Fotbal international

Transformarea uluitoare a lui Elton, fotbalistul de buzunar care a jucat la FCSB! Plin de tatuaje şi cu o soţie trăznet! Foto

07.04.2019 | 18:11
Transformarea uluitoare a lui Elton, fotbalistul de buzunar care a jucat la FCSB

Elton Jose Xavier Gomes a jucat la FCSB doar un retur, în sezonul 2006-07, însă fanii echipei nu l-au uitat pe fotbalistul de buzunar. Ajuns la 33 de ani, fotbalistul brazilian a suferit o transformare uluitoare faţă de perioada în care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor.

Elton, fotbalistul de buzunar care a jucat la FCSB, a împlinit 33 de ani

Elton a împlinit duminică 33 de ani, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB şi cel care l-a adus la echipă în 2007, i-a urat “La mulţi ani” printr-o postare publicată pe contul personal de Instagram. “Mi-e dor de tine! Ești o persoană specială în viața mea și-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Cel mai bun”, a fost mesajul postat de fotbalist. În urmă cu 12 ani, când a venit în România, mijlocaşul brazilian afişa un look cuminte.

Ajuns la Al-Qadsiah, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite, Elton este plin de tatuaje şi şi-a schimbat de coafura. Mai mult decât atât, pentru o perioadă scurtă de timp, fostul jucător al FCSB şi-a oxigenat părul, având un look asemănător cu al jucătorilor echipei naţionale a României la meciul cu Croaţia de la Campionatul Mondial din 1998. În plus, Elton are o soţie superbă, alături de care are doi copii. Brazilianul postează deseori fotografii cu familia lui, din vacanţe sau de la momentele speciale din viaţa fotbalistului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Transformarea uluitoare a lui Elton, fotbalistul de buzunar care a jucat la FCSB
Transformarea uluitoare a lui Elton, fotbalistul de buzunar care a jucat la FCSB

Elton, cifre senzaţionale în ţările arabe

După ce a plecat de la FCSB, Elton a jucat în ţările arabe, unde şi-a făcut rapid un nume. De-a lungul timpului, brazilianul a evoluat pentru Al Nassr, Dubai Club, Al Wasl, Al Fateh, Al Mesaimeer şi Al-Qadsiah. În sezonul 2012-13, Elton a câştigat titlul de campion al Arabiei Saudite cu Al Fateh, echipă pentru care a jucat 121 de meciuri şi a marcat 48 de goluri.

“Când eşti foarte înalt, cum a fost Peter Crouch, e mai degrabă un avantaj decât un dezavantaj, pe când atunci când eşti foarte scund e clar un mare handicap. Totuşi, Elton a făcut ca aceste dezavantaje să fie depăşite. În plus, a transformat de multe ori batjocura unora în succese şi s-a bucurat de o carieră care ar fi invidiată de mulţi jucători înalţi”, au scris cei de la planetfootball.com.

Tags: