Fotbal international

Transformare șoc! Cum arată Wesley Sneijder la două săptămâni după retragerea din fotbal. VIDEO

25.08.2019 | 17:38
Transformare șoc! Cum arată Wesley Sneijder la două săptămâni după retragerea din fotbal. Video Sneijder în tribune la Utrech - Venlo. Sursă Foto: Twitter

Wesley Sneijder și-a anunțat retragerea din fotbal în urmă cu două săptămâni, iar schimbarea a provocat un adevărat șoc asupra corpului fostului sportiv. Prezent în tribune la meciul dintre Utrecht, unde este director sportiv, și Venlo, din prima ligă olandeză, Sneijder a fost surprins de camerele de fimat cu un pahar în mână și cu foarte multe kilograme în plus.

Transformarea lui Wesley Sneijder după retragerea din fotbal

Wesley Sneijder a fost prezent duminică în tribunele meciului pe care echipa la care este director sportiv, Utrecht, l-a jucat contra celor de la Venlo în Eredivisie, prima ligă olandeză. Sneijder a fost surprins de camerele de filmat cu un pahar în mână, ochelari de soare, dar și cu o cămașă albă care îi evidenția surplusul de greutate căpătat după retragerea din fotbal.

Ultima dată legitimat în Qatar, la Al Gharafa, Sneijder și-a anunțat retragerea din fotbal pe 12 august, acum mai puțin de 2 săptămâni, dar în această perioadă se pare că a uitat de antrenamente și mese organizate, iar kilogramele în plus nu au întârziat să apară.

21 de trofee câștigate în carieră

Wesley Sneijder a avut cu adevărat o carieră extraordinară. Primii pași în fotbal i-a făcut în Olanda natală, la Ajax Amsterdam, iar de la “lăncieri” a fost cumpărat de Real Madrid pentru 27 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru anul 2007. Chiar dacă nu a avut parcursul pe care îl dorea pe “Santiago Bernabeu”, Sneijder a mers la Inter în 2009, iar la Milano a explodat, fiind unul dintre cei mai influenți fotbaliști ai lui Mourinho în sezonul istoric al lui Inter, când italienii au reușit tripa campionat, cupă și Liga Campionilor.

După Inter, Sneijder a bifat perioade la Galatasaray, Nice, și Al Gharafa, echipă de la care s-a retras în prima jumătate a lunii august.

  • 21 de trofee a cucerit Sneijder în carieră
  • 134 de selecții a adunat la naționala Olandei