Life

Transformarea fostei câștigătoare Bravo, ai Stil! Iuliana Doroftei face furori pe Instagram – Foto

15.07.2020 | 12:58
Transformarea fostei castigatoare Bravo ai Stil Iuliana Doroftei face furori pe Instagram  Foto
Iuliana Doroftei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulian Doroftei este fostă câștigătoare a emisiunii Bravo, ai Stil, sezonul 3, de la Kanal D. De când și-a făcut debutul pe micul ecran, tânăra este intens urmărită pe rețelele de socializare.

Deși nu mai apare la TV, tânăra a devenit un adevărat influencer pe Instagram, unde are peste 300 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Pe internet, ea postează imagini în care apare îmbrăcată provocator.

Iuliana Doroftei, provocatoare pe internet

Fosta concurentă a devenit imagine pentru multe brand-uri și face reclamă tot mai multe produse cosmetice. De asemenea, ea este solicitată și în pictoriale peste hotare, iar o experiență d acest gen a avut-o în 2019, în Sri Lanka, unde, din păcate, a trăiat și o experiență neplăcută.

În zona în cre se afla, au fost atacuri teroriste. „ Am plecat din Sri Lanka imediat după atentate. A fost groaznic! Şoferilor noştri le-au murit foarte mulţi membri din familie, iar atmosfera era greu de descris în cuvinte, apăsătoare, înnăbuşitoare. A fost cod roşu de urgenţă, au oprit reţelele de socializare ca să evite propagarea ştirilor false, n-am putut să comunicăm cu nimeni”, a maneționat, anul trecut, tânăra vedetă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Searching for the thrill

A post shared by Iuliana Doroftei (@iulianadoroftei) on

După ce a câștigat emisiunea Bravo, ai Stil, vedeta a participat ș la alte concursuri de frumusețe. Ea a devenit Miss Diamond în 2018. De atunci și până în prezent, aparițiile ei TV s-au rărit. Ea a mai încercat să fie și asistentă în emisiunea Neatza cu Răzvan  și Dani, dar nu a câștigat castingul.

Iuliana Doroftei este bună prietenă cu Alina Ceușan, Carmen Grăbenișan, dar și alte bloggerițe celebre din România.

ADVERTISEMENT

Miss Diamond Romania❤️❤️❤️❤️❤️@romanianfashionphilosophy @missdiamondromania wearing @cristallini_official dress❤️

Posted by Iuliana Doroftei Official on Thursday, August 9, 2018

În ceea ce privește viața ei personală, Iuliana Doroftei a fost mereu discretă, iar despre capitolul iubiți nu prea a dat foarte multe detalii. Tânăra speranță a modeling-ului este una dintre preferatele lui Cătălin Botezatu, iar designerul a introdus-o în multe prezentări de modă din România.

Iuliana Doroftei este foarte bună prietenă cu Emily Burghelea, însă cele două s-au certat la cuțite în timpul emisiunii Bravo, ai Stil. După mai multe luni, cele două s-au împăcat și sunt din nou în relații bune.

ADVERTISEMENT