Life

Transformarea uluitoare a lui Nicos de la Puterea Dragostei, după ce a slăbit 50 de kilograme

14.08.2020 | 15:02
Transformarea uluitoare a lui Nicos de la Puterea Dragostei dupa ce a slabit 50 de kilograme
Transformarea uluitoare a lui Nicos de la Puterea Dragostei, după ce a slăbit 50 de kilograme. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nicos, pe numele real Nicolas Dumitrescu, este unul dintre tinerii care s-a înscris în sezonul trei „Puterea Dragostei” pentru a-și întâlni jumătatea. Concurentul de la Kanal D ascunde o poveste emoționantă de viață, dar și faptul că a dus o luptă grea cu kilogramele în plus.

Tânărul în vârstă de 23 de ani ajunsese la un moment dat să cântărească 130 de kilograme, dar în doi ani a reușit să dea jos circa 50 de kilograme. În prezent, Nicos spune că se simte bine în propria piele, însă a rămas cu ceva probleme de sănătate în urma slăbirii bruște.

ADVERTISEMENT

Concurentul nu se sfiește să vorbească despre lupta grea pe care a avut-o cu kilogramele în plus și chiar a postat pe rețelele de socializare o imagine din perioada în care cântărea 130 de kilograme. Cu multă ambiție și voință, tânărul a demonstrat că poate reuși tot ce-și pune în minte.

Nicos, concurentul de la Puterea Dragostei, a slăbit 50 de kilograme. Cum arăta înainte

„Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga aveam 130 kg, în cea din dreapta am 80. Dacă am putut să îmi revin din cum eram înseamnă că îmi pot reveni din orice și nimeni sau nimic nu mă oprește!

ADVERTISEMENT

Cei din urmă vor fi cei dintâi, vă urez o seară minunată!”, a scris Nicos pe pagina sa de Instagram unde a postat și o imagine din perioada în care era gras, relatează ciao.ro.

În momentul de față concurentul din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” cântărește 78 de kilograme, dar spune că nu s-a schimbat nimic în felul său de fi după ce a slăbit. Nicos susține că are același suflet, indiferent de greutate.

ADVERTISEMENT

„130 de kilograme sau 78 de kilograme, tot același suflet îl am. Lupt pentru iubire! Același om, același suflet”, a scris tânărul la un moment dat în mediul online.

Nicos de la Puterea Dragostei când era gras
Nicos de la Puterea Dragostei când era gras. Sursa foto: substantial.ro

Tânărul a rămas cu probleme de sănătate după ce a slăbit

Concurentul de la Kanal D s-a simțit rău zilele trecute în casa „Puterea Dragostei” și a ajuns pe mâna medicilor. Vloggerițele Reea și Tina au spus pe canalul lor de Youtube că tânărul ar avea ceva probleme medicale din cauza slăbirii bruște.

ADVERTISEMENT

„Nicos a ajuns la doctor. A avut niște probleme de sănătate. Din câte am înțeles, el are niște probleme de câțiva ani… cu inima sau cu anemia. Nicos a avut foarte multe kilograme în trecut. A fost foarte gras. 

Brusc, după ce slăbești prin înfometare, că sunt sigură că asta a făcut, automat corpul are efecte adverse. Din câte am înțeles a făcut niște perfuzii cu vitamine, cu din astea… probabil de astea avea nevoie. Să mănânce și somn”, au spus tinerele în vlogul lor.

ADVERTISEMENT