Premier League

Transferuri Premier League. Vezi toate mutările din Anglia în iarna lui 2019. Perioada de mercato s-a închis! Cine a dat lovitura în ultimele ore

31.01.2019 | 12:31
Transferuri Premier League Vezi toate mutarile din Anglia in iarna lui 2019 Perioada de mercato sa inchis Cine a dat lovitura in ultimele ore
Transferuri Premier League iarna 2019. Michy Batshuayi a semnat cu Crystal Palace
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO te ține la curent cu ultimele transferuri din Premier League. Toate tranzacțiile din perioada de transferuri din Anglia vor fi updatate în timp real, pe toată perioada iernii. Indiferent că este vorba de mutările efectuate de Burnley sau Chelsea, vom prezenta absolut toate tranzacțiile efectuate în cel mai puternic campionat din lume.

UPDATE, ora 01:00 / Perioada de transferuri în Anglia s-a închis.


UPDATE, ora 00:55 / Yannick Bolasie a fost împrumutat de Everton la Anderlecht.


UPDATE, ora 00:01 / Fulham l-a împrumutat pe Havard Nordtveit de la Hoffenheim până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:57 / Everton a refuzat o ofertă de 26,2 milioane de lire sterline venită de la PSG pentru Idrissa Gueye. Mijlocaşul senegalez de 29 ani îşi dorea să plece la campioana Franţei, iar presa din Anglia a anunţat că fotbalistul este dezamăgit de decizia luată de englezi.


UPDATE, ora 23:55 / Michy Batshuayi a ajuns la un acord cu Crystal Palace, echipă care vrea să-l transfere definitiv de la Chelsea. Sky Sports a anunţat că belgianul va fi împrumutat până în vară la echipa de pe “Selhurst Park”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:12 / Youri Tielemans a fost împrumutat de Leicester de la AS Moanco până la finalul sezonului. În acelaşi timp, Adrien Silva va fi trimis de Leicester City la AS Monaco tot sub formă de împrumut.


UPDATE, ora 21:10 / Peter Crouch a semnat un contract până la finalul sezonului cu Burnley. Atacantul de 38 de ani a fost prezentat oficial pe pagina de Twitter a clubului.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 18:35 / Tudor Băluţă a fost transferat de Brighton – VEZI DETALII AICI.


UPDATE, ora 17:36 / Suddeutsche Zeitung a anunţat că Mesut Ozil a refuzat o ofertă de la PSG. Mijlocaşul lui Arsenal urma să fie trimis sub formă de împrumut la campioana Franţei până la finalul sezonului, însă fotbalistul de 30 de ani nu a luat în calcul propunerea parizienilor.


UPDATE, ora 17:26 / Miguel Almiron a fost transferat de Newcastle United de la Atlanta United în schimbul a 20 de milioane de lire sterline. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a devenit cel mai scump jucător cumpărat de formaţia antrenată de Rafael Benitez. Precedentul record data din 2005, când Newcastle îl aducea pe Michael Owen de la Real Madrid, după ce englezii au plătit 16 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 14:13 / Denis Suarez a fost împrumutat de Barcelona la Arsenal până la finalul sezonului. “Sunt foarte fericiţi că Denis Suarez a venit la noi. Este un jucător pe care îl ştiu foarte bine şi alături de care am lucrat la Sevilla”, a declarat Unai Emery.


UPDATE, ora 12:31 / Willian este dorit de PSG pentru a-l înlocui pe Neymar. Fotbalistul de 30 de ani se află pe lista campioanei Franţei, iar parizienii vor să facă o ofertă de ultim moment. Şeicii sunt pregătiţi să facă o ofertă de nerefuzat în ultima zi de transferuri.


UPDATE 31.01.2019.  Astăzi este ultima zi de mercato în Anglia. Tudor Băluţă este aproape de a semna un contract cu Brighton pentru 3 milioane de euro.

Transferuri Manchester United! Mata pleacă la Real Madrid? 

02.01.2019: Manchester s-ar putea despărți de Ashley Young. Gruparea italiană Inter Milano încearcă să-l transfere pe jucătorul care împlinește 34 de ani cu doar 9 zile înainte să-i expire actualul contract de joc. Șefii de pe San Siro i-au propus o înțelegere pe doi ani de zile lui Young, dar acesta a declarat că „ideal” ar fi să rămână pe Old Trafford.

01.01.2019: Tanguy Ndombele (22 de ani) este una dintre ţintele lui Manchester City. Presa din Anglia scrie că pe fir a intrat şi Manchester United, care pregăteşte 80 de milioane de euro pentru jucătorul lui Lyon.

01.01.2019: Juan Mata ar putea pleca de la Manchester United la Real Madrid. Mijlocaşul este în relaţii bune cu Santiago Solari, care îl vrea în echipa “galacticilor”

01.01.2019: Manchester United îl vrea pe Koulibaly de la Napoli. Rămâne de văzut dacă “diavolii” vor putea să îl transfere încă din această iarnă.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Liverpool. Rabiot, deturnat de “cormorani”? 

4.01.2019: Nathaniel Clyne va fi împrumutat de Liverpool la Bournemouth până la finalul sezonului 2018-19. Fundaşul dreapta avea şanse mici să evolueze pentru “cormorani”, iar Jurgen Klopp a preferat să-l trimită la formaţia antrenată de Eddie Howe. Fotbalistul de 27 de ani a ajuns pe “Anfield Road” în 2015, când a fost transferat de la Southampton în schimbul a 15 milioane de euro.

01.01.2019: Liverpool a intrat în cursa pentru transferul francezului Adrien Rabiot. Mijlocaşul refuză să îşi prelungească înţelegerea cu PSG şi negociază cu Barcelona, însă “cormoranii” încearcă să îl deturneze. VEZI DETALII AICI

01.01.2019: Klopp a pus ochii pe Ciprian Tătărușanu. Portarul român ar putea fi rezerva lui Alisson.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Chelsea. Higuain, împrumutat de la Juventus. Morata pleacă la Atletico Madrid. Fabregas a semnat cu Monaco

23.01.2019: Chelsea l-a luat împrumut de la Juventus pe atacantul Gonzalo Higuain, cu drept de cumpărare definitivă în vară pentru suma de 36 milioane euro. Chelsea mai are și varianta de a prelungi împrumutul atacantului argentinian până în vara anului 2020, situație în care va trebui însă să achite jumătate din sumă, adică 18 milioane euro. Venirea lui Gonzalo Higuain eliberează și drumul internaționalului spaniol Alvaro Morata spre reîntoarcerea în Primera Division, dar de această dată nu la clubul care l-a format, Real Madrid, ci la rivala din capitala Spaniei, Atletico.

15.01.2019: Mijlocașul spaniol Cesc Fabregas s-a despărțit de londonezi, pentru a semna ultimul contract din carieră, până în vara lui 2022, cu echipa din Ligue 1, AS Monaco.

02.01.2019: Chelsea l-a transferat oficial pe Christian Pulisic. Londonezii l-au luat pe internaţionalul american de la Borussia Dortmund pentru 64 de milioane de euro VEZI DETALII AICI

01.01.2019: Londonezii sunt în căutarea unui atacant. Presa din Anglia scrie că Chelsea vrea să îl transfere pe Jamie Vardy de la Leicester City, dar este interesată şi de Gonzalo Higuain de la AC Milan, o dorinţă mai veche a oficialilor de pe Stamford Bridge.

01.01.2019: Chelsea este aproape de transferul lui Christian Pulisic de la Borussia Dortmund. Londonezii sunt dispuşi să plătească 50 de milioane de euro în schimbul internaţionalului american VEZI DETALII AICI

PLECĂRI: Alvaro Morata la Atletico Madrid
VENIRI:Christian Pulisic (iunie 2019), Gonzalo Higuain – împrumut

Transferuri Manchester City. Ndombele vine de la Lyon? 

01.01.2019: Manchester City vrea să îl transfere pe Tanguy Ndombele de la Olympique Lyon. Suma de transfer este de 50 de milioane de euro.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Arsenal. Ramsey nu îşi prelungeşte contractul 

03.01.2019. Mediaset scrie că Aaron Ramsey a semnat deja un contract cu Juventus. Înţelegerea va fi valabilă 5 sezoane, cu un salariu stagional de 6,5 milioane de euro pe an plus bonusuri. Contractul îi expiră la 30 iunie.

01.01.2019: Arsenal Londra îl poate pierde în această perioadă pe Aaron Ramsey. Jucătorul nu vrea să îşi prelungească înţelegerea cu “tunarii” şi în vară ar putea să plece din postura de jucător liber. Juventus şi PSG sunt două dintre echipele care îl vor pe Ramsey.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Tottenham. Toby Alderweireld rămâne la Spurs

04.01.2019: Tottenham a decis să activeze clauza de prelungire a contractului cu Toby Alderweireld. Astfel, belgianul va rămâne la Spurs până în vara anului 2020, iar clauza de reziliere este în acest moment de 28 de milioane de euro.

03.01.2019: Christian Eriksen a refuzat prelungirea contractului scadent în vara lui 2020.

01.01.2019: Toby Alderweireld ar putea pleca în această iarnă de la Tottenham. Fundaşul belgian intră în ultimele 6 luni de contract cu Spurs, dar clubul are o opţiune de prelungire cu încă un an. Cu toate acestea, fundaşul ar putea pleca la Manchester United pentru aproximativ 30 de milioane de euro.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Wolves. Bennett a semnat un nou contract 

02.01.2019: “Lupii” au plătit aproximativ 20 de milioane de euro pentru atacantul Tammy Abraham de la Chelsea

02.01.2019: Wolverhampton este aproape să îl ia pe fundaşul portughez Pepe, aflat liber de contract după despărţirea de Beşiktaş

01.01.2019: Fundaşul Ryan Bennett a semnat un nou contract cu cei de la Wolverhampton. Apărătorul va rămâne pe Molineux până în 2021.

PLECĂRI: Tammy Abraham, 
VENIRI:

Transferuri Leicester. Jamie Vardy, spre Chelsea? 

24.01.2019. Veste importantă pentru Leicester. Unul dintre jucătorii de bază, aripa Marc Albrighton, și-a prelungit contractul până în vara lui 2022. Fundașul Yohan Benalouane a plecat de la Leicester la Nottingham Forest, unde va fi coleg cu Costel Pantilimon. Forest are un nou antrenor, pe fostul selecționer al Irlandei, Martin O’Neill.

01.01.2019: Leicester City şi-ar putea pierde golgheterul în această iarnă. Jamie Vardy este dorit de Chelsea

PLECĂRI: Yohan Belanouane la Nottingham Forest
VENIRI:

Transferuri Watford. Doi jucători împrumutați la Udinese

15.01.2019. Doi jucători de la Watford, atacantul Stefano Okaka și fundașul Martin Zeegelaar, au fost împrumutați până la final de sezon la echipa italiană Udinese.

01.01.2019: Adboulaye Doucoure este dorit de PSG. Mijlocaşul lui Watford este văzut ca înlocuitor al lui Adrien Rabiot, cel care a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu parizienii.

PLECĂRI: Stefano Okaka și Martin Zeegelaar – ambii împrumut la Udinese
VENIRI:

Transferuri Everton. Holgate a plecat în Championship

03.01.2019: Everton vrea să îl transfere pe Malcom de la FC Barcelona. Mijlocaşul adus de catalani în vară pentru 45 de milioane de euro de la Bordeaux nu s-a adaptat în Catalunya şi este aproape de un transfer în Premier League. Mijlocaşul este dorit şi de Guangzhou.

01.01.2019: Mason Holgate a făcut vizita medicală la West Bromwich Albion. Fundaşul a fost împrumutat 6 luni la formaţia din Championship.

PLECĂRI: Mason Holgate la WB Albion, Oumar Niasse la Cardiff City – împrumut
VENIRI:  

Transferuri West Ham. Ofertă din China de 50 milioane euro pentru Marko Arnautovic

 17.01.2019: Atacantul austriac Marko Arnautovic este dorit în China, de clubul Shanghai SIPG, care oferă pentru jucătorul lui West Ham United suma de 50 milioane euro, iar jucătorului un contract pe patru sezoane, cu un salariu de 12 milioane euro.

01.01.2019: Samir Nasri a semnat cu West Ham United. Mijlocaşul francez a revenit după o pauză de 18 luni în care a fost suspendat pentru dopaj. Nasri a mai evoluat la Arsenal şi Manchester City în Premier League

PLECĂRI:
VENIRI: Samir Nasri

Transferuri Bournemouth. 15 milioane euro pe fundașul Mepham de la Brentford

20.01. 2019: Bournemouth a plătit 15 milioane euro pentru transferul fundașului galez Chris Mepham de la divizionara secundă Brentford.

01.01.2019: Callum Wilson, golgheterul celor de la Bournemouth, este dorit de Chelsea. Gianfranco Zola, asistentul lui Sarri, a recunoscut interesul pentru atacant.

PLECĂRI:
VENIRI: Chris Mepham

Transferuri Brighton. Suttner, împrumutat la Fortuna Dusseldorf 

24.01.2019 Fundașul Markus Suttner a fost împrumutat până la sfârșitul sezonului în Bundesliga, la Fortuna Dusseldorf.

01.01.2019: Aaron Connolly, un atacant în vârstă de 18 ani de la Brighton, este dorit în Bundesliga de Hoffenheim şi transferul s-ar putea realiza în această iarnă.

PLECĂRI: Markus Suttner la Fortuna Dusseldorf – împrumut
VENIRI:

Transferuri Crystal Palace. Hodgson îl vrea pe Solanke de la Liverpool 

24.01.2019: Crystal Palace a decis să îl împrumute până la finalul sezonului pe atacantul norvegian Alexander Sorloth la clubul din prima divizie belgiană Gent.

01.01.2019: Crystal Palace este la un pas să îl împrumute pe Dominic Solanke de la Liverpool. Roy Hodgson speră să îl poată aduce pe atacantul “cormoranilor”, care nu poate în acest moment să se impună la Liverpool.

PLECĂRI: Alexander Sorloth  la Gent – împrumut
VENIRI:

Transferuri Newcastle. Almiron, aproape de transfer 

01.01.2019: Newcastle vrea să îl transfere în această iarnă pe mijlocaşul lui Atlanta United, Miguel Almiron. Preşedintele americanilor a declarat că Almiron nu va fi vândut pe “bani mărunţi” şi Newcastle va trebui să facă o ofertă tentantă pentru a reuşi un eventual transfer.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Cardiff. Tragedia lui Emiliano Scala, cel mai scump transfer din istoria clubului

24.01.2019: Cardiff City a semnat cel mai scump transfer din istoria clubului, atacantul argentinian Emiliano Sala, de la FC Nantes, pentru 17 milioane euro, însă avionul particular al patronului lui Cardiff care îl aducea pe jucător la noua sa echipă a dispărut de pe ecranele radarelor turnului de control și nu se știe încă exact ce s-a întâmplat cu Sala și cu pilotul.

22.01.2019: Cardiff City și-a întărit atacul prin aducerea senegalezului Oumar Niasse de la Everton, sub formă de împrumut până în vară.

01.01.2019: Fundaşul lui Liverpool, Nathaniel Clyne, este dorit de Neil Warnock la Cardiff City. Clyne nu prinde primul “11” în echipa lui Klopp şi este tentat de o plecare.

PLECĂRI:
VENIRI:

Transferuri Southampton. Gabbiadini s-a întors în Serie A

20.01.2019 Manolo Gabbiadini a părăsit pe Southampton, pentru a reveni în Serie A. El a decis să aleagă oferta celor de la Sampdoria, deși era dorit și de AC Milan și Bologna.

01.01.2019: Manolo Gabbiadini ar putea pleca de la Southampton în această iarnă. El este dorit în Serie A de Bologna şi AC Milan.

PLECĂRI: Manolo Gabbiadini la Sampdoria
VENIRI:

Transferuri Fulham. A venit Ryan Babel de la Beșiktaș

15.01.2019: Fulham l-a împrumutat pe atacantul olandez Ryan Babel de la Beșiktaș Istanbul. Olandezul a mai jucat timp de 3,5 ani în tricoul lui FC Liverpool.

01.01.2019: Lys Mousset de la Bournemouth a intrat în atenţia echipei de pe Craven Cottage, care vrea să îl transfere în această iarnă

01.01.2019: Ryan Sessegnon a semnat prelungirea contractului cu Fulham. Mijlocaşul ofensiv va rămâne la echipa londoneză până în 2022, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

PLECĂRI:
VENIRI: Ryan Babel de la Beșiktaș – împrumut

Transferuri Huddersfield. A fost numit un nou antrenor, venit de la Borussia Dortmund

21.01.2019: Huddersfield are un nou antrenor, în persoana germanului Jan Siewert de la echipa a doua a clubului Borussia Dortmund, dar misiunea sa pare aproape imposibilă, echipa fiind la multe puncte distanțe de salvare, pe ultimul loc.

01.01.2019: Rajiv van La Parra a plecat de la Huddersfield la Middlesbrough sub formă de împrumut. A trecut testele medicale şi mutarea a fost oficializată

PLECĂRI: Rajiv van La Parra la Middlesbrough
VENIRI: 

Transferuri Burnley. Jay Rodriguez, dorit de la West Brom 

01.01.2019: Burnley vrea să îl transfere pe Jay Rodriguez de la West Bromwich Albion. Clubul cere 20 de milioane de euro pentru această mutare, însă Burnley nu ar vrea să plătească mai mult de 18 milioane de euro, scrie Sky Sports.

PLECĂRI:
VENIRI:

ADVERTISEMENT
Tags: