Fotbal international

Transferuri Serie A. Mercato în Italia – Vara lui 2019. Fernando Llorente a semnat cu Napoli

Transferuri Serie A Mercato in Italia  Vara lui 2019 Fernando Llorente a semnat cu Napoli

FANATIK vă prezintă transferurile din Serie A. Toate mutările importante sunt aici, marile cluburi ale Peninsulei se pregătesc pentru debutul de campionat iar sumele care se aruncă pe jucători sunt din ce în ce mai mari.


UPDATE, 2 septembrie, ora 12:25 / Fernando Llorente a semnat cu Napoli, pentru 2 sezoane. Fostul atacant al lui Tottenham va avea un salariu de 2.500.000 de euro pe an.


UPDATE, 2 septembrie, ora 08:00 / AC Milan l-a transferat pe Ante Rebic de la Eintracht Frankfurt. Atacantul va fi împrumutat timp de un sezon, cu opțiune de cumpărare. În schimbul croatului, milanezii îl trimit pe Andre Silva în Bundesliga la Frankfurt.


UPDATE, 30 august, ora 21:17 / Juventus l-a transferat pe atacantul nord-coreean Han Kwang-song în schimbul a 5 milioane de euro. În vârstă de numai 20 de ani, acesta va evolua momentan pentru echipa U23 a clubului, însă șefii intenționează să-l mute la prima echipă din iarnă.


UPDATE, 29 august, ora 22:58 / Inter Milano l-a transferat sub formă de împrumut pentru un sezon pe atacantul chilian Alexis Sanchez de la Manchester United.


UPDATE, 29 august, ora 13:02 / Chris Smalling va fi noul jucător al lui AS Roma. Italienii îi vor plăti 3.000.000 de euro lui Manchester United pentru un împrumut. Fundașul va sta la Roma timp de un sezon, dar nu are clauză de cumpărare.


UPDATE, 28 august, ora 08:42 / Alexis Sanchez va pleca de la Manchester United la Internazionale Milano. Transferul a fost confirmat de jurnalistul italian, Fabrizio Romano.


UPDATE, 23 august, ora 14:29/ Napoli l-a transferat pe Hirving Lozano de la PSV, pentru 38.000.000 de euro plus bonusuri. Mexicanul a devenit cel mai scump transfer din istoria napoletanilor.


UPDATE: 21 august, ora 12:00. Noul patron al Fiorentinei, americanul de origini italiene Rocco Commisso, care a preluat clubul în această vară, a reuşit prima lovitură de imagine pentru squadra viola. Fostul star al lui Bayern Munchen, unde a jucat un deceniu, francezul Frank Ribery, a spus Da şi va semna un contract pe o perioadă de doi ani. Decisivă a fost dorinţa soţiei de a încerca această nouă experienţă, cel mai probabil ultima din cariera celui poreclit Scarface. Ribery vine la Florenţa liber de contract. La aproape 36 de ani el a decis să continue, şi încă la cel mai înalt nivel, în vreme ce amicul său, olandezul Arjen Robben, care s-a despărţit şi el de Bayern în vară, tot după 10 ani, a pus capăt carierei de fotbalist.

Suporterii i-au făcut o primire de vis noului star, cântându-i Chi non salta bianconero e şi repede l-au botezat Il Fenomeno, exact cum îi spuneau lui Adrian Mutu în perioada în care românul a fost vedeta Fiorentinei. Iar într-un schimb de mesaje cu o altă fostă vedetă a Fiorentinei, Luca Toni, care a jucat o perioadă la Bayern împreună cu francezul, Ribery a dovedit că a învăţat repede animozitatea toscanilor pentru Juventus, scriind Juve di merda.

frank ribery a intrat deja în atmosfera anti juve

UPDATE, 19 august, ora 15:00. Alexis Sanchez va efectua vizita medicală la Inter în cursul zilei de marți, anunță The Sun. Italienii au ajuns la un acord de împrumut cu Manchester United. Inter va suporta jumătate din salariul jucătorului 12 din cele 24 de milioane de euro pe an pe care le încasează și vor avea opțiune de cumpărare vara viitoare pentru aproximativ 15 milioane de euro.

Transferuri Serie A. Mercato în Italia – Vara lui 2019. Alexis Sanchez, împrumutat de Inter! Când face vizita medicală
Transferuri Serie A. Mercato în Italia – Vara lui 2019. Alexis Sanchez, împrumutat de Inter! Când face vizita medicală

UPDATE, 19 august, ora 11:50. Mauro Icardi va ajunge nu la Napoli, ci în Ligue 1, la AS Monaco, echipă care a început dezastruos sezonul, fără nici un punct după primele două meciuri. Monaco a oferit lui Inter aceeaşi sumă ca şi Napoli, 60 de milioane euro, acceptată de nerazzurri, însă a obţinut, conform RAI, şi acordul jucătorului, pentru că i-a făcut acestuia o ofertă de nerefuzat la salariu. În timp ce Napoli era dispusă să plătească un salariu de 7 milioane euro net anual, Monaco pune pe masă o sumă care o face deja pe Wanda Nara să fie cu bagajele pregătite şi biletele de avion luate: 12 milioane euro net pe sezon!


UPDATE, 18 august, ora 10:00. Nou promovata Brescia, care acum aparţine lui Massimo Cellino, fost ani de zile patronul lui Cagliari, a reuşit o super lovitură de mercato pentru stagiunea 2019-2020. Mario Balotelli, marele talent, dar plin de capricii, al fotbalului italian, a semnat pentru un an, cu drept de prelungire automat pentru încă un sezon dacă echipa se va menţine în Serie A. Salariul va va fi de 1,5 milioane euro plus diverse bonusuri, inclusiv pentru o posibilă revenire în echipa naţională şi va fi suportat de sponsorii clubului.

Mario Balotelli continuă tradiţia marilor nume care au îmbrăcat în cariera lor tricoul Bresciei: Roberto Baggio, Andrea Pirlo, Pep Guardiola, Gică Hagi, Florin Răducioiu, Luca Toni.


UPDATE, 17 august, ora 20:50. Mauro Icardi este din ce în ce mai aproape de plecarea de la Inter. Potrivit cotidianului italian Tuttosport, vârful argentinian va semna cu Napoli în zilele următoare. Suma transferului s-ar ridica la 60 de milioane de euro, cu care Inter este de acord, lipsind doar acordul jucătorului.


UPDATE, 15 august, ora 14:10. Roma a decis să îl vândă pe atacantul bosniac Edin Dzeko la Inter, cu o singură condiție. Să vină la schimb în Cetatea Eternă Mauro Icardi, fostul golgeter al nerazzuurrilor, intrat în conflict cu clubul de mai bine de șase luni. Problema e că și dacă Icardi ar accepta schimbul nu poate din cauza soției sale agent, Wanda Nara, care nu vrea sub nici o formă în capitala Italiei, pentru că se află în relații deloc cordiale cu anumite persoane din lumea modei și a showbizzului.

Transferuri Serie A 2019. Bosniacul Edin Dzeko ar avea liber spre Inter doar dacă vine Mauro Icardi la schimb

UPDATE: 15 august, ora 14:00. Manchester United vrea să scape de chilianul Alexis Sanchez, jucătorul cu cel mai mare salariu din Premier League, 25 milioane euro. Conform The Sun ar fi patru cluburi din Serie A interesate, Juventus, Napoli, Milan și Roma, dar ofertă concretă pentru un împrumut a făcut doar Roma. Nici unul nu dorește transfer definitv al unui jucător care sezonul trecut a fost mult accidentat și când nu a fost avut evoluții foarte slabe. Abia în această vară, la Copa America jocul său a fost mai bun.


UPDATE, 14 august, ora 21:00/ Mario Balotelli este tot mai aproape de o revenire în Serie A. Rămas liber de contract după despărțirea de Marseille, controversatul atacant este la un pas de a se înțelege cu nou promovata Brescia, conform presei din Italia. Balotelli va semna joi un contract valabil pe trei stagiuni. În Serie A, vârful a mai evoluat la Inter și AC Milan.


Live Blog – Transferuri Serie A. Mercato în Italia – Vara lui 2019

Cele mai active sunt, evident, cele patru reprezentante în Champions League, echipe care trebuie să își întocmească o strategie clară de mercato, mai ales surpriza Atalanta. Juventus, Napoli și Inter au alocate sume importante pentru aducerea de jucători, milanezii primind de la chinezi un buget de 300 de milioane euro numai pentru așa ceva. Și Napoli are gânduri mari, pentru prima dată în istoria clubului fiind preconizate inclusiv achiziții în jur de 70 de milioane euro un jucător.

Transferuri Serie A 2019. Achiziție de top pentru Inter: puternicul fundaș uruguayan de la Atleticoi Madrid, Diego Godin

Inter are și un nou antrenor, în persoana fostului selecționer Antonio Conte, un tip deosebit de ambițios, care deja a promis război campioanei ultimilor opt ani, Juventus. Torinezii s-au despărțit după cinci ani de antrenorul Massimiliano Allegri și sunt aproape de a semna cu Maurizio Sarri de la Chelsea. Și Roma a renunțat la Claudio Ranieri și se așteaptă semnătura tehnicianului de la Șahtior Donețk, Fonseca.

Pogba la Juventus, Dzeko la Inter, James Rodriguez la Napoli sunt posibilele lovituri ale verii

Se vorbește de multe operațiuni spectaculoase. Juventus îl vrea înapoi pe Paul Pogba de la Manchester United. Inter vrea să scape de Mauro Icardi și îi are în plan imediat pe Edin Dzeko și Barrella, vedeta lui Cagliari. Napoli dă 70 de milioane pentru columbianul James Rodriguez. Inter și Napoli se bat pentru belgianul Romelo Lukaku de la Manchester United.  Multe surprize pot apărea în această vară fierbinte pe scena Serie A.

Transferuri Serie A 2019. Și Intwe și Napoli îl vor pe Romelo Lukaku

Transferuri Juventus

VENIRI: Aaron Ramsey (Arsenal – liber de contract), Adrien Rabiot (PSG – liber), Gigi Buffon (PSG – liber), Luca Pellegrini (Roma – 22 milioane), Merih Demiral (Sassuolo – 18 milioane), Cristian Romero (Genoa – 26 milioane)

PLECĂRI: Andrea Barzagli (retras), Leonardo Spinazzola (Roma – 29,5 milioane), Emil Audero (Sampdoria – 20 milioane), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 milioane), Riccardo Orsolini  (Bologna- 15 milioane), Alberto Cerri (Cagliari – 9 milioane), Andrea Favilli (Genoa – 7 milioane), Cristian Romero (Genoa – împrumut)

Transferuri Napoli

VENIRI: Giovanni di Lorenzo (Empoli – 8 milioane), Konstantinos Manolas (Roma – 36 milioane), Alex Meret (Udinese – 22 milioane), David Ospina (Arsenal – 3,5 milioane), Orestis Karnezis (Udinese – 2,5 milioane)

PLECĂRI: Amadou Diawara (Roma – 21 milioane), Raul Albiol (Villarreal – 5 milioane), Roberto Insigne (Benevento – 1,5 milioane)

Transferuri Inter


UPDATE, 14 august, ora 14:14/ Matteo Darmian a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru a semna cu italienii în vara viitoare. Peste un an, fundașul va rămâne liber de contract și nu își va prelungi înțelegerea cu Manchester United.


VENIRI: Antonio Conte – antrenor – Chelsea, Diego Godin (Atletico Madrid – liber), Valentino Lazaro (Hertha Berlin – 22 milioane), Matteo Politano (Sassuolo – 20 milioane), Nicolo Barella (Cagliari – 12 milioane), Ionuț Radu (Genoa – 12 milioane), Eddie Salcedo (Genoa – 8 milioane), Gabriel Brazao (Parma – 6,5 milioane), Stefano Sensi (Sassuolo – împrumut 5 milioane), George Pușcaș (Palermo – final de împrumut)

PLECĂRI: Zinho Vanheusden (Standard Liege – 12 milioane), Marco Sala (Sassuolo – 5 milioane), Andrea Adorante (Parma – 5 milioane), Ionuț Radu (Genoa – împrumut)

Transferuri Atalanta

VENIRI: Luis Muriel (Sevilla – 15 milioane), Marco Varnier (Cittadella – 5 milioane)

PLECĂRI: Franck Kessie (Milan – 24 milioane), Bryan Cristante (Roma – 21 milioane), Andrea Petagna (SPAL – 12 milioane)

Transferuri AS Roma

VENIRI: Paulo Fonseca – antrenor (Șahtior Donețk), Leonardo Spinazzola (Juventus 29,5 milioane), Amadou Diawara (Napoli – 21 milioane), Bryan Cristante (Atalanta – 21 milioane), Pau Lopez (Betis – 23,5 milioane)

PLECĂRI: Daniele De Rossi (retras), Konstantinos Manolas (Napoli – 36 milioane), Luca Pellegrini (Juventus – 22 milioane), Stephan El Shaarawy (Shanghai Senhua – 16 milioane), Gerson (Flamengo – 11,8 milioane), Ivan Marcano (Porto – 3 milioane), Ezequiel Ponce (Spartak Moscova – 3 milioane)

Transferuri AC Milan


UPDATE 4 august, ora 14:46/ AC Milan l-a transferat pe cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii, Ismael Bennacer de la Empoli, pentru 16.000.000 de euro.


VENIRI: Paolo Maldini (director tehnic), Marco Giampaolo (antrenor), Zvonimir Boban (manager general), Franck Kessie (Atalanta – 24 milioane), Theo Hernandez (Real Madrid – 20 milioane), Rade Krunic (Empoli – 8 milioane)

PLECĂRI: Bakayoko (întors la Chelsea), Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 milioane), Gustavo Gomez (Palmeiras – 4,5 milioane)

Transferuri Torino

VENIRI: Simone Zaza (Valencia – 12 milioane), Ola Aina (Chelsea – 10 milioane), Kofi Djidji (Nantes – 4,5 milioane)

PLECĂRI: Baye Niang (Rennes – 15 milioane), Adam Laljic (Beşiktaş – 6,5 milioane

Transferuri Lazio

VENIRI: Manuel Lazzari (Spal – 11 milioane), Denis Vavro (Copenhaga – 10,5 milioane), Pedro Neto (Braga – 8,5 milioane), Bruno Jordao (Braga – 4,5 milioane)

PLECĂRI: Alessandro Murgia (Spal – 3,5 milioane), Mattia Sprocati (Parma – 2,3 milioane)

Transferuri Sampdoria

VENIRI: Emil Audero (Juventus – 20 milioane), Jakub Jankto (Udinese – 10,5 milioane), Fabio Depaoli (Chievo – 4,5 milioane), Julian Chabot (Groningen 3,7 milioane), Alex Ferrari (Bologna – 4,5 milioane)

PLECĂRI:

Transferuri Bologna

VENIRI: Nicola Sansone (Villarreal 7,5 milioane), Roberto Soriano (Torino 7,5 milioane), Riccardo Orsolini (Juventus 15 milioane), Stefano Denswil (Club Brugge – 6 milioane), Jerdy Schouten (Excelsior Rotterdam – 3 milioane), Mattia Bani (Chievo – 2 milioane)

PLECĂRI: Alex Ferrari (Sampdoria – 4,5 milioane), Emil Krafth (Amiens – 2 milioane), Sebastien De Maio (Udinese – 1 milion)

Transferuri Sassuolo

VENIRI: Manuel Locatelli (Milan – 10 milioane), Merih Demiral (Alanyaspor 9,25 milioane), Marco Sala (Inter – 5 milioane)

PLECĂRI: Matteo Politano (Inter – 20 milioane), Merih Demiral (Juventus 18 milioane), Stefano Sensi (Inter – împrumut 5 milioane)

Transferuri Udinese

VENIRI: Sebastian De Maio (Bologna – 1 milion), Rodrigo Becao (Bahia – 1,6 milioane), 

PLECĂRI: Alex Meret (Napoli – 22 milioane), Jakub Jankto (Sampdoria – 14,5 milioane), Orestis Karnezis (Napoli – 2,5 milioane)

Transferuri SPAL Ferrara

VENIRI: Andrea Petagna (Atalanta – 12 milioane), Igor (Salzburg – 3 milioane), Mattia Valoti (Verona – 3 milioane), Mohamed Fares (Verona – 2,7 milioane)

PLECĂRI:

Transferuri Parma

VENIRI: Andrea Adorante (Inter – 5 milioane), Mattia Sprocati (Lazio – 2,30 milioane), Jose Machin (Pescara – 2 milioane)

PLECĂRI: Gabriel Brazao (Inter – 6,5 milioane), Antonio de Gaudio (Verona – 1,5 milioane)

Transferuri Cagliari

VENIRI: Alberto Cerri (Juventus – 9 milioane), Christian Oliva (Nacional Montevideo – 5 milioane)

PLECĂRI

Transferuri Fiorentina

VENIRI: Rocco Commiso patron nou, Alexa Terzic (Red Star 1,7 milioane)

PLECĂRI: Christian Norgaard (Brentford – 3,5 milioane)

Transferuri Genoa

VENIRI: Stefano Sturaro (Juventus 16,5 milioane), Andrea Favilli (Juventus – 7 milioane), Lukas Leranger (Bordeaux – 6 milioane), Pawel Jarosyinski (Chievo – 4 milioane)

PLECĂRI: Eddie Salcedo (Inter – 8 milioane), Luca Zanimacchia (Juventus U23 – 4 milioane)

Transferuri Brescia

VENIRI: Florian Aye (Clermont – 2 milioane), 

PLECĂRI:

Transferuri Lecce

VENIRI: Romario Benzar (FCSB – 2 milioane), 

PLECĂRI:

Transferuri Hellas Verona

VENIRI: Pavel Dawidowicz (Benfica B – 3,5 milioane), Samuel Di Carmine (Perugia – 2,5 milioane), Amir Rrahmani (Dinamo Zagreb – 2,1 milioane), Antonio Di Gaudio (Parma -1,5 milioane)

PLECĂRI: Mattia Valoti (SPAL – 3 milioane), Mohamed Faras (SPAL – 2,7 milioane)