Life

Transformări incredibile pentru concurenții de la Ferma 2020. Prin ce au trecut în timpul emisiunii de la Pro TV

26.11.2020 | 08:26
Transformari incredibile pentru concurentii de la Ferma 2020 Prin ce au trecut in timpul emisiunii de la Pro TV
Transformări incredibile pentru concurenții de la Ferma 2020. Prin ce au trecut în timpul emisiunii de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Condițiile și traiul de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” nu mai sunt de mult un secret pentru telespectatori, concurenții trecând prin transformări incredibile pe parcursul celor 37 de zile cât s-a filmat reality-show de la Pro TV. 

Cu numai o săptămână înainte de marea finală, când una dintre vedete va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro, participanții au făcut dezvăluiri remarcabile despre lipsa mâncării care i-a făcut pe toți să slăbească. În total, s-au dat 130 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre concurenții de la Ferma 2020 nu a fost trecut cu vederea, fiecare dintre cei 18 suferind de foame, motiv pentru care au ajuns să cântărească mai puțin decât în prima zi de filmare a emisiunii prezentate de Mihaela Rădulescu.

Concurenții de la Ferma, despre condiții și kilogramele date jos

Fiecare dintre concurenți a mărturisit într-un articol pentru click.ro câte kilograme a slăbit, cele mai multe fiind date de bucătarul Gabriel Toader (37 de ani) care a plecat acasă cu 21 de kilograme mai puțin. Cheful a ajuns în această situație și din cauza faptului că o vreme bună a făcut parte din tabăra bandiților.

ADVERTISEMENT

Bandit câteva zile îndelungate, Gabriel Toader a făcut foamea la propriu, oferindu-și porția de hrană colegelor sale Giulia Nahmany și Alina Puşcău. Ulterior, în pădure a ajuns Viviana Sposub, cheful practicând aceeași „strategie”.

„Am făcut față pe cât am putut momentelor și situațiilor de criză. La un moment dat aveam cu vreo 21 kilograme mai puțin decât cele cu care intrasem în competiție. A fost o cură de slăbire naturală”, a declarat cheful, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Frații Stoica, Bogdan (30 de ani) și Andrei (33 de ani) au slăbit 11, respectiv 9 kilograme. Sportivi din fire, luptătorii nu au avut o problemă majoră cu slăbirea bruscă putând în orice moment să recupereze kilogramele pierdute în competiția de la Pro TV.

„Am venit acasă cu 11 kg în minus. Nici în pregătirile pentru meciuri nu am fost vreodată nevoit să slăbesc atât de mult. Din fericire, ca sportiv, pot reveni ușor la greutatea anterioară”, a declarat Bogdan Stoica.

ADVERTISEMENT

„Am slăbit 9 kilograme până acum în Fermă. Însă imediat cum am ieșit, am intrat într-un program complex de antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă la meciul din 4 decembrie. Două sau chiar trei antrenamente pe zi și un regim alimentar specific”, a spus la rândul său Andrei.

Actorii Paul Diaconescu (31 de ani), George Piștereanu (31 de ani) și George Burcea (32 de ani) au slăbit aproximativ 10 kilograme fiecare, niciunul dintre ei nefiind afectat serios în această privință. Actorul din „Eu când vreau să fluier, fluier” a declarat că în felul acesta nu a mai avut nevoie de sală.

„Am slăbit 10 kilograme în Fermă. O să-mi revin, mă apuc să mănânc bine, acum că am ieșit din reality-show”, a mărturisit fostul concurent de la „iUmor”, Paul Diaconescu, mai arată sursa menționată.

Octavian Ciovică și Cezar Ouatu s-au întors acasă cu 5 kilograme pe minus, în timp ce actorul Augustin Viziru (40 ani), intrat târziu în show-ul Ferma, a slăbit circa 8 kilograme, fiind unul dintre concurenții care s-a plâns de condițiile grele din fermă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝐀𝐧𝐚-𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐀𝐛𝐚𝐛𝐞𝐢 (@ana.maria.ababei)

Ana – Maria Ababei, singura concurentă de la Ferma care s-a îngrășat

Ferma nu este o competiție de slăbit, o spune chiar cântăreața Ana – Maria Ababei care după o slăbire bruscă s-a îngrășat la loc. Mai exact, fosta concurentă de la „Vocea României” a plecat acasă cu 3 kilograme pe plus și asta datorită mămăligii.

„În prima perioadă cred că am slăbit în jur de 3-4 kg, după care m-am îngrășat. Ghici de la ce! De la mămăligă! Mâncam dimineața, la prânz și seara mămăligă! Multă mămăligă!”, a spus artista în vârstă de 25 de ani.

Fetele vor în general să slăbească și să fie trase prin inel, însă unele dintre concurentele de la Ferma 2020 au ajuns la finalul competiției piele și os. Este și cazul cântăreței Anna Lesko (41 ani) care a dat jos în jur de 9-10 kilograme, lucru care se poate observa cu ochiul liber din imaginile postate în online.

„Am slăbit vreo 5 kilograme! Și nu mi-a plăcut mămăliga, deși la un moment dat visam la mămăligă pentru că știți cum e: trăiască Mămăliga și Joiana din Fermă! Apropo, să vă spun ceva: nu mai băusem lapte de la 6 ani.

Cât despre mămăligă, nu mâncam vreodată! Dar deja devenise un fel de pizza pentru fermă, cât despre lapte… era ca apa plată. În concluzie, nevoia te învață!”, a spus Andreea Antonescu (38 de ani).

Viviana Sposub, Elena Chiriac, Alina Puşcău, Anda Adam și Giulia Nahmany au slăbit fiecare câte 5 kilograme, cea mai norocoasă din cadrul emisiunii de la Pro TV fiind Anisia Gafton care a ieșit prima și nu a apucat să vadă ce înseamnă greutățile.

ADVERTISEMENT