Fotbal intern

Transferurile lui Oaidă şi Moruţan la FCSB i-au umplut de bani pe impresari: “Nu am cum altfel”

17.06.2019 | 08:43
Transferurile lui Oaida si Morutan la FCSB iau umplut de bani pe impresari Nu am cum altfel
ADVERTISEMENT

FC Botoşani a făcut două afaceri foarte bune atunci când i-a vândut pe Răzvan Oaidă şi Olimpiu Moruţan la FCSB, iar transferurile i-au umplut de bani pe impresarii fotbaliştilor. Valeriu Iftime, finanţatorul moldovenilor, a dezvăluit ce sume a plătit agenţilor la cele două mutări făcute.

Transferurile lui Oaidă şi Moruţan la FCSB i-au umplut de bani pe impresari: “Eu iau jucători gratis”

Transferurile lui Răzvan Oaidă şi Olimpiu Moruţan la FCSB i-au umplut de bani pe impresari, agenţii reuşind să obţină aproape 500.000 de euro de pe urma celor două mutări. Finanţatorul echipei a susţinut că jucătorii pe care i-a vândut au fost aduşi gratis la echipă, dar că trebuie să plătească o anumită cotă din transfer impresarului fotbalistului.

ADVERTISEMENT

“L-am vândut pe Oaidă cu 750.000 de euro. 150.000 a luat impresarul. La Moruţan a fost prima dată un milion de euro, iar impresarul a luat 20 la sută. Apoi am mai luat 400.000, din care am dat 100.000 la impresar. Eu iau jucători fără bani, dar îi dau impresarului cotă la transfer. Nu am cum altfel”, a spus Valeriu Iftime.

Transferurile lui Oaidă şi Moruţan la FCSB i-au umplut de bani pe impresari (sursă foto: sportpictures.eu)
Transferurile lui Oaidă şi Moruţan la FCSB i-au umplut de bani pe impresari (sursă foto: sportpictures.eu)

Valeriu Iftime, nemulţumit de transferul lui Andrei Burcă la CFR Cluj

În această vară, FC Botoşani l-a vândut pe Andrei Burcă la CFR Cluj, însă Valeriu Iftime a fost nemulţumit de suma obţinută de pe urma fundaşului de 26 de ani. Finanţatorul moldovenilor a precizat că transferul este unul dintre cele mai proaste pe care le-a făcut vreodată.

ADVERTISEMENT

A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer. Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat”, a declarat Valeriu Iftime.