Transformarea lui David, băiatul pe care Luminiţa Anghel l-a adoptat cînd avea 2 ani. La 16 ani, l-a dat afară din casă. Cum arată acum! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
in Hotnews
15/08/2016, 00:02
Transformarea lui David, băiatul pe care Luminiţa Anghel l-a adoptat cînd avea 2 ani. La 16 ani, l-a dat afară din casă. Cum arată acum! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Luminiţa Anghel l-a adoptat pe David pe cînd acesta avea doar doi ani. Timpul a trecut, micuţul s-a transformat într-un adolescent în toată regula, iar anul acesta a împlinit vîrsta majoratului.

Pe cînd acesta avea 16 ani, Luminiţa n-a mai suportat faptul că David îi ieşea tot timpul din cuvînt şi l-a dat afară din casă. Ulterior, cîntăreaţa a revenit la sentimente mai bune, iar acum are o relaţie normală cu fiul său.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU FIUL LUMINIŢEI ANGHEL!

“Niciodata nu am vrut sa ma razbun pe familie. Tot timpul am iubit-o pe mama, realizam ca m-am schimbat. A fost un blocaj”, a explicat fiul Luminitei Anghel, care are acum o frizură modernă, cu părul vopsit blond.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×