EXCLUSIV. Fundaşul portughez pe care Rădoi i l-a propus lui Dică

nicolae dică, transferuri, Mirel Radoi, FCSB

FCSB a reuşit să se întărească în ofensivă, după ce i-a transferat pe Constantin Budescu, Filipe Teixeira şi Golofca, dar oficialii formaţiei finanţate de Gigi Becali au întâmpinat probleme în ceea ce priveşte găsirea unui fundaş central care să reuşească să se impună fără probleme în primul unsprezece.

După ce a obţinut semnătura lui Ionuţ Larie, fundaş care a evoluat pentru CFR Cluj, Nicolae Dică şi Mihai Stoica au mai căutat cel puţin doi apărători centrali. FANATIK.RO a aflat numele unui jucător portughez care a preferat să plece în Liga a 2-a din Spania.

TRANSFERURI FCSB. Rădoi a propus un fundaş care a ajuns la Zaragoza


Fostul antrenor al lui FCSB, Mirel Rădoi, a dorit să-l ajute pe fostul său coechipier Nicolae Dică pentru a găsi un fundaş central şi i l-a propus la începutul lunii iulie pe Diogo Verdasca, un fundaş în vârstă de 20 de ani, care juca pentru Porto B. Apărătorul cu o înălţime de 1.85 a fost urmărit cu mare interest de Nicolae Dică, dar şi de Mihai Stoica, care nu era 100% convins că portughezul ar putea face faţă la FCSB. De partea cealaltă, Gigi Becali le-a transmis că el nu doreşte să se implice în căutarea apărătorilor şi le-a dat mână liberă celor doi oficiali. Astfel, aceştia s-au interesat de posibilitatea de a-l împrumuta pe tânărul fotbalist pentru un sezon, cu posibilitatea de a-l cumpăra, dar Diogo Verdasca a ajuns la un acord cu Real Zaragoza până s-au mişcat Dică şi Meme.

Diogo Verdasca a semnat pe 17 iulie 2017 cu Real Zaragoza, echipă din Liga a 2-a din Spania, un contract valabil până pe 20 iunie 2020.

TRANSFERURI FCSB. Joao Afonso a preferat liga a 2-a din Spania

Verdasca nu este singurul jucător care a preferat să plece în Liga a 2-a din Spania.  Joao Afonso, un fundaş central în vârstă de 28 de ani şi cu o înălţime de 1.88, a fost pe lista lui Nicolae Dică şi Mihai Stoica, dar portughezul a ales să semneze cu formaţia din Liga a 2-a din Spania, Cordoba CF, un contract valabil până pe 30 iunie 2018.

TRANSFERURI FCSB. Fundasul propus de Mirel Radoi lui Nicolae Dica

Pe parcursul carierei, Joao Afonso a mai jucat pentru Castelo Branco, Guimaraes, Estoril şi Corboda. Fundaşul central în vârstă de 27 de ani este cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro.

500.000 de euro este cota lui Verdasca, conform trasfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231