Fotbal international

Transformarea incredibilă a lui Gennaro Gattuso! Nimeni nu-l mai recunoaște pe antrenorul lui Napoli după două luni de izolare

05.05.2020 | 21:35
Transformarea incredibila a lui Gennaro Gattuso Nimeni nul mai recunoaste pe antrenorul lui Napoli dupa doua luni de izolare
ADVERTISEMENT

Gennaro Gattuso este de nerecunoscut, după ce barba și părul i-au crescut enorm, din cauza pandemiei de coronavirus.

Transformarea incredibilă a lui Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso, antrenorul lui Napoli, a fost surprins de livratorul care îi aducea pizza, un renumit bucătar din Napoli, Vincenzo Capuano, care primise comanda.

ADVERTISEMENT

Vincenzo a fost încântat de întâlnirea cu o legendă precum „Rino” și a făcut o poză pentru a imortaliza momentul. Din fotografie se vede clar că Gennaro Gattuso nu a mai trecut pe la un frizer de multă vreme.

Napoli a anunțat pe site-ul oficial că jucătorii se vor reuni pe data de 25 martie, chiar înainte ca italienii să stabilească relaxarea reglementărilor: „SSC Napoli anunță că echipa va relua antrenamentele la Centrul Tehnic miercuri, 25 martie, cu o sesiune de dimineață!”.

ADVERTISEMENT
Înfățișarea lui Gennaro Gattuso. Sursă foto: twitter
Înfățișarea lui Gennaro Gattuso. Sursă foto: twitter

Serie A, șanse mari să se reia

Chiar dacă Italia a fost una dintre cele mai afectate țări europene din cauza pandemiei de coronavirus, șefii Serie A sunt gata să reia campionatul, motiv pentru care și Cristiano Ronaldo s-a întors, după două luni petrecute în Portugalia.

Cristiano Ronaldo s-a întors luni seară, 4 mai, în Italia, pentru a se alătura lotului lui Juventus în vederea începerii perioadei de pregătire și apoi, dacă se va ajunge la un acord între Ligă, Federație și guvern, la reluarea campionatului cu ultimele sale 12 etape rămase de disputat.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a sosit la Torino la bordul avionului său privat, iar cu o zi mai înainte expediase la Torino toate bagajele și de asemeni persoanele din stafful personal au ajuns cu o zi mai devreme.

Pentru că vine dintr-o țară străină Cristiano Ronaldo, precum și toți ceilalați jucători sosiți din afara granițelor, vor intra în program de carantină de 14 zile, abia apoi, după ce vor efectua testele, putând să se alăture grupului la antrenamente.

ADVERTISEMENT
  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com