Sport

Transformare impresionantă a lui Loris Karius! Cum arată acum portarul care a gafat în finala Ligii Campionilor din 2018. Foto

Loris Karius, portarul lui Liverpool, și-a arătat transformarea impresionantă a corpului pe rețelele de socializare. Fanii l-au comparat cu Terminatorul.
09.04.2022 | 09:12
Loris Karius s-a apucat de fitness și a luat considerabil în masă musculară. Sursa foto: EPA/PETER POWELL
ADVERTISEMENT

Loris Karius a devenit ca și uitat de când a gafat în finala Ligii Campionilor din 2018, oferind pe tavă lui Real Madrid marele trofeu. Totuși, el este destul de activ pe social media, postând fotografii cu corpul său complet transformat.

Cum arată acum Loris Karius, portarul lui Liverpool

Loris Karius a postat în urmă cu puțin timp pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu el în care își etalează brațele uriașe și pieptul puternic reliefat.

ADVERTISEMENT

Loris Karius

Postarea a strâns sute de mii de aprecieri și comentarii. Unul dintre fani a spus: „E ca Terminatorul, acum nimic nu trece de el”. Un alt suporter a comentat: „Wow, cineva a fost la sală”, în timp ce un alt comentariu susține: „Te-ai îngrășat mult! Respect!”.

Loris Karius încă are contract cu Liverpool, dar și-a pierdut locul în favoarea lui Alisson Becker, atunci când brazilianul s-a transferat de la AS Roma, în 2018.

ADVERTISEMENT

Goalkeeper-ul a fost împrumutat la Beșiktas pentru două sezoane, apoi la Union Berlin, unde a avut doar patru apariții. În cele din urmă, a revenit pe Anfield vara trecută.

Deși nu a reușit să obțină o apariție pe teren în tot sezonul, se pare că eforturile sale s-au concentrat pe depunerea de masă musculară.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a explicat de ce Karius a fost absent în acest sezon

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a explicat în luna ianuarie care sunt motivele care au stat la baza absenței lui Karius de la prima echipă: „Înainte de sezon am luat o decizie. Evident, a fost și în interesul clubului ca Loris să-și găsească un nou club, lucruri de genul acesta. Asta nu s-a întâmplat, așa că bine – am luat o decizie.

El va fi tratat absolut normal, dar avem portari. Atât timp cât nu avem o situație de criză aici, nr. 1 este Alisson, nr. 2 este Caoimhín, nr. 3 este Adrian.

ADVERTISEMENT

Cred că toată lumea este impresionată de evoluția lui Caoimhin Kelleher, care este pregătit pentru aproape orice. Știm cu toții despre calitatea lui Adrian și despre impactul pe care îl are asupra antrenamentelor și vestiarului și alte lucruri de acest gen și ar fi întotdeauna gata de plecare.

Asta e tot. Dar lui Loris îi doresc numai bine și își va găsi un club oricând – acum sau în vară. Și apoi de acolo va merge mai departe, sunt foarte sigur”.

Mulți fani ai lui Liverpool i-au iertat greșelile lui Karius din finala Ligii Campionilor din 2018, când „cormoranii” au fost învinși cu scorul de 3-1. Cu toate acestea, portarul german va părăsi în cele din urmă Anfield atunci când contractul său expiră la sfârșitul sezonului.

ADVERTISEMENT
Tags: