Life

Transformarea fabuloasă a Mădălinei Ghenea: de la olteanca săracă și visătoare, la femeia fatală care l-a cucerit pe Al Pacino

23.03.2021 | 16:31
Mădălina Ghenea și Al Pacino, la filmările House of Gucci. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea (33 ani)  e dovada faptului că dorințele devin realitate chiar și atunci când pare că nu ai șanse mari de reușită. De la olteanca visătoare, care a copilărit într-o casă modestă, sărăcăcioasă chiar, la o aruncătură de băț de Slatina, la celebra actriță de la Hollywood,  care a ajuns să defileze la brațul renumitului actor Al Pacino, a avut de străbătut un drum nu tocmai ușor. Destinația a meritat tot efortul, însă.

Mădălina Ghenea a părăsit plaiurile mioritice la doar 14 ani, când a ajuns în Italia, acolo unde – fără bani în buzunar, dar cu valiza plină cu vise – a reușit să devină încet, dar sigur, una dintre cele mai admirate modele. Nu s-a oprit aici! A vrut la Hollywood și a ajuns!

ADVERTISEMENT

Talentul a recomandat-o, dar, cum părea că s-a născut pentru a cunoaște succesul, a ajuns să trăiască povești de amor cu diverși milionari ai lumii, printre care se numără creatorul de modă Philipp Plein sau actorii Leonardo Di Caprio sau Gerard Butler. (Vezi AICI galeria foto cu Mădălina Ghenea)

Mădălina Ghenea, de la olteanca saracă și visătoare, la femeia fatală care l-a cucerit pe Al Pacino

În 2017 a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Charlotte. Tatăl copilului, Matei Stratan, a fost “atent” ales, după ce a bifat principalele cerințe: gena bună și cont cu multe zerouri în bancă. Relația celor doi nu a durat însă prea mult și a fost destul de aprinsă. În cei doi ani de amor s-au despărțit de mai multe ori, au fost surprinși de paparazzi în timpul mai multor scene care arătau că relația lor se îndreaptă către un deznodămât nefericit, ceea ce s-a și întâmplat, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mădălina Ghenea s-a consolat în brațele altor bărbați la fel de potent… finaciar. Milionarul elvețian Vito Schnabel ar fi cel care a ajutat-o să-și vindece rănile după despărțirea de tatăl copilului, dar idila cu dealerul de artă nu a durat prea mult.

La scurt timp, despre Mădălina Ghenea s-a scris că s-ar iubi cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a cărui avere este estimată la 20 de miliarde de euro.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino și Lady Gaga în “House of Guci”

La fel ca pe plan amoros, și parcursul Mădălinei Ghenea în lumea cinematografiei este la fel de… intens.  După ce a debutat ca actriță în 2011, cu rolul Irinei, în filmul italian “I soliti idioti”, a ajuns să împartă platoul de filmare cu celebrul Al Pacino și cu Lady Gaga.

Actriţa o interpretează pe Sophia Loren în filmul “House of Gucci”, pe care îl pregăteşte Ridley Scott despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului celebrei case de modă.

ADVERTISEMENT

Din distribuție mai fac parte şi Lady Gaga, care are rolul principal, și Jared Leto, iar primele imagini de la filmare au fost deja făcute publice. În ele o putem remarca pe Mădălina Ghenea la brațul celebrului Al Pacino, afișând grațioasă atitudinea Sophiei Loren, actriță cu care a fost de multe ori asemănată.

Mădălina Ghenea, înainte să devină celebră
Așa arăta Mădălina Ghenea înainte să-și facă intervenții estetice. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT