Fotbal intern

Transferul zilei în Liga 1. Concordia Chiajna a împrumutat un jucător de la CFR Cluj

Concordia Chiajna a reuşit să mai aducă un jucător, după ce l-au transferat în această săptămână pe Paul Batin. Formaţia ilfoveană a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul lui...
22.07.2017 | 17:05
Transferul zilei in Liga 1 Concordia Chiajna a imprumutat un jucator de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna a reuşit să mai aducă un jucător, după ce l-au transferat în această săptămână pe Paul Batin. Formaţia ilfoveană a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Dino Spehar, jucător care nu a evoluat niciun minut în tricoul ardelenilor. Fotbalistul croat va evolua un sezon la echipa din Chiajna.

La Concordia, Dino Spehar se va reîntâlni cu Vasile Miriuţă, cei doi lucrând în această primăvară şi la CFR Cluj. Croatul de 23 de ani a fost transferat, în februarie, de clujeni de la RNK Split. În trecut, atacantul a mai evoluat pentru Osijek, Dinamo Zagreb, Lokomotiva şi Istra 1961. Dino Spehar este fiul fostului internaţional croat, Robert Spehar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oficialii celor de la CFR Cluj au anunţat că Alexandru Păun şi-a prelungit contractul cu formaţia ardeleană. Atacantul şi-a pus semnătura pe un contract care se întinde pe trei sezoane. Fotbalistul de 22 de ani este un produs al echipei din Cluj, iar în partida contra celor de la FC Botoşani a bifat meciul cu numărul 100 din carieră, în Liga 1. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului ardelean.

Păun rămâne alături de noi! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord cu Alexandru Păun pentru prelungirea contractului pe încă trei sezoane! Ne bucurăm să-l avem în continuare alături în echipă şi îi dorim să marcheze cât mai multe goluri în tricoul vişiniu! Un produs al grupelor de copii şi juniori ale CFR-ului, Păun a devenit treptat om de bază în echipa noastră, iar la Botoşani, în prima etapă a sezonului, a atins borna de 100 de meciuri pentru CFR! Multă baftă, Adiţă Păun!”

ADVERTISEMENT