News

Transformare incredibilă pentru Dacia Duster. Cum arată primul model cabio coupe din România, realizat în București

26.08.2020 | 15:50
ADVERTISEMENT

Dacia Duster s-a transformat într-un mod inedit într-un autoturism cabrio coupe, primul de acest gen din România.

Transformarea a fost posibilă datorită unui service auto din București, care a creat „Duster Summer” după o muncă de 4 luni.

ADVERTISEMENT

Noua mașină este complet funcțională, componentele mecanice fiind înlocuite cu unele originale, specifice modelului.

Dacia Duster Summer, noul model cabrio coupe în valoare de 30.000 de euro

Investiți totală în mașină depășește 30.000 de euro, însă pasiunea oamenilor din service-ul auto nu are preț.

ADVERTISEMENT

Duster Summer a primit un design inspirat din atmosfera sezonului estival, potrivit Mediafax. Mai mult, autoturismul a primit elemente de inspirație nautică.

Dusterul original ar fi fost într-o stare foarte proastă, însă oamenii pasionați de mașini au făcut adevărate minuni.

ADVERTISEMENT

Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil de lux, complet funcțional, a durat patru luni. Duster Summer iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa AutoK9. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. totodată, podeaua decorată în stil nautic, dar și faptul că acoperișul obișnuit a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum într-o experiență relaxantă”, au tranmis reprezentanții AutoK9, potrivit sursei citate.

Servcie-ul este specializat în transformări spectaculoase ale autoturismelor Dacia, în special în variante coupe și decapotabile.

ADVERTISEMENT
Duster Summer, modelul inedit propus de bucureșteni
Duster Summer, modelul inedit propus de bucureșteni. Foto: AutoK9

Prin această lucrare am dorit să continuăm, cumva, această tradiție de a da unei mașini autohtone o înfățișare cu totul nouă. Service-ul nostru e specializat în repararea autoturismelor avariate, pentru a le reda înfrățișarea obișnuită, indiferent cât de gravă a fost dauna. Totuși, în cazul Duster Summer, am vrut să depășim orice bariere și nu doar să îi redăm aspectul obișnuit, ci să o aducem la nivel de artă”, a declarat Eugen Lungu, directorul AutoK9.

Peste 4 luni de muncă și peste 30.000 de euro au fost investiți în noua Dacia Duster Summer, mândria service-ului auto din Capitală.

ADVERTISEMENT