Fotbal intern

Transferurile zilei în Liga 1 Betano! Oficialii clubului confirmă FANATIK

Transferurile zilei in Liga 1 Betano Oficialii clubului confirma FANATIK

Dunărea Călărași a făcut primele mutări pe piața transferurilor în Liga 1 Betano. Echipa nou-promovată, antrenată de Dan Alexa, a adus doi jucători cu care va încerca să evite retrogradarea. Este vorba de Constantin Nica și Daniel Benzar.

Președintele executiv al călărășenilor, Florin Brișan, a fost cel care a anunțat mutările: „E vorba de mijlocaşul, Daniel Benzar, jucător împrumutat până în vară de la FCSB şi fundaşul dreapta, Constantin Nica, fost component al lui Dinamo care a semnat un contract valabil un an şi jumătate. Pe lista noastră mai figurează şi alţi jucători cu care sperăm să ajungem la o înţelegere până la plecarea echipei în Turcia”, a spus Brișan, pentru site-ul oficial al clubului.

Constantin Nica a fost transferat la Dunărea Călărași

Dunărea Călărași l-a transferat pe Constantin Nica. FANATIK confirmat

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Constantin Nica la Dunărea Călărași. Astfel, fostul dinamovist va reveni în Liga 1 Betano după ce sezonul precedent a părăsit trupa din Ștefan cel Mare fără să fie folosit decât în trei partide. Nica s-a întors apoi la Atalanta, unde i-a expirat însă înțelegerea, iar fundașul nu a mai avut încă din vară un angajament cu vreo echipă. El a fost considerat drept unul dintre fotbaliștii cu mare potențial în fotbalul românesc, motiv pentru care Atalanta a achitat celor de la Dinamo o sumă de 1,6 milioane de euro.

Daniel Benzar este celălalt jucător pe care Dunărea Călărași îl va aduce în această pauză de iarnă. Fratele fundașului dreapta al naționalei României a prins doar patru meciuri pentru FCSB în actuala stagiune, timp în care a reușit chiar să marcheze și două goluri. Daniel Benzar a pățit același lucru și în sezonul precedent, când după o jumătate de an destul de bună, în care a marcat 4 goluri în 12 partide, a ajuns mprumutat la FC Voluntari. Pentru ilfoveni, Daniel a înscris 2 goluri și a reușit 2 pase decisive în 14 partide.

Daniel Benzar, primul transfer efectuat de Dunărea Călărași

După 21 de etape, Dunărea Călărași se află pe locul 12, cu 17 puncte. Trupa lui Dan Alexa se află într-o veritabilă criză de formă, după ce nu a mai reușit o victorie din etapa a opta, când a trecut de FC Botoșani, scor 3-2.