Life

Transformarea incredibilă a lui Lino Golden. Cât de bine a ajuns să arate cântărețul

03.03.2021 | 20:27
Transformarea incredibila a lui Lino Golden Cat de bine a ajuns sa arate cantaretul
ADVERTISEMENT

Lino Golden a trecut printr-o transformare incredibilă în ultimii ani, în momentul de față având o condiție fizică extraordinară și un trup sculptat la sala de antrenament la care foarte mulți tineri visează. 

Cântărețul este foarte mândru de realizările sale pe plan personal, una dintre ele fiind strict legată de aspectul său fizic și de sănătate. Vedeta a slăbit de când a devenit cunoscut și mai ales, s-a tonifiat mulțumită sportului și activităților fizice.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit că înainte îi era rușine de felul în care arăta, însă acum are foarte mare încredere în el. Lino Golden nu pune la suflet răutățile gratuite și își sfătuiește fanii să recurgă la aceeași metodă pentru a se simți bine în propria piele.

Lino Golden, mândru de realizările sale personale. Despre ce e vorba

„La început sincer îmi era rușine de cum arăt ?…după ce am ajuns să înțeleg că în primul rând trebuie să mă simt eu bine în pielea mea și după să mă intereseze ce vorbește lumea de mine.?

ADVERTISEMENT

Am muncit foarte mult și sunt mândru de realizările mele din punct de vedere al aspectului și a sănătății. 

Dacă lumea îți da hate și o ard bully cu tine pentru cum arăți nu trebuie să te simți down,down sunt ei pentru că ăla e nivelul lor ?♥️??”, a scris Lino Golden pe Instagram alături de două imagini care arată transformările suferite.

ADVERTISEMENT
Lino Golden înainte de a se apuca de sport și după
Lino Golden a slăbit miraculos în ultima perioadă. Sursa foto: Instagram.com

Cântărețul a făcut foarte mult sport în ultima perioadă, dar a ținut și o dietă echilibrată care l-a ajutat enorm să ajungă la forma fizică din prezent.

Vedeta a reușit să dea jos peste 30 de kilograme, lupta aceasta pentru a fi în formă începând încă din adolescență, de la vârsta de aproximativ 16 ani.

ADVERTISEMENT

Lino Golden a avut mai multe perioade de fluctuații din punct de vedere al greutății, în perioada bacalaureatului luând din nou în proporții din cauza stresului. Din fericire, artistul a slăbit din nou, deși nu a fost deloc ușor.

ADVERTISEMENT
Tags: