Fotbal international

TRANSFERURILE iernii! Pe ce s-au cheltuit SUTE de milioane de euro

Luni, 2 februarie, s-a încheiat perioada de mercato din această iarnă, aşa că a venit momentul analizei. Cine a băgat bani, cine a făcut bani, dar mai ales, ce jucători au făcut pasul spre o...
TRANSFERURILE iernii Pe ce sau cheltuit SUTE de milioane de euro

Luni, 2 februarie, s-a încheiat perioada de mercato din această iarnă, aşa că a venit momentul analizei. Cine a băgat bani, cine a făcut bani, dar mai ales, ce jucători au făcut pasul spre o echipă mult mai puternică.

Două lovituri în ultima zi

Aşa cum se întîmplă de foarte mulţi ani, cea mai spectaculoasă zi în perioada de mercato este ultima. Marile cluburi aşteaptă această zi pentru a fi mai mediatizate transferurile, dar şi pentru că vînzătorii speră să scoată un preţ cît mai bun. În 2015, cea mai mediatizată echipă a fost Chelsea. Londonezii l-au cumpărat pe Juan Cuadrado de la Fiorentina pentru 33,4 milioane de euro, recordul iernii. Deşi se vorba de cîteva zile de această mutare, englezii au reuşit să facă transferul cu doar cîteva ore înainte de închiderea perioadei.

Înainte de a-l achiziţiona pe columbianul Cuadrado, Chelsea s-a asigurat că are bani. L-a vîndut pe Andre Schurrle la Wolfsburg, în schimbul a 32 de milioane de euro, reuşind astfel să cumpere un titular şi să vîndă o rezervă. Jucătorul a preferat să se întoarcă în Bundesliga, mai ales că alb-verzii joacă un fotbal spectaculos şi sînt favoriţi să se califice în Liga Campionilor la sfîrşitul sezonului.

TOP 10 TRANSFERURI IANUARIE 2015

1. Juan Cuadrado – de la Fiorentina la Chelsea – 33,4 milioane de euro
2. Wilfred Bony – de la Swansea la Manchester City – 32,3 de milioane de euro
3. Andre Schurrle – de la Chelsea la Wolfsburg – 32 de milioane de euro
4. Enzo Perez – de la Benfica la Valencia – 25 de milioane de euro
5. Bernardo Silva – de la Benfica la Monaco – 17 milioane de euro
6. Ricardo Goulart – de la Cruzeiro la Guangzhou Evergrande – 15 milioane de euro
7. Gabriel Paulista – de la Villarreal la Arsenal – 15 milioane de euro
8. Seydou Doumbia – de la ŢSKA Moscova la AS Roma – 14,4 milioane de euro
9. Lucas Silva – de la Cruzeiro la Real Madrid – 13 milioane de euro
10. Manolo Gabbiadini – de la Sampdoria la Napoli – 12,5 milioane de euro

Inter, campioana Italiei…la împrumuturi!

Unul dintre cele mai active campionate din lume pe piaţa transferurilor a fost Serie A. Interesant este că nu Roma sau Juventus, principalele candidate la titlu, au aruncat cu banii, ci Inter, o echipă clasată pe locul 10 după 20 de etape. Milanezii au transferat inteligent, preferînd calitatea în faţa cantităţii. Au adus un atacant, Lucas Podolski de la Arsenal, dar marea lovitură au dat-o cu achiziţionarea lui Shaqiri, de la Bayern Munchen. Elveţianul a fost unul dintre cei mai doriţi jucători ai iernii, însă oferta lui Inter a fost cea mai tentantă pentru germani. AC Milan a adus şi ea doi jucători, Cerci de la Atletico, la schimb cu Torres, şi Salvatorre Bocchetti, un fundaş în vârstă de 28 de ani. Mai mult, pe final a ajuns la Milan şi Destro, atacantul celor de la AS Roma.

Primera Division, surprinzător de modest

Cel mai urmărit campionat din lume, datorită forţelor Real Madrid şi FC Barcelona, nu a impresionat cu nimic în această lună ianuarie. Galacticii l-au adus pe Lucas Silva, de la Cruzeiro, pe 13 milioane de euro, însă fanii nu au fost prea impresionaţi. La prezentarea sud-americanului au fost pe Santiago Bernabeu doar 300 de fani! Catalanii au fost cuminţi şi nu au achiziţionat nimic, iar cel mai scump transfer din Spania a fost realizat de Valencia. Liliecii au dat aproape 30 de milioane de euro pe Enzo Perez, de la Benfica, în speranţa că vor reuşi să prindă Liga Campionilor în acest sezon.

Premier League dă liderii

Cel mai scump transfer din această iarnă a fost realizat de Manchester City, campioana din Premier League, care l-a achiziţionat în schimbul a 32 de milioane de euro pe Wilfred Bony, atacantul galezilor de la Swansea. Vîrful în vîrstă de 26 de ani avea o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro, însă forma excelentă şi lupta aprigă pentru semnătura sa i-a obligat pe arabi să scoată din buzunar aproape dublu pentru a se bucura de serviciile sale, mai ales că „cetăţenii” suferă în atac, după accidentările lui Aguero sau Dzeko. Au renunţat la un fundaş, Nastasic, pe care l-au împrumutat la Schalke, iar managerul Manuel Pellegrini a declarat că are echipa completă pentru a se bate la titlu.
„Tunarii” au suferit în prima jumătate a campionatului în apărare, aşa că Arsene Wenger şi-a achiziţionat un fundaş. Este vorba de Gabriel Paulista, de la Villarreal, brazilianul costînd-o pe Arsenal 15 milioane de euro. Astfel, managerul francez speră ca locul 4, clasica poziţie pe care echipa sa termină în ultimii ani, să fie asigurată şi în acest sezon.

Ligue 1 trăieşte prin Monaco

Singura mutare cu adevărat interesantă reuşită de echipele din Franţa a fost realizată de Monaco, care l-a cumpărat pe Bernardo Silva de la Benfica pentru 17 milioane de euro. În rest, Lyon, PSG, Marseille sau St. Etienne, echipele care se bat la titlu, nu au făcut nici o mutare.

TOP 5 ÎMPRUMUTURI

1. Matija Nastasic – de la Manchester City la Schalke 04
2. Xherdan Shaqiri – de la Bayern Munchen la Inter
3. Alessio Cerci – de la Atletico la AC Milan
4. Lukas Podolski – de la Arsenal la Inter
5. Samuel Eto’o – de la Everton la Sampdoria

*************************************************************************************************

UPDATE, 2 februarie, ora 23:30 / Fiorentina a semnat cu Mohamed Salah, de la Chelsea. Acesta a făcut parte din mutarea lui Cuadrado la Londra.

UPDATE, 2 februarie, ora 21:30 / Davide Santon a fost împrumutat de Newcastle la Inter Milano pînă la finalul sezonului.

UPDATE, 2 februarie, ora 20:53 / E oficial! Chelsea a anunţat că jucătorul Fiorentinei Cuadrado a semnat cu londonezii.

UPDATE, 2 februarie, ora 19:10 / Fereastra de transferuri din Germania s-a încheiat la ora 19:00, iar Bild anunţă că Schurrle s-a înţeles cu Wolfsburg! 

Conform presei din Germania, Chelsea a primit 32 de milioane de euro în schimbul germanului şi 5 milioane de euro în bonusuri.

********************************************************************************

UPDATE, 2 februarie, ora 17:51 / Atacantul echipei Tottenham Hotspur, Harry Kane, în vîrstă de 21 de ani, şi-a prelungit pînă în 2020 contractul cu gruparea londoneză.

Aceasta este o veste excelentă pentru echipa lui Vlad Chiricheş, Kane fiind unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Valoarea sa de piaţă, conform transfermarkt.de, este de 3,5 milioane de euro.

kane

UPDATE, 2 februarie, ora 15:30 / Mijlocaşul lui Manchester United, Anderson părăseşte clubul după 7 ani de zile. Brazilianul se întoarce în ţara natală la Internacional. 

anderson

UPDATE, 2 februarie, ora 14:42 / Fratele lui Ousmane N’Doye, Dame, s-a transferat la Hull City în Premier League. Dame a fost jucător de bază la Lokomotiv Moscova şi anterior la FC Copenhaga. 

ndoye

UPDATE, 2 februarie, ora 13:53 / După AC Milan, a venit rîndul Interului să iasă la rampă. Oficialii nerazzurrilor l-au luat pe fundaşul Davide Santon de la Newcastle, anunţă SkySports. Italienii au opţiune de transfer definitiv în vară.

santon

UPDATE, 2 februarie, ora 13:11 / AC Milan a perfectat al doilea transfer al zilei. După ce l-au transferat pe Gabriel Palletta, rossonerri l-au împrumutat pe fundaşul central al Genovei, Luca Antonelli. Milan are opţiune de transfer definitiv în vară

milan

UPDATE, 2 februarie, ora 12:33 / După transferul ivorianului Doumbya, AS Roma a perfectat şi împrumutul lui Ibarbo de la Cagliari, care va juca în capitala Italiei în următorul an şi jumătate.

ibarbbo

UPDATE, 2 februarie, ora 11:49 / AC Milan a oficializat transferul lui Gabriel Palletta, fundaş central adus de la Parma. Palletta are 28 de ani şi a fost în trecut şi la Liverpool.

paletta

UPDATE, 2 februarie, ora 11:18 / Juventus l-a repatriat pe Alessandro Matri. Atacantul a jucat la Genoa în tur, fiind în proprietatea lui AC Milan. Acum, Milan îl cedează la Juve, club de la care l-a cumpărat în 2011 pentru 11 milioane de euro. 

matri

UPDATE, 2 februarie, ora 08:30 / AS Roma a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Italienii l-au transferat pe atacantul ivorian Seydou Doumbia. Roma a plătit aproximativ 15 milioane de euro lui ŢSKA Moscova pentru fotbalist. 

doumb

UPDATE, 31 ianuarie, ora 14:28 / Chelsea ţine capul de afiş al transferurilor în Europa. Juan Cuadrado se alfă împreună cu agentul său la Londra pentru a semna contractul cu gruparea pregătită de Mourinho. Presa britanică scrie că Fiorentina ar urma să încaseze aproximativ 27.000.000 de euro în schimbul jucătorului columbian.

cuadrado

UPDATE, 30 ianuarie, ora 09:15 / Andre Schurrle prinde din ce în ce mai puţin echipa la Chelsea. Presa engleză scrie că mijlocaşul german e foarte aproape de o revenire în Bundesliga, de această dată la Wolfsburg. Suma de transfer e una importantă, în condiţiile în care Chelsea cere 30 de milioane de euro în schimbul campionului mondial. Acesta va efectua zilele următoare vizita medicală la Wolfsburg.

sc

UPDATE 29 ianuarie, ora 15:00 / AC Milan a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. “Diavolii” l-au împrumtutat pe Mattia Destro de la AS Roma pentru 700.000 de euro şi au prima opţiune de cumpărare în vara anului 2015 pentru 15 milioane de euro. 

2013_06_14_Mattia_Destro

UPDATE, 28 ianuarie, ora 16:52 / Telenovela transferului lui David De Gea de la Manchester United a luat sfîrşit. Britanicii de la Express scriu că De Gea a semnat prelungirea contractului cu Manchester United, care e acum scadent în 2020. 

degea

UPDATE 28 ianuarie, ora 15:08 / Fiorentina l-a repatriat pe Alberto Gilardino. Atacantul italian s-a întors în Serie A după experienţa din China la Guanghzou Evergrande, acolo unde a fost antrenat de Marcelo Lippi. Gilardino este împrumutat pînă în vară cu opţiune de prelungire. 

gila

UPDATE 27 ianuarie, ora 10:07 / PSG le-a făcut celor de la Manchester United o ofertă pentru Adnan Januzaj, însă ”diavolii” au refuzat-o. Agentul jucătorului a confirmat faptul că francezii au contactat direct clubul de pe Old Trafford.

UPDATE 26 ianuarie, ora 16:52 / După ce i-a luat pe Lucas Silva şi Martin Odegaard, Real Madrid vrea să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor. “Galacticii” dau 42 de milioane de euro pentru fundaşul lui Bilbao, Aymmeric Laporte. Atît e clauza de reziliere fixată de club pentru că site-ul de profil tranfermarkt.de îl cotează la 15 milioane de euro. 

Laporte

UPDATE 26 ianuarie, ora 09:45. Elevul lui Mircea Lucescu de la Şahtar, Douglas Costa este dorit de Jose Mourinho la Chelsea! Iniţial clubul din Londra a oferit 16.000.000 de lire sterline în schimbul său, însă ucrainienii au refuzat. Acum, jurnaliştii din Anglia scriu că oferta a fost mărită la 18.700.000 de lire sterline. Jucătorul brazilian şi-a exprimat dorinţa de a jucat la Chelsea: ”E un vis pentru orice jucător să joace la Chelsea, dar ceea ce mi-a furat ochii a fost antrenorul. Este foarte inteligent şi a avut mult succes. Şahtar mi-a dat asigurări că voi fi transferat la Chelsea, în cazul în care oferta este una avantajoasă pentru club”, a spus Douglas Costa, care evoluează de la 19 ani sub comanda lui Mircea Lucescu

respect

UPDATE 25 ianuarie, ora 14:44 / Ziarele din Marea Britanie scriu că Liverpool şi Chelsea au de gînd să-l cumpere în această iarnă pe Mauro Icardi de la Inter. Jucătorul în vîrstă de 21 de ani este cotat de site-ul transfermarkt.de la 21.000.000 de euro.

FC-Internazionale-Milano-v-Qarabag-FK-UEFA-Europa-League

UPDATE 25 ianuarie, ora 12:40 / OFICIAL! Arsenal l-a transferat pe Gabriel Paulista de la Villarreal pentru o sumă ce se apropie de 15 milioane de euro. Gabriel e unul dintre cei mai promiţători fundaşi din Primera Division, avînd 24 de ani

paulista

UPDATE 24 ianuarie, ora 18:14 / Samuel Eto’o a ajuns în Italia pentru a face vizita medicală şi pentru a semna cu Sampdoria!

eto

UPDATE 24 ianuarie, ora 11:56 / Real Madrid a oficializat transferul mijlocaşului brazilian Lucas Silva, în vîrstă de 21 de ani. Jucătorul va semna un contract valabil pînă în 30 iunie 2020 şi va fi prezentat luni, 26 ianuarie, pe stadion Santiago Berbaneu, după ce va trece de vizita medicală.

Presa din Spania anunţă că mutarea i-a costat pe galactici aproximativ 15 milioane de euro, dar Cruzeiro nu a anunţat oficial suma.

UPDATE 23 ianuarie, ora 17:00 / Swansea a anunţat transferul lui Kyle Naughton de la Tottenham pentru 5,5 milioane de euro. Naughton a fost împrumutat sezoanele trecute la Middlesbrough, Leicester City şi Norwich. 

swansea

UPDATE 22 ianuarie, ora 22:16 / Mijlocaşul ofensiv al lui Chelsea, Mohamed Salah urmează să fie împrumutat la AS Roma pînă în vară pentru 600.000 de euro, iar romanii vor avea opţiunea unui transfer definitiv la finalul sezonului pentru 11 milioane de euro, scrie The Guardian. 

salaj

UPDATE / 22 ianuarie, ora 17:33. Real Madrid este aproape să perfecteze un nou transfer. Daily Mail scrie că madrilenii îl vor transfera pe Lucas Silva de la Cruzeiro pentru care vor plăti 15 milioane de euro. Silva, în vîrstă de 21 de ani, este unul dintre cele mai promiţători jucători brazilieni, fiind dorit şi de Arsenal.

lucas

UPDATE / 22 ianuarie, ora 08:37Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu Stromgodset pentru transferul definitiv a lui Martin Odegaard. După ce va face vizita medicală la club, jucătorul în vîrstă de 16 ani va fi prezentat presei de Emilio Butragueno, într-o conferinţă care va avea loc  joi de la ora 15:30.

real (1)

 

ode

UPDATE 21 ianuarie, ora 15:49 / Arsenal face un transfer surprinzător! Presa din Spania scrie că “tunarii” îl vor transfera pe Gabriel Paulista de la Villarreal pentru 20 de milioane de euro. 

Gabriel-Paulista-Villarreal

UPDATE 21 ianuarie, ora 10:59 / Tabloidul The Sun scrie în ediţia tipărită de azi că Manchester United pregăteşte să doboare toate recordurile cu cu transfer! ”Diavolii” au de gînd să plătească 150.000.000 de dolari pentru un fundaş în vîrstă de 20 de ani! Este vorba de Maequinhos de la PSG. 

UPDATE 20 ianuarie, ora 17:48 / Transferul lui Sebastian Giovinco la FC Toronto a devenit oficial. Chiar însuşi fotbalistul a confirmat mutarea într-un video postat pe Youtube. Giovinco va începe treaba la noua sa echipă din vară, atunci cînd îi expiră contractul cu Juventus. La gruparea din MLS, Giovinco va încasa 6.000.000 de euro anual!

UPDATE 18 ianuarie, ora 18:39  / Se pare că puştiul minune Martin Odegaard a ales formaţia unde va evolua din sezonul viitor! Conform Drammens Tidense, un cotidian din Norvegia, echipa care l-a luat pe puştiul nordic este Real Madrid, campioana Europei.

Conform presei din Norvegia, Martin şi tatăl lui, Hans Erik Odegaard, se vor muta la Madrid imediat şi vor avea o vilă la dispoziţie. Mai mult, tatăl fotbalistului a primit o slujbă în cadrul clubului, în timp ce Martin va evolua la Real Madrid B pînă în vară. În cazul în care confirmă de la început, va putea face pasul spre prima echipă.

Martin Odegaard, în vîrstă de 16 ani, valorează deja 4 milioane de euro, conform transfermarkt.

– See more at: https://www.fanatik.ro/odeegard-se-antreneaza-acum-cu-real-madrid-bayern-oferit-un-contract-colosal-384460#sthash.doSygdGM.dpuf

UPDATE 18 ianuarie, ora 16:13 / Sebastian Giovinco pleacă de la Juventus după 9 ani. Mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani nu a primit nici o ofertă de prelungire din partea campioanei Italiei şi va pleca în MLS la FC Toronto, scrie Gazzetta dello Sport. 

Mutarea ar urma să aibă loc în vară cînd îi expiră contractul lui Giovinco cu Juventus. Italienii scriu că salariul anual al lui Giovinco ar urma să fie de 6 milioane de dolari. 

giovinco

UPDATE 17 ianuarie, ora 12:50 / Mijlocaşul ofensiv spaniol Suso a fost transferat de AC Milan de la Liverpool şi a semnat pînă în 2019 cu italienii. Ultima dată, Suso a fost împrumutat la Almeria în sezonul trecut unde a jucat 33 de meciuri şi a înscris 3 goluri. 

suso

UPDATE 16 ianuarie, ora 16:05 / Atacantul camerunez, Samuel Eto’o, a ajuns la o înţelegere cu Sampdoria, scrie presa britanică. Eto’o, în vîrstă de 33 de ani, nu a impresionat la Everton şi se va întoarce în Serie A după 4 ani. 

etoo

UPDATE 16 ianuarie, ora 12:00 / Polonezul Krystian Bielik a fost transferat de Arsenal. “Tunarii” au plătit 2,5 milioane de euro Legiei Varşovia pentru mijlocaşul în vîrstă de 17 ani. Arsene Wenger a confirmat mutarea: 

bielik

UPDATE 16 ianuarie, ora 09:42 / Parma pregăteşte partea a doua a sezonului din Serie A. Echipa e la retrogradare şi are nevoie de forţe proaspete care să o menţină din Serie A. Antrenorul Donadoni şi oficialii clubului s-au pus pe treabă şi au făcut deja două mutări.

Fostul mijlocaş al Milanului, Antonio Nocerino a semnat un contract cu Parma, fiind împrumutat pînă în vară.

n

AS Parma l-a luat pe slovenul Pavel Bajza, un tînăr portar sloven care a jucat pînă acum la Crotone.

bajya

UPDATE 15 ianuarie, ora 9:53 / Jermain Defoe se întoarce în Premier League, acolo unde va juca pentru echipa lui Costel Pantilimon. Transferat în 2014 de la Tottenham la Toronto FC, fostul internaţional englez, acum în vîrstă de 32 de ani, a acceptat oferta lui Sunderland, pentru că a fost coechipier la Spurs cu managerul Gus Poyet.

Defoe, care are 55 de selecţii pentru prima reprezentativă engleză, marcând de 19 ori, a semnat un contract valabil trei sezoane şi jumătate şi se va alătura imediat lotului englezilor. În schimbul său, formaţia canadiană va primi aproximativ 4 milioane de dolari şi pe americanul Jozy Altidore.

UPDATE 14 ianuarie, ora 18:44 / FIFA a blocat transferul lui Hatem Ben Arfa la Nice. Mijlocaşul francez a jucat deja pentru două echipe în acest sezon şi nu are voie să mai evolueaze şi pentru a 3-a. Hatem Ben Arfa a jucat un meci pentru echipa de rezerve a lui Newcastle în debutul sezonului, apoi a evoluat pentru Hull City. 

ben arfa

UPDATE 14 ianuarie, ora 14:30 / Federatia Coastei de Fildes a anunţat miercuri că Wilfred Bony este noul atacant al lui Manchester City. Conform presei din Anglia, cetăţenii au dat nu mai puţin de 35 de milioane de euro în schimbul atacantului lui Swansea. 

10933973_830592360419631_393556835808439379_n

UPDATE 13 ianuarie, ora 13:33 / Fiorentina l-a transferat azi pe fostul portar a lui Napoli, Antonio Rosati. Presa din Italia scrie că Rosati va fi rezerva lui Tătăruşanu.

Portarul în vîrstă de 31 de ani a mai jucat la Fiorentina în perioada ianuarie – iunie 2014. Portarul Neto nu mai intră în calculele echipei după ce a refuzat să îşi prelungească contractul scadent în vară. 

rosati

UPDATE 13 ianuarie, ora 10:30 / Arsenal Londra l-a împrumutat pe atacantul Yaya Sanogo la Crystal Palace. Atacantul a prins rareori postul de titular în formaţia lui Wenger.

Sanogo a fost dorit şi în Franţa de Bordeaux, dar Palace a avut cîştig de pauză, scriu britanicii de la Daily Star.Este al doilea jucător cedat în această iarnă de Arsenal după ce Lukas Podolski a fost transferat de Inter. 

Yaya-Sanogo-Arsenal

UPDATE 12 ianuarie, ora 16:21 / Fundaşul central, Matija Nastasic a fost împrumutat de Manchester City la Schalke 04 pînă la finalul sezonului. Nemţii au opţiunea de transfer din vară pentru 13 milioane de euro:

citz

UPDATE 12 ianuarie, ora 11:25 / Presa engleză anunţă transferul iminent a mijlocaşului William Carvalho la Arsenal. Jucătorul în vîrstă de 20 de ani de la Sporting e unul dintre cei mai de perspectivă mijlocaşi la închidere, fiind dorit de cluburi importante din vest încă de anul trecut. Daily Star scrie că Arsenal urmează să plătească 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului lui Sporting. 

BkojrOxIMAA7QMP

UPDATE 9 ianuarie, ora 09:30 / Victor Valdes a semnat în mod oficial contractul cu Manchester United. Fostul portar al Barcelonei s-a pregătit alături de ”diavoli” în ultimele luni.

valdessss

UPDATE 8 ianuarie ora 16:10 / E OFICIAL! Shaqiri a semnat cu Inter Milan! Jucătorul lui Bayern Munchen vine la Inter după lungi tratative.

shaquiri

UPDATE 8 ianuarie, ora 09:50 / Steven Gerrard a semnat un contract pentru două sezoane cu LA Galaxy, cea mai celebră echipă din fotbalul din Statele Unite. Presa britanică scrie că va avea un salariu stagional de aproximativ 6 milioane de dolari. Superstarul lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant i-a trimis un mesaj de bun venit mijlocaşului englez. 

791252_heroa

UPDATE 7 ianuarie, ora 16:10 / Manchester United a perfectat transferul lui Victor Valdes. Portarul spaniol s-a antrenat cu United în ultimele două luni, după ce în vară a rămas liber de contract. Spaniolul a semnat un contract pe următorii doi ani cu United şi îi va face concurenţă unui alt spaniol, David De Gea. 

valdeees

UPDATE 7 ianuarie, ora 11:07TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Real Madrid e la un pas de a-l transfera definitiv pe Martin Odegaard, mijlocaşul în vîrstă de 16 ani a lui Stromsgodset. Tînărul jucător a fost dorit în această iarnă de Barcelona, Liverpool şi Barcelona, însă “galacticii” par a fi cîştigat cursa pentru semnătura lui. 

Martin Odegaard este cel mai tînăr jucător care a jucat în naţionala Norvegiei, debutînd pentru selecţionată la vîrsta de 15 ani şi 253 de zile. Odegaard a jucat şi în dubla din preliminariile Ligii Campionilor dintre Stromsgodset şi Steaua, cîştigată de roş-albaştrii.

real

UPDATE 7 ianuarie, ora 00:08 / TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Inter e foarte aproape de a obţine împrumutul lui Serdan Shaquiri de la Bayern Munchen. Presa italiană scrie că Inter va plăti 2 milioane de euro pentru împrumutul pînă în vară şi alte 12 milioane de euro pentru un eventual transfer definitiv

sha

UPDATE 6 ianuarie, ora 19:00 / TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Manchester City a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. “Cetăţenii” l-au transferat pe Wilfred Bony de la Swansea City pentru 38 de milioane de euro. 

bony

UPDATE 6 ianuarie, ora 17:40 / TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Presa din Anglia scrie că Sami Khedira a fost cumpărat de Arsenal de la Real Madrid pentru 14 milioane de euro

breaking

UPDATE 6 ianuarie, ora 12:29 / TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. După Alessio Cerci, AC Milan a reuşit un nou transfer important în această iarnă. Spaniolul Joaquin Fernandez, cunoscut ca Suso, a semnat cu “diavolii” un contract pe doi ani.

SUSO_2870154

UPDATE 6 iauarie, ora 09:20 / TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Napoli a realizat primele două transferuri din 2015. Fundaşul croat Ivan Strinici şi atacantul italian Manolo Gabbiadini au semnat deja contracte cu formaţia pregătită de Rafa Benitez.

UPDATE 5 ianuarie, ora 19:39 /  TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Tottenham a dat lovitura. Londonezii l-au împrumutat pe Adrien Rabiot de la PSG pînă în vară. Rabiot, în vîrstă de 19 ani a fost cedat pentru că nu a prins  primul 11 în ultimul timp.

rabiot

UPDATE 5 ianuarie ora 19:09 /  TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Hatem Ben Arfa a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători francezi în momentul în care evolua la Newcastle. Accidentările dese l-au scos din formă. Ben Arfa vrea să îşi relanseze cariera la Nice, grupare care a oficializat transferul în urmă cu cîteva minute. Ben Arfa a venit liber de contract.

ben arfa

TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Chelsea l-a cedat pe portarul Mark Schwartzer la Leicester City. Schwartzer a fost lăsat să plece gratis în condiţiile în care nu mai avea cum să prindă echipa, Thibaut Courtois şi Petr Cech fiind deja primele două opţiuni.

mark

TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Mauro Zarate va fi împrumutat de la West Ham la QPR. Argentinianul nu s-a adaptat la “ciocănari”, grupare la care a ajuns în vară şi va semna un împrumut pentru următoarele 6 luni.

za

TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Cluburile din Premier League au început să oficializeze deja primele mutări. Lukas Podolski a fost împrumutat la Inter pînă în vară de Arsenal, în condiţiile în care a prins din ce în ce mai rar un loc de titular.

poldi

TRANSFERURILE IERNII LA MINUT. Se anunţă o iarnă încinsă pe piaţa transferurilor, cu mutări care vor ţine capul de afiş al site-urilor şi ziarelor din întreaga lume. FANATIK.RO vă ţine la curent cu ultimele mutări din perioada de mercato. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!