Transformarea unui bărbat fără adăpost din Timişoara. A fost convins să se bărbierească după cinci ani FOTO

Arpi are 47 ani şi este un fost miner din Lupeni. De 5 ani se află pe străzile din Timişoara, după ce, susţine el, a lucrat prin Germania şi Anglia....
08.04.2017 | 00:00
Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani FOTO
ADVERTISEMENT

Arpi are 47 ani şi este un fost miner din Lupeni. De 5 ani se află pe străzile din Timişoara, după ce, susţine el, a lucrat prin Germania şi Anglia.

I se spunea „Călugărul străzii” datorită bărbii. Are 47 de ani şi locuieşte pe străzi. Doarme pe nişte cartoane în apropierea Domului Romano-Catolic din Piaţa Unirii. Arpi a fost miner în Lupeni şi de cinci ani se află pe străzile Timişoarei. Spune că a lucrat prin Germania şi Anglia. Nu s-a mai bărbierit de când a revenit în ţară. Adică de cinci ani. Întâlnirea cu Ştefan Cojocnean, campion de sporturi extreme şi profesor de sport, i-a adus o schimbare de „look”. Cojocnean l-a convins să meargă la un bărbier. „M-a atras blândeţea lui pe care o emana ori de căte ori îl vedeam prin zona centrală a oraşului. De foarte multe ori am vrut să-i ofer ceva de mâncat, dar dacă nu îi era foame, nu dorea să primească mâncare. Doar când îi era foame accepta să ia mâncare. Nu doreşte să deranjeze pe nimeni, nu cerşeşte. L-am asemuit cu un călugăr mirean datorită bărbii lui impresionante. Stând de vorbă cu el mi-am dorit să îi ofer din compasiunea mea care m-a făcut să trec la fapte”, a spus Ştefan Cojocnean.

ADVERTISEMENT

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO
Aşa că Arpi a ajuns la frizeria L.y.m din Piaţa 700. „Patronul Marian şi frizerul Adi au dorit să facă un gest de compasiune şi au dat şi ei din timpul lor, din banii lor, din experienţa lor. Şi am descoperit cu toţii acea Pace şi Fericire de neîntrecut, care vine din noi şi din faptele noastre pentru cei din jurul nostru. Mesajul meu este să vă faceţi timp pentru dragoste în viaţa voastră”, a mai spus Cojocnean.

Rasul a durat o jumătate de ceas, tunsul un pic mai mult. A trebuit spălat pe cap de mai multe ori. După mai bine de o oră petrecută la frizer, Arpi arăta cu totul altfel.

ADVERTISEMENT