Fotbal intern

Transferul sârbului la Steaua A PICAT. “Mi-au cerut 500 de mii €!”

UPDATE/ Gigi Becali a mărturisit că nu mai ia sub nici o formă în calcul transferul lui Planic, deoarece conducătorii sârbi şi-au mărit pretenţiile financiare....
14.07.2017 | 14:05
Transferul sarbului la Steaua A PICAT Miau cerut 500 de mii E
ADVERTISEMENT

UPDATE/ Gigi Becali a mărturisit că nu mai ia sub nici o formă în calcul transferul lui Planic, deoarece conducătorii sârbi şi-au mărit pretenţiile financiare.

“Nu mai stau după nici un salariu de al lui Planic ala. Mi se cere acum 500.000 de euro pentru transferul lui, dar eu am zis ca mai mult de 300.000 nu dau. Nu au dorit, dar nici eu nu sunt prost să dau cât cer ei. Aşa că sârbul nu mai vine că nu mă mai interesează”

ADVERTISEMENT

––––––––-

UPDATE/ FANATIK.RO aflat că Planic a cerut echipei Konyaspor un salariu lunar de 35.000 de euro, iar Stelei îi solicită un salariu între 20.000-25.000 pe lună.

Însă Meme Stoica aşteaptă să vadă la ce echipă decide totuşi Planci să joace, după ce acesta a obţinut acordul  conducătorilor echipei sale să se transfere.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––

UPDATE / Bogdan Planic, jucător pe care cei de la Steaua au pus ochii în această vară, a primit o ofertă din Turcia. Konyaspor este echipa care îl doreşte pe fundaşul de la Vojvodina, scrie presa din Serbia.

Rămâne de văzut dacă Planic va mai ajunge în cele din urmă la Steaua.

********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Transferuri Steaua. După o întreagă vară în care a căutat un fundaş central care să suplinească plecările lui Tamaş şi Moke, se părea că, în sfârşit, a ieşit soarele şi pe strada Stelei. Directorul sportiv Mihai Stoica a negociat cu gruparea Vojvodina Novi Sad pentru jucătorul Bogdan Planic şi s-a înţeles cu gruparea sârbă pentru o sumă de transfer de 300.00 de euro, salariul jucătorului înalt de 1,91 metri urmând să fie de 10.000 de euro lunar.

“Am cumpărat un sârb de 25 de ani de la o echipă din Serbia care este pe locul 3. L-au studiat foarte mult. Eu nu l-am văzut, păi acum să mă apuc să mă uit la meciuri, să aduc fundaş central? Chiar dacă mi-l arată nu mă pricep la fundaşi centrali”, declarase Gigi Becali, la momentul respectiv, la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Transferuri Steaua. Impresarul a “uitat” să ia hârtie de la club

Planic are 25 de ani şi o cotă de piaţă de 600.000 de euro. Fundaşul care a fost dorit şi de Steaua Roşie Belgrad a fost dus cu un an în urmă pentru 400.000 de euro de la OFK Belgrad. Cum Steaua are doar doi fundaşi centrali “de meserie” în lot, Bălaşa şi Larie, transferul lui Planic era binevenit.

Transferuri Steaua. “Afacerea” a căzut, însă, când le era steliştilor lumea mai dragă, din cauza impresarului jucătorului, care nu luase hârtie de la Vojvodina, în momentul în care părţile se înţeleseseră pe suma de 300.000 de euro. Aflând că Planic e vizat de o echipă de talia Stelei, sârbii au schimbat macazul, şi au solicitat 700.000 de euro pentru transfer. “Am renunţat la jucător, pentru că mai mult de 300.000 de euro nu dau pe jucător. S-a supărat Meme, că a muncit două zile la transfer, că îmi bat joc de el. O să-i dau un bonus pentru cele două zile. Însă, eu 700.000 de euro nu dau”, a afirmat Gigi Becali, despre transferul care părea să rezolve, în sfârşit, marea problemă a Stelei din această vară…

ADVERTISEMENT