Fotbal intern

Ultimul transfer făcut de Gică Hagi, criticat: “Eric trebuie să slăbească!”

FC Viitorul Constanţa a terminat sezonul 2016-2017 din Liga 1 pe prima poziţie în clasament, iar Gică Hagi speră ca echipa sa să facă aceeaşi performanţă şi în acest an....
10.07.2017 | 08:54
Ultimul transfer făcut de Gică Hagi, criticat:

FC Viitorul Constanţa a terminat sezonul 2016-2017 din Liga 1 pe prima poziţie în clasament, iar Gică Hagi speră ca echipa sa să facă aceeaşi performanţă şi în acest an.

Astfel, trupa din Ovidiu a făcut tot posibilul să se întărească pentru a putea face faţă în Champions League şi Liga 1. Sub comanda lui Gheorghe Hagi au ajuns jucători precum Ovidiu Herea, Marius Constantin, Andrei Dumitraş şi Eric De Oliveira.

Sfat pentru Eric De Oliveira

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu, Dinamo Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti, a comentat în legătură cu transferul lui Eric De Oliveira la Viitorul Constanţa, jucător care a evoluat ultima dată pentru Gaz Metan Mediaş.

“Eric trebuie să slăbească şi după aceea să joace!”, a spus Dorinel Munteanu.

Eric De Oliveira a semnat un contract valabil un sezon cu FC Viitorul Constanţa. Pe parcursul carierei, brazilianul a mai evoluat la echipe precum Metropolitano. Gaz Metan Mediaş, Karpaty, Pandurii Târgu Hiu, Ahli, Matsumoto Yama şi Najran.

Transferuri Viitorul. Eric De Oliveira, mijlocas in Liga 1, criticat (2)

750.000 de euro este cota lui Eric De Oliveira, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri