Life

Transformare incredibilă pentru bărbatul Ken! A devenit femeie. Cum arată acum

10.07.2020 | 16:58
Transformare incredibila pentru barbatul Ken A devenit femeie Cum arata acum
Bărbatul Ken s-a transformat în femeie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ianuarie 2020, pe când abia încercam să ne revenim după petrecerea de Revelion, Rodrigo Alves, brazilianul care a cheltuit sume uriașe pentru a deveni copia fidelă a păpușei Ken, avea să revină în spațiul public după o perioadă de absență. Și nu oricum, printr-o dezvăluire care ne-a lăsat cu gura căscată.

Bărbatul s-a autodeclarat femeie transgender și a dezvăluit că și-a injectat în corp hormoni pentru creșterea sânilor. Ba chiar le-a promis fanilor că va face tot ce îi stă în putință pentru ca în scurt să se transforme într-o adevărată „Barbie”.

ADVERTISEMENT

Deși mulți l-au criticat pentru decizia luată, acuzându-l că încearcă „să vină cu ceva nou în goana după senzațional”, tânărul nu s-a lăsat până nu și-a văzut visul cu ochii. Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și extensii de păr blond, acesta și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu noul său look.

Bărbatul Ken s-a transformat în femeie după zeci de operații estetice

Astăzi m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție. Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit mereu ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, a declarat Rodrigo Alves.

ADVERTISEMENT

Roddy, cum îi place să i se spună acum, susține că ani la rând s-a chinuit, practic să trăiască precum un bărbat. Şi-a injectat silicon în abdomen pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. După un timp a realizat că toate aceste schimbări l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină.

Problemele cu care se confruntă „Barbie” din Ungaria după ce a investit sute de mii de dolari pentru a arăta exact ca celebra păpușă

La polul opus, o avem pe Barbara Luna Sipos, unguroaica de 22 de ani care a investit peste 135.000 de dolari în operații estetice pentru a ajunge să arate întocmai ca celebra păpușă Barbie. Și a reușit, însă nu a scăpat deloc de probleme. Ba chiar acum încep, pentru că tânăra nu reușește cu niciun chip să se angajeze.

ADVERTISEMENT

Bărbații o consideră mult prea atrăgătoare și nu vor să stea în preajma ei. Așa se face că aproape de fiecare dată când încearcă să-și găsească un nou loc de muncă este refuzată pe motiv că nimeni nu își dorește o colegă atât de frumoasă.

Întotdeauna mi-am dorit să arată ca un personaj fantastic. Prima amintire din copilărie este de când mă jucam cu păpușile Barbie. Am început proiectul de transformare la 17 ani”, a dezvăluit Barbara. Grație fostului soț și a conturilor pline cu bani pe care acesta le deține, a reușit până la urmă să își îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Inițial, tânăra era recepționistă, însă a renunțat la acest job, iar acum este model pe internet. Preferă să avanseze în carieră pe forțele proprii și nu prin prisma „avansurilor sexuale”, cum i s-a propus aproape de fiecare dată.

Sătulă de refuzurile repetate ale celor care invocă tocmai aspectul său fizic, a decis că nu va mai schimba prea curând locul de muncă. „Am realizat că nu este potrivit pentru mine, pentru că trăim într-o societate în care femeile atractive nu pot să își păstreze serviciul sau să avanseze fără avansuri sexuale, iar eu nu vreau asta”, a mai spus Barbara.

ADVERTISEMENT
Tags: