Fotbal intern

Sfat pentru Meme şi Dică: “Acest grec poate fi o soluţie pentru Steaua!”

Steaua întâmpină probleme în ceea ce priveşte compartimentul defensiv, iar Mihai Stoica şi Nicolae Dică fac tot posibilul să transfere un fundaş central de valoare care să poată să se...
06.07.2017 | 22:02
Sfat pentru Meme si Dica Acest grec poate fi o solutie pentru Steaua

Steaua întâmpină probleme în ceea ce priveşte compartimentul defensiv, iar Mihai Stoica şi Nicolae Dică fac tot posibilul să transfere un fundaş central de valoare care să poată să se impună cu rapiditate în primul unsprezee al Stelei.

În ultinmele zile au apărit mai multe variante, iar Helmuth Duckadam, fostul goalkeeper al Stelei, susţine că cea mai bună soluţie ar putea să fie Stelios Malezas, care se află sub contract cu PAOK.

“Acest grec poate fi o soluţie pentru Steaua. Are 32 de ani a jucat destul de multe meciuri în ultima perioadă. N-ar trebui o perioadă de acomodare mare. Oricum nimeni nu-ţi garantează că fundaşul care va veni va fi şi titular” a declarat Duckadam.

De ce nu a transferat Steaua fundaş central

Preşedintele de imagine al celor de la Steaua a încercat să se pună în locul lui Nicolae Dică şi Mihai Stoica şi a explicat de ce nu a reuşit să aducă un fundaş central în această vară.

“E foarte greu. M-am pus şi eu în situaţia lor. În România mie cel puţin îmi place doar Boli de la Viitorul. Nu ştiu spre ce fundaş ar putea să se orienteze. Dacă mergi afară şi vrei unul care a jucat şi titular, nu contează cât e suma de transfer, 1-1,5 milioane, pentru că sunt sigur că patronul ar fi de acord, o sa fie mare diferenţa de salarii. Cum poţi să-i explici lui Niţă care a fost cel mai bun în ultimele două sezoane că are salariul la jumătate faţă de unul nou venit care încă nu a confirmat” a precizat Duckadam.

600.000 de euro este cota lui Stelios Malezas, conform transfermarkt