Foto. Transformare şoc! Cum arată la 48 de ani suedezul Tomas Brolin

ROMÂNIA-SUEDIA
Eduard Popa   
in Fotbal intern
27/03/2018, 14:42
Foto. Transformare şoc! Cum arată la 48 de ani suedezul Tomas Brolin GALERIE FOTO

Suedia a trecut atunci la penalty-uri de echipa antrenată de Anghel Iordănescu în sferturile de finală ale mondialului american. Nordicii au deschis atunci scorul prin Tomas Brolin, care la vremea respectivă avea vârsta de 24 de ani. 

Brolin juca la acel moment la Parma, unde devenise unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi din fotbalul mondial. Imediat după mondial a suferit însă o accidentare groaznică într-o partidă cu Ungaria din calificările pentru Euro 1996. La revenirea după accidentare, internaţionalul suedez nu a mai ajuns la forma care l-a consacrat şi a fost forţat să îşi agaţe ghetele în cui la 29 de ani. 

Brolin a câştigat bani şi kilograme după retragere

După retragere, suedezul a investit banii câştigaţi din fotbal în afaceri, s-a lansat pe piaţa imobiliară şi a devenit jucător de poker. Peste toate astea, el a luat mult şi în greutate, cu cel puţin 40 de kilograme faţă de perioada în care juca fotbal. Galeria lui foto de pe contul de instagram spune multe în acest sens. VEZI ŞI GALERIE FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×