Carousel hot news

Transformare şoc a celei mai cunoscute ştiriste din sport

Raluca Arvat este cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri sportive din România. Aflată la pupitrul Pro TV de 14 ani, Raluca a fost prima femeie care a prezentat ştiri din sport la o televiziune...
17.01.2015 | 00:00

Raluca Arvat este cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri sportive din România. Aflată la pupitrul Pro TV de 14 ani, Raluca a fost prima femeie care a prezentat ştiri din sport la o televiziune comercială. A fost tot timpul preferata publicului, care a votat-o de nenumărate ori drept cea mai bună pe acest segment din România. Totuşi, timpul a trecut, iar odată cu experienţa căpătată în domeniul de care s-a îndrăgositit, anii şi-au lăsat amprenta pe chipul frumoasei ştiriste, chiar dacă a încercat să se întinerească folosind diverse trucuri.

PicMonkey Collage2

 

Transformare şocantă! 

Simpatica prezentatoare şi-a făcut apariţia în televiziune pe cînd avea 25 de ani. Carismatică şi cu un simţ al umorului dezvoltat, Raluca a fost o prezenţă plăcută ochiului telespectatorilor. Şi-a schimbat des look-ul, însă nici acest truc nu a mai ajutat-o să arate acum, la 39 de ani, aşa cum arăta înainte. Semnele înaintării în vîrstă se văd pe chipul ştiristei, care s-a umplut de riduri. O transformare şocantă, ar spune mulţi, aşa cum se vede şi în capturile de mai jos:

ralucaarvaaaaattttt

Urmează să devină mamă

Raluca Arvat a anunţat în pragul sărbătorilor că este însărcinată, urmînd ca în apropierea Paştelui să dea naştere unui băieţel. Ştirista spune însă va sta la pupitrul ştirilor sportive pînă în primăvară: “Sînt foarte fericită, mă simt bine şi mă bucur de fiecare secundă din această experienţă uluitoare pe care îmi doream să o trăiesc. Îmi place să cred că îi place deja sportul, pentru că este foarte cuminte în timpul jurnalului. Chiar mă amuzam zilele trecute cu iubitul meu, Bogdan, că sîntem norocoşi că vom avea băieţel, pentru că n-o să ne «fure» nimeni telecomanda cînd ne uităm la meciuri de fotbal sau handbal”, spune amuzată Raluca.

39 de ani are Raluca Arvat, fiind de 14 ani la pupitrul ştirilor sportive

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri