea a costat-o 30 de milioane de euro. 

Sînt extrem de încântat că transferul s-a concretizat, Liverpool este un club mare, cu o istorie impresionantă. Este visul orcărui fotbalist să joace la un club atît de mare precum Liverpool. Mă bucur că voi lucra cu Jurgen Klopp. Este o persoană grozavă, pune pasiune în tot ce face. Abia aştept să lucrez cu el”, a spus Wijnaldum pentru site-ul lui Liverpool

1321


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 14:52 / Liverpool a oficializat cel mai ciudat transfer al verii. Jurgen Klopp l-a adus la echipă pe Alex Maningger, austriac în vîrstă de 39 de ani. Maningger a fost în sezonul trecut cu Augsburg, pentru care a jucat două meciuri în Bundesliga. A fost adus din postura de jucător liber de contract.

manninger_630x399___________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 22:01. Real Zaragoza a completat transferul lui Răzvan Popa, de la Inter Primavera. Românul a semnat un contract valabil trei ani cu gruparea din Segunda Division.

Răzvan Popa este al 4-lea român care evoluează pentru Real Zaragoza după Dorin Mateuţ, Costel Gîlcă şi Cristi Săpunaru.

popa

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 19:05. Marko Pjaca se află în aceste momente la Torino, acolo unde efectuează vizita medicală. Juventus l-a transferat de la Dinamo Zagreb pentru 25.000.000 de euro. Internaţionalul în vîrstă de 21 de ani va încasa un salariu de 2.000.000 de euro pe sezon.

“Mijlocaşul de bandă croat Marko Pjaca a sosit în Italia, a fost supus testelor medicale de rutină şi va semna contractul cu Juventus”, se anunţă pe site-ul grupării din Torino.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 15:05 / Revenirea lui Mario Gotze la Borussia Dortmund a devenit oficială începînd de astăzi. Atacantul german a semnat un acord valabil pe patru ani cu vicecampioana Germaniei, care le-a achitat 26 de milioane de euro rivalilor de la Bayern Munchen. În 2013, Gotze pleca de la Borussia Dortmund chiar la Bayern, pentru 37 de milioane de euro.

Când am trecut de la Borussia la Bayern în 2013, am fost conştient de decizie. Nu voi ascunde asta. Trei ani mai tîrziu, la 24 de ani, privesc cu ochi diferiţi decizia. Pot înţelege de ce mulţi fani nu au fost de acord cu plecarea mea. Privesc în trecut şi spun că nu aş mai lua aceeaşi decizie. Cînd mă întorc acasă, vreau să încerc să mulţumesc pe toată lumea, mai ales pe cei care nu m-au primit cu braţele deschise. Ţinta mea este să joc din nou cel mai bun fotbal al meu, pentru toată lumea, pentru club şi fani”, a declarat Gotze.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 21.07.2016, ora 11:15 / Paul Pogba nu va mai rămîne la Juventus şi din sezonul viitor. Cel puţin asta susţine frizerul starului francez. Acesta a postat o poză la care a făcut un comentariu care dă de înţeles că transferul la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, este iminent.

“A trebuit să schimb culoarea părului lui Pogba ca să-l pregătesc pentru noua lui echipă”, este mesajul frizerului.

Capture

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 20.07.2016, ora 20:40. Zenit l-a vîndut pe Hulk în China pentru 50.000.000 de euro. Cu o parte din această sumă echipa pregătită de Mircea Lucescu vrea să cumpere un fotbalist din Serie A. Numele lui este Leandro Paredes, mijlocaşul lui AS Roma. Suma de transfer: 20.000.000 de euro.

paredes


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 20.07.2016, ora 15:14. Barcelona s-a interesat vara aceasta de serviciile lui Kevin Gameriro. Oficialii clubului Sevilla ar fi de acord să-l vîndă pe atacantul francez, însă nu pentru o sumă mică de 40.000.000 de euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 19.07.2016, ora 22:45. Clubul Hamburg a ajuns la o înţelegere cu Barcelona pentru transferul lui Alen Halilovic. Mijlocaşul croat în vîrstă de 20 de ani va juca pentru următoarele 4 sezoane în Bundesliga. Barcelona a fixat şi o clauză de răscumpărare, la fel cum a procedat şi Real Madrid cu Morata.

5.000.000 de euro au plătit nemţii pentru Halilovic.

Au mai părăsit Barcelona în această vară Marc Bartra, Dani Alves, Sandro Ramirez.

578e684495f9cf1b6b42d95b

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 21:06. AC Milan îl poate pierde pe Carlos Bacca. Columbianul şi-a declarat nemulţumirea, întrucît echipa nu evoluează în Liga Campionilor. Astfel, agentul atecantului a început să-i caute o nouă echipă. Juventus ar putea fi una dintre destinaţii pentru Bacca.

5385043-039-kYlD-U160346463190ANI-620x349@Gazzetta-Web_articolo


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 18.07.2016, ora 17:00. S-a tot zvonit în presa din Marea Britanie că Riyad Mahrez ar urma să meargă la Barcelona, în schimbul a 40.000.000 de euro. Jucătorul algerian, deja se vedea pe Nou Camp. Presa din Spania i-a distrus visul. Jurnaliştii de acolo scriu că Barcelona nu are nici cea mai mică intenţie să-l cumpere pe Mahrez.

mahrez-suena-con-barcelona-1468831067318

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 16:16. Cele mai importante publicaţii din Germania, Bild şi Kicker, scriu că Dortmund este foarte aproape să realizeze două transferuri tari. Mario Gotze de la Bayern şi Andre Schurrle de la Wolfsburg. Pentru cei doi, Borussia ar trebui să scoată din conturi suma de 63 de milioane de euro! 28 pentru Gotze şi 35 pentru Schurrle.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 14:28. Mijlocaşul brazilian Lucas Lima de la Santos ar putea fi transferat zilele următoare de Barcelona. La recomandarea lui Neymar, un oficial al clubului catalan a mers în Brazilia pentru a-l urmări la treabă pe Lima. Presa din Brazilia scrie că Neymar şi Lucas sînt foarte buni prieteni.

14687380159648

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 17.07.2016. Sîmbătă a apărut varianta conform căreia Juventus i-a făcut o ofertă clubului Napoli pentru Higuain. La o zi distanţă a venit şi un răspuns oficial.

“Gonzalo nu ne-a spus niciodată că şi-ar dori să plece. Juventus nu ne-a făcut nici o ofertă pentru el şi preşedintele Aurelio De Laurentiis nu vrea să-l vîndă. Restul sînt doar invenţii. Gonzalo va veni pe 25 iulie la Napoli”, a declarat Nicola Lombardo, unul din oficialii clubului.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 18:26. Emanuele Giaccherini, unul dintre cei mai buni oameni ai Italiei la EURO, a fost cumpărat de Napoli. Mijlocaşul a semnat pentru trei sezoane. Sunderland n-a dezvăluit suma pe care a primit-o în schimbul fotbalistului.

Capture

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 17:23 / Chelsea a confirmat transferul lui N’Golo Kante de la Leicester City. Londonezii au plătit clauza de reziliere în valoare de 25 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului. 

ergk


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 16.07.2016, ora 12:54. Pînă la urmă, James Rodriguez ar putea pleca de la Real Madrid. Columbianul este dorit de Unai Emery la PSG, dar şi de grupări din Premier League. Manchester United şi Chelsea sînt hotărîte să spargă banca pentru a-l transfera pe columbian! Relaţia între Starul columbian şi Real Madrid s-a răcit în ultima vreme, iar cele trei echipe vor să profite.

Presa din Spania a anunţat sîmbătă că Real Madrid este dispusă să-l vîndă pe James Rodriguez.

70.000.000 de euro este cota de piaţă a lui James Rodriguez, conform transfermartk.de.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 16.07.2016, ORA 11:17. Italienii de la Sport Mediaset scriu că Alvaro Arbeloa urmează să semneze cu AC Milan. Fundaşul în vîrstă de 33 de ani a părăsit Real Madrid la finalul lunii iunie. Devenit liber de contract, ibericul a fost contactat cu oficialii milanezi.

UPDATE, ora 12:19. Patrick Kluivert este noul director sportiv al clubului PSG. Olandezul în vîrstă de 40 de ani a fost prezentat oficial la gruparea pariziană. Printre altele, el va avea şi rolul de a-l superviza pe noul tehnician Unai Emery.

“Patrick Kluivert va participa activ la dezvoltarea naţională şi internaţională a clubului şi va avea, în special, misiunea de a defini strategia sportivă pe termen lung a clubului, unde va fi, totodată, un ambasador de prim plan”, se arată într-un comunicat al clubului PSG.

“Sunt extrem de onorat să mă alătur unui club uriaş precum Paris Saint-Germain şi să ocup o poziţie atât de importantă cum e cea de director sportiv. Îmi voi desfăşura activitatea cu rigoare şi ambiţie”, a spus Kluivert.

kluivert


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 15.07.2016. Liverpool l-a vîndut pe Jordon Ibe la Bournemouth. Suma de transfer: 18.000.000 de euro! Transferul a fost confirmat în mod oficial!

“Sîntem încântaţi să-l avem pe Jordon la clubul nostru. A evoluat în multe partide pentru Liverpool în sezonul trecut şi aşteptăm să-l vedem cum se dezvoltă în echipa noastră, are un potenţial uriaş. Am reuşit să aduce cinci fotbalişti buni până acum, de perspectivă, cu potenţial. Asta demonstrează că suntem unul dintre cluburile care creşte talente şi că avem un proiect pe termen lung, ne dorim să rămânem mult timp în Premier League“, a spus  directorul executiv al lui Bournemouth.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 17:45. Lucas Digne a fost prezentat în mod oficial la Barcelona. Fostul jucător al lui PSG a avut o apariţie surprinzătoare pe Nou Camp, fiind bandajat în jurul nasului. Digne l-a avut fracturat în două rînduri, iar vara aceasta s-a operat.

download bARCELONA-cAMP-nOU 33 dignenenen digne11 digne

16.000.000 de euro a plătit Barcelona pentru Lucas Digne.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 16:56 / Antonio Conte a fost prezentat la Chelsea. Italianul a făcut şi anunţul referitor la cine va fi căpitanul echipei: “John Terry va fi mereu căpitanul echipei. Sînt aici să muncesc şi să readucem Chelsea acolo unde e locul”

conte


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 14:00. Juventus l-a împrumutat pe Mehdi Benatia de la Bayern Munchen. Gazzetta dello Sport scrie că fotbalistul în vîrstă de 29 de ani poate fi transferat definitiv de ”Bătrîna Domană” la finalul sezonului ce stă să înceapă. „Medhi Benatia e la Torino! E timpul pentru vizia medicală”, a fost mesajul transmis de Juventus pe Twitter. Marocanul este al 4-lea transfer efectuat de campioana Italiei, după Dani Alves, Miralem Pjanic şi Mario Lemin.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 14 iulie, ora 10:08. Cotidianul Bild anunţă transferul lui Leroy Sane, mijlocaş în vîrstă de 20 de ani, la Manchester City. Echipa antrenată de Pep Guardiola ar urma să vireze în conturile lui Schalke 04 suma de 50.000.000 de euro!

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 15:22 / Răsturnare de siutaţie. Conform Le Parisien, N’Golo Kante a fost transferat de Chelsea pentru 36 de milioane de euro. Dorit cu insistenţă în China, se pare că mijlocaşul francez rămîne în Premier League


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 13 iulie, ora 10:27. N’Golo Kante, internaţionalul francez, ce evoluează la campioana Angliei, Leicester, este dorit în China! Mijocaşul are o clauză de 25.000.000 de euro, însă Shanghai Shenhua oferă 40.000.000 de euro pentru el! Kante ponate fi coleg cu Hulk. Fostul jucător al lui Zenit a ajuns şi el la echipa din Shanghai în schimbul a 55.000.000 de euro!

kante4

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 23:13 / Lucas Digne e la un pas de a fi transferat de Barcelona. Catalanii pun pe masă 20 milioane de euro pentru francezul lui PSG

gw

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE; ora 23:11 / Wolfsburg e aproape de un acord cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Andre Schurrle. Dortmund a oferit 25 de milioane de euro pentru atacantul german şi e foarte posibil ca afacerea să se realizeze zilele următoare.

UPDATE, ora 23:08 / Juventus e aproape de a-l transfera pe croatul Marko Pjaca de la Dinamo Zagreb pentru 36 de milioane de euro, anunţă Tuttomercatoweb. 

erg

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 22:28 / Manchester City e la un pas de a-l transfera pe fundaşul central Lucas Hernandez de la Atletico Madrid. “Cetăţenii” sînt gata să plătească 20 de milioane de euro, clauza de reziliere a fundaşului.

lucas

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 17:08 / Barcelona l-a prezentat oficial pe Samuel Umtiti. Francezul a costat 25 de milioane de euro şi are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.

ryjryj

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 12 iulie, ora 15:07 / Bayern l-a vîndut la Southampton pe Pierre-Emile Hojbjerg, în vîrstă de 20 de ani pentru 15 milioane de euro: 

“Pierre este un tînăr talentat, la 20 de ani este deja un internaţional confirmat în echipa Danemarcei şi a acumulat o experienţă preţioasă cu Bayern Munchen”, a declarat directorul executiv al clubului Southampton, Les Reed.

ergergerg


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 12 iulie, ora 10:30 / Tocmai cînd părea că transferul lui Paul Pogba la Manchester United este ca şi realizat, impresarul jucătorului, Mino Raiola, dă o declaraţie surprinzătoare: “Paul este foarte fericit la Juventus şi ar putea semna prelungirea contractului în următoarele zile”. Pogba mai are contract cu Juventus pînă în vara lui 2019. 

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 11 iulie, ora 16:07 / Graziano Pelle a fost unul dintre jucătorii care au impresionat la Euro 2016. Italianul de la Southampton a fost dorit de multe echipe occidentale, însă a ales să semneze cu Shandong Luneng. Contractul său e unul fabulos, 45 de milioane de euro în doi ani şi jumătate de contract.

Southampton va primi 20 de milioane de euro în schimbul transferului lui Graziano Pelle. Atacantul a marcat 2 goluri la Euro 2016.

pelle


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 11 iulie, ora 14:50 / Presa din Anglia a aflat salariul pe care Paul Pogba va încasa la Manchester United, care este gata să îl aducă pe francezi de la Juventus, pentru 120 de milioane de euro. Astfel, Pogba va deveni al doilea cel mai bine plătit jucător al echipei, cu 15 milioane de euro pe sezon, aproximativ un milioane de euro mai puţin decît Wayne Rooney.

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 11 iulie, ora 14:10 / Transfer realizat de Alcorcon, echipă antrenată de românul Cosmin Contra, a bifat astăzi un nou transfer. Samu Delgado, mijlocaş, 22 de ani, de la Albacete, a fost împrumutat pentru un sezon la Alcorcon.  

____________________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 10 iulie, ora 16:15. Deţinătoarea Ligii Europa, Sevilla, a confirmat transferul lui Joaquín Correa de la Sampdoria. Mijlocaşul argentinian în vîrstă de 21 de ani a ajuns în Serie A în decembrie 2014, Sampdoria plătind pentru el 8,2 milioane de euro. În Italia a purtat numărul 10.

10

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 9 iulie, ora 12:44 / Mario Gotze e la un pas de despărţirea de Bayern. Jucătorul nu vrea să mai stea şi nici clubul nu ţine să îl păstreze. Englezii scriu că Tottenham a intrat pe fir şi negociază transferul internaţionalului german.

Mario Gotze poate pleca de la Bayern pentru aproximativ 30 de milioane de euro. Deşi e eroul Germaniei la Campionatul Mondial din 2014, Gotze a jucat foarte puţin la Bayern în ultimele două sezoane.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 8 iulie, ora 17:11 / Manchester United e tot mai aproape de transferul lui Paul Pogba. L’Equipe scrie că Paul Pogba şi-a anunţat prietenii şi familia că vrea să se întoarcă în Anglia, la Manchester United.

Presa din Italia scria în urmă cu cîteva zile că Juventus s-ar fi înţeles cu Manchester United pentru transferul lui Pogba în schimbul sumei de 120 de milioane de euro.


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, 8 iulie, ora 12:39 / Situaţie tragi-comică la Lazio Roma. Antrenorul Marcelo Bielsa, care semnase în urmă cu două zile contractul, şi-a dat demisia. 

Cauzele acestei despărţiri subite sînt necunoscute, însă tot mai multe voci spun că Bielsa va fi noul antrenor al naţionalei Argentinei.

ojpo


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 19:50 / FC Barcelona a anunţat oficial că a renunţat la serviciile lui Sandro Ramirez. Fotbalistul spaniol, 20 de ani, şi-a găsit deja echipă. Va juca în sezonul viitor la Malaga, formaţie pentru care a semnat un contract pe trei ani.

____________________________________________________________________________

TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 11:47 / Presa din Italia scrie că Juventus şi Manchester United au ajuns la un acord privind transferul lui Paul Pogba. Dacă se va realiza, Pogba devine cel mai scump transfer din toate timpurile: 120 de milioane de euro.

Salariul francezului ar urma să fie de 13 milioane de euro pe sezon, iar agentul fotbalistului, Mino Raiola, urmează să primească 25 de milioane de euro.

padw


TRANSFERURI EUROPA. UPDATE, ora 17:55 / Henrikh Mkhitaryan a semnat cu Manchester United. Armeanul a declarat la prezentare că e foarte onorat să îmbrace tricoul lui United. “Diavolii” au plătit 30 de milioane de euro în schmbul mijlocaşului 

1 21132 cc


UPDATE, 6 iulie, ora 14:46 / Jose Mourinho a început treaba la Manchester United. Portughezul vrea să readucă clubul în top şi oficialii sînt gata să îi facă pe plac. Presa din Anglia scrie că United îi doreşte pe Blaise Matuidi şi Paul Pogba. 

Suma pe care e gata să o plătească pentru cei doi e astronomică. Pentru Matuidi, “diavolii” pun la bătaie 80 de milioane de euro, iar pentru Pogba, 120 de milioane. Ar fi două mutări care ar zgudui piaţa transferurilor pe plan mondial.


UPDATE, 6 iulie, ora 11:16 / “Il Luce” îşi pierde pe rînd vedetele de la Zenit. După transferul lui Hulk în China, Axel Witsel e aproape de o plecare la Liverpool. “Cormoranii” dau 30 de milioane de euro în schimbul belgianului şi presa din Anglia scrie că tranzacţia e aproape rezolvată.


UPDATE, ora 21:20 / După ce l-a luat pe Vrsaljko, de la Sassuolo, Atletico Madrid mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor. A ajuns la un acord cu impresarul lui Carlos Bacca pentru un contract pe trei ani, cu un salariu stagional de patru milioane de euro. Mai rămîne ca spaniolii să ajungă la un acord şi cu oficialii lui AC Milan.

UPDATE, ora 20:17 / Două super transferuri oficializate astăzi în Primera Division. Nani, fost la Fenerbahce şi Manchester United, a fost anunţat ca nou jucător al Valenciei. Nani, 29 de ani, a fost achiziţionat de “lilieci” cu 8,5 milioane de euro. Portughezul a preferat să accepte un salariu mai mic, de teama atentatelor din Turcia.

nani_630x347

Şi Atletico Madrid a oficializat astăzi un transfer. Este vorba despre Sime Vrsaljko, de la Sassuolo, 24 de ani, pentru care finalista Ligii Campionilor a achitat 18 milioane de euro. Vrsaljko a făcut parte din lotul Croaţiei la Euro 2016 şi joacă pe postul de fundaş dreapta, dar poate fi folosit şi pe stînga.

atletico_630x447

UPDATE 05.07.2016, ora 17:01. Barcelona se mai despare de un fundaş. După ce Marc Bartra şi Dani Alves au părăsit ”Nou Camp” vara aceasta, se pare că Thomas Vermaelen ar putea să aibe şi el aceeaşi soartă. Presa din Italia scrie că fundaşul belgian ar putea ajunge în peninsulă, acolo unde îl aşteaptă AS Roma şi Inter. Echipa blaugrana doreşte 10.000.000 de euro în schimbul lui Vermaelen.

vermaelen


UPDATE 05.07.2016, ora 10:30. Andre Gomes este văzut drept unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din lume. Internaţionalul portughez care evoluează pentru Valencia, a primit recent mai multe oferte. Posibila destinaţie: Real Madrid. Clubul madrilen a oferit 65.000.000 de euro. Juventus, Chelsea şi PSG îl doresc şi ele pe colegul lui Ronaldo din naţionala Portugaliei.


UPDATE, 04.07.2016, ora 16:52. Barcelona a anunţat în mod oficial revenirea lui Denis Suarez, jucător care a evoluat sezonul trecut la Villarreal. Clubul catalan a activat clauza de răscumpărare, în valoare de 3.250.000 de euro. Mijlocaşul în vîrstă de 22 de ani a semnat un contract valabil 4 ani cu Barcelona.

577a60e995f9cf8b6006782f

UPDATE, 04.07.2016, ora 16:14. Pep Guardiola a fost prezentat oficial la Manchester City duminică. La doar o zi distanţă, ”cetăţenii” au reuşit să perfecteze un nou transfer. Oleksandr Zinchenko a fost cumpărat de de la formaţia FC Ufa, din prima ligă a Rusiei. Zinchenko are 19 ani şi a evoluat pentru naţionala Ucrainei la Euro 2016. În această vară, City i-a mai transferat pe Gundogan, Nolito şi Aaron Mooy.

city



 UPDATE, 04.07.2016, ora 12:45. Real Madrid, Arsenal  şi Manchester United îl doresc pe Ricardo Rodriguez, internaţionalul elveţian care evoluează la Wolfsburg. Acesta avea o clauză de reziliere de 35.000.000 de euro, însă aceasta a expirat. Astfel, cele trei mari cluburi trebuie să negocieze direct cu Wolsburg transferul fundaşului stînga.


UPDATE, ora 16:15 / Arsenal a bifat transferul unui Takuma Asano, un tînăr atacant japonez. E considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători asiatici. A venit de la Sanfrecce Hiroshima. A dat 11 goluri în 57 de partide.

fww

UPDATE, ora 15:41 / OFICIAL! Grzegorz Krychowiak a semnat cu PSG. Parizienii au dat 26 de milioane de euro plus 4 milioane bonusuri pentru mijlocaşul polonez. Sevilla a făcut super profit cu Krychowiak, pe care l-a luat cu doar 5 milioane de euro în 2014 de la Reims. 

psg

UPDATE, ora 15:18 / Trădare în fotbalul englez. Mikel Arteta, fost căpitan al lui Arsenal, va trece la Manchester City. Spaniolul a decis să renunţe la cariera de jucător şi va face parte din staff-ul lui Pep Guardiola la City.

UPDATE, ora 11:20 / Real Madrid pregăteşte o super lovitură! Vrea să îl ia pe Jose Maria Gimenez, 21 de ani, de la rivala Atletico Madrid. Detalii  AICI

_______________________________________________________________________

UPDATE, ora 15:39 / PSG mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul polonez, Grzegorz Krychowiak e aproape să semneze cu parizienii, care oferă 30 de milioane în schimbul său. 

Marca scrie că transferul lui Grzegorz Krychowiak la PSG e o chestiune de timp şi mutarea e aşteptată să se oficializeze săptămîna viitoare.


UPDATE, 02.07.2016, ora 11:40 / Real Madrid este aproape de a finaliza un nou super transfer. Negocierile pentru paraguayanul Sergio Diaz, 18 ani, de la Cerro Porteno, sînt aproape de a fi finalizate. Diaz este considerat unul dintre cel mai promiţători jucători din lume, descris ca noul Kun Aguero. Suma nu a fost încă anunţată oficial.

_____________________________________________________________________________

UPDATE, ora 15:59 / Dublă lovitură dată de Crystal Palace. Londonezii au oficializat astăzi transferurile lui Steve Mandanda, de la Marseille, şi Andros Townsend, de la Newcastle.

UPDATE, ora 13:35 / Manchester United e aproape de încă un transfer. După Zlatan sînt şanse uriaşe ca Henrik Mkhitaryan să ajungă pe Old Trafford. Pe site-ul oficial al lui United se vînd deja tricouri cu internaţionalul armean.

Preţul transferului ar fi de 35 de milioane de euro, chiar dacă Dortmund nu ar vrea să renunţe la mijlocaş nici în schimbul acestei sume.

342


UPDATE, 1 iulie, ora 12:00 / Liverpool a bifat un nou transfer. Fundaşul central, Joel Matip a semnat cu echipa de pe Anfield Road. Fundaşul în vîrstă de 24 de ani a venit gratis de la Schalke 04. Matip este cotat la 18 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

matip


UPDATE, 30.06.2016, ora 16:24. Ronald Koeman a părăsit Southampton în urmă cu două săptămîni pentru a semna cu Everton. Postul lăsat liber de olandez la echipa lui Florin Gardoş a fost luat de Claude Puel. Tehnicianul francez a fost prezentat oficial joi dimineaţa la Southampton. Puel a mai antrenat AS Monaco şi Lyon de-a lungul carierei sale.

puel

UPDATE, 29.06.2016, ora 23:01. Campioana Angliei, Leicester, a oficializat transferul lui Raul Uche Rubio, de la Rayo Vallecano. Atacantul în vîrstă de 18 ani se va alătura noii sale echipe pe 1 iulie, anunţă presa din Anglia.

Este al 3-lea transfer efectuat de Claudio Ranieri în această vară. Înainte de achiziţia tînărul iberic, au mai fost aduşi portarul Ron-Robert Zieler şi fundaşul Luis Hernandez.

650782_650782_uche_interior


UPDATE, 29.06.2016, ora 20:57. Fenerbahce se întăreşte serios pentru noul sezon. Doar cel l-a luat pe Roman Neustaedter, liber de contract de la Schalke 04. Presa din Turcia mai anunţă încă două transferuri ale echipei din Istanbul. Martin Skrtel de la Liverpool şi Gregory van der Wiel de la PSG sînt aşteptaţi zilele următoare pentru a semna contractele. 


UPDATE, 29.06.2016, ora 16:05 / Unai Emery a părăsit Sevilla şi a semnat în mod oficial cu PSG. Tehnicianul spaniol nu pierde deloc timpul în Franţa. Vrea deja să aducă doi fotbalişti. Unul dintre ei este polonezul Grzegorz Krychowiak, fostul său elev de la Sevilla. Hatem Ben Arfa este şi el dorit de Unai Emery la PSG.

Ben-Arfa-France-680x453

UPDATE, 17:52 / Portughezul Nani va juca în sezonul viitor la Valencia. Preşedintele clubului Fenerbahce a anunţat că “liliecii” plătesc clauza de 6 milioane de euro a lui Nani. 


UPDATE 16:42 / “El Confidencial” scrie că Manchester United oferă 86 de milioane de euro în schimbul lui Antoine Griezmann de la Atletico Madrid. 

Chiar dacă francezul şi-a prelungit recent contractul cu Atletico, oficialii clubului sînt tentaţi să accepte oferta lui Manchester United.


UPDATE 28.06.2016, ora 14:48 / Mircea Lucescu îşi pierde cel mai important jucător. Hulk s-a înţeles cu Shanghai SIPG, iar brazilianul e aşteptat să semneze miercuri contractul.

Chinezii plătesc 55 de milioane de euro în schimbul atacantului. Hulk a jucat 4 sezoane în tricoul lui Zenit şi a marcat 56 de goluri în 97 de apariţii.


UPDATE 28.06.2016, ora 14:40 / Gata. E oficial! Liverpool l-a luat pe Sadio Mane de la Southampton, în vîrstă de 24 de ani. Cormoranii vor achita 35 de milioane de euro în schimbul atacantului.

ef


UPDATE 28.06.2016, ora 23:07. Se apropie momentul în care Zlatan Ibrahimovic va fi prezentat în mod oficial la Manchester United. Presa din Anglia anunţă că oficialii ”diavolilor” au făcut aranjamentele pentru vizita medicală a starului suedez.

UPDATE 27.06.2016, ora 16:45 / Dani Alves a făcut vizita medicală la Juventus, fiind aşteptat de o mulţime de jurnaşişti la Torino.

asdsadasd

UPDATE 27.06.2016, ora 15:48 / AS Roma pregăteşte doua mutări importante. Milan Badelj de la Fiorentina şi Georginio Wijnaldum de la Newcaslte. Romanii vor neapărat să-i cumpere pe cei doi, mai ales după ce Miralem Pjanic a plecat la Juventus.

UPDATE 27.06.2016, ora 13:40 / Arsenal e în negocieri avansate cu Everton pentru vîrful belgian Romelu Lukaku. Atacantul în vîrstă de 23 de ani a marcat 18 goluri în ultimul sezon.

Suma de transfer e una uriaşă. “Tunarii” trebuie să plătească nu mai puţin de 50 de milioane de euro în schimbul atacantului belgian.

during the Barclays Premier League match between Norwich City and Everton at Carrow Road on December 12, 2015 in Norwich, United Kingdom.

UPDATE 26.06.2016, ora 14:48 / Schalke 04 a confirmat transferul elveţianului Breel Embolo de la FC Basel. Atacantul în vîrstă de 19 ani a jucat în toate cele patru meciuri disputate de Elveţia la Euro. Suma de transfer n-a fost dezvăluită, însă presa din Germania scrie că ar fi în jurul a 25.000.000 de euro. De-a lungul ultimelor luni, Manchester United şi Tottenham s-au interesat şi ele de Embolo.

embolo

UPDATE 26.06.2016, ora 11:28 / Manchester analizează serios piaţa de transferuri pentru a găsi soluţii pentru ofensivă. Conform presei din AngliaHenrikh Mkhitaryan este dorit la de Jose Mourinho.

Fotbalistul lui Dortmund, în vîrstă de 27 de ani, mai este dorit de Juventus, Chelsea şi Arsenal. Preţul armeanului este setat de Borussia la 25.000.000 de euro.


Transfer de SENZAŢIE în Anglia. United dă 40.000.000 de euro pentru un galez!

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Morata. Pe cine transferă italienii! 

OFICIAL. Juventus l-a transferat pe Miralem Pjanic de la AS Roma! 26

Neymar, la un pas de un SUPER transfer: „3 cluburi dau banii JOS!” 

Inter, ce MUTARE Italienii, la un PAS de transferul unui STAR de la Manchester City 

Anunţ OFICIAL despre transferul lui Higuain: „Va juca aici în următorii cinci ani” 

OFICIAL. Dortmund a mai făcut un SUPER transfer! A luat un jucător dorit şi de Barcelona 

Arsenal, Juventus şi Chelsea se BAT pentru un fost elev de-al lui Lucescu!

FOTO. Arsenal a reuşit primul transfer! 45 de milioane pe un SUPER mijocaş din Bundesliga


UPDATE 25.06.2016, ora 11:20 / Antonio Conte va prelua Chelsea după Euro. Tehnicianul italian are deja în gînd cinci posibile transferuri. În primă fază va încerca să-i aducă pe Bonucci şi Chielini de la fosta sa ecchipă, Juventus. Pe lista sa de ”cumpărături” mai sînt alte 3 nume grele. Gonzalo Higuain (Napoli), Edinson Cavani (PSG) şi Romelu Lukaku (Everton).

UPDATE, 24.06.2016, ora 18:22 / AC Milan a bifat primul transfer al verii. A fost adus atacantul Gianluca Lapadula, de la Pescara, pentru 9 milioane de euro. Lapadula a avut un sezon de excepţie, 30 de goluri în 46 de meciuri.

UPDATE, 24.06.2016, ora 18:00 / Alcorcon, echipă antrenată de Cosmin Contra, a realizat astăzi un transfer din Liga 1. A fost adus Ivan Gonzalez de la ASA Târgu Mureş. DETALII AICI

UPDATE 24.06.2016, ora 10:21/ Tottenham a semnat cu Victor Wanyama de la Southampton. Spurs va plăti aproximativ 14.000.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Victor Wanyama a evoluat timp de trei sezoane la Southampton, evoluînd de 80 de ori şi marcînd 4 goluri. 

Capture


UPDATE, ora 21:09 / Barcelona vrea să îl transfere pe fundaşul lateral al lui Chelsea, Cezar Azpilicueta. Fundaşul iberic ar urma să îl înlocuiască pe Dani Alves, plecat la Juventus.

Chelsea l-a luat pe Azpilicueta de la Marseille în 2012 pentru 8,8 milioane de euro. Chelsea cere 18 milioane de euro în schimbul fundaşului.


UPDATE 23.06.2016. Ora 14:30. Atletico Madrid a anunţat prin intermediul site-ului oficial că Antoine Griezmann a semnat prelungirea contractului.

“Sînt satistifăcut, foarte fericit să aparţin acestei familii şi acestui proiect. Vreau să-mi îmbunătăţesc performanţele an de an, iar clubul, antrenorii şi colegii mă pot ajuta să-mi îndeplinesc acest obiectiv”, a declarat Griezmann pentru site-ul oficial al lui Atletico.

James Vardy nu mai pleacă la Leicester, se anunţă într-un comunicat de presă. Oficialii campioanei Angliei au pus astfel capăt tuturor speculaţiilor legate de transferul atacantului în vîrstă de 29 de ani. Vardy a fost dorit insistent de Arsenal.

“Leicester a ajuns la un acord cu agenţii lui James Vardy. Jucătorul va contina să joace în cadrul echipei nostre pentru următorii patru ani. Ambele părţi speră că prin acest anunţ se vor încheia toate speculaţiile referitoare la viitorul lui Vardy. Jamie îşi va concentra acum toată atenţia pe ce are de făcut la naţionala Angliei la Campionatul European din Franţa. Nu vor mai exista comentarii ale clubului sau ale jucătorului pe marginea acestui subiect până în momentul în care campania europeană a naţionalei se va încheia”, scrie pe site-ul oficial al lui Leicester.