Life

Transformările prin care au trecut concurenții de la Survivor România. Fetele au furat privirile băieților!

Concurenții de la Survivor România au ajuns de nerecunoscut! După 2 luni în care au îndurat foamea și nu au mai știut ce înseamnă civilizația, fetele și băieții s-au ferchezuit pentru marea petrecere.
29.03.2022 | 23:19
Concurenții de la Survivor România, de la foamete și mizerie la cocktailuri și party de 5 stele. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

De la mâncare cu miluita și condiții groaznice de conviețuire la cocktailuri și îmbrăcați la patru ace! Viața concurenților de la Survivor România s-a schimbat, literalmente, peste noapte!

Concurenții de la Survivor România, transformări incredibile. Primele discuții după unificare

Unificarea celor două echipe le-a adus o mare surpriză atât Faimoșilor cât și Războinicilor. Aceștia au făcut duș pentru prima oară după două luni în care s-au îmbăiat doar în ocean. După aceea, au fost îmbrăcați în cele mai elegante haine.

ADVERTISEMENT

Fetele au fost machiate de profesioniștii puși la dispoziție de producătorii competiției, iar băieților și s-au aranjat bărbile.

După ce au fost gata de seara de party, s-au creat deja primele grupulețe. Concurenții au început să povestească felul în care a trăit fiecare competiția până acum, dar și câteva lucruri personale despre ei pentru a se cunoaște cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Mihaela le-a mărturisit Faimoșilor că a plâns când au câștigat mini-game-ul din 28 martie, unde au primit drept recompensă pâine cu ceapă și pateu.

„Am plâns după pateul ăla. Nu mai puteam de foame”, a declarat Mihaela Stan la marea întrunire.

ADVERTISEMENT

Au început să se facă plăcuți o serie de concurenți, printre care, de departe, Alex Delea și TJ Miles. Oana Ciocan i-a spus tiktoker-ului că pe el l-a văzut echipa lui drept cel mai sincer concurent, iar pe Emil Rengle nu îl suporta absolut nimic.

TJ și Oana l-au bârfit pe Rengle

TJ i-a zis Oanei că a fost foarte dificilă conviețuirea cu dansatorul și că s-a bucurat atunci când a fost eliminat. „Noi spuneam mereu că avea cea mai mare vrăjeală”, a declarat Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Ionuț a vorbit despre Relu Pănescu, avertizându-i pe Faimoși că nu este victima care se dă. Antrenorul de fitness le-a spus noilor săi colegi că își vor da seama de multe lucruri după ce se vor cunoaște mai bine. Totodată, războinicii au căzut de comun acord că la ei în echipă nu există mâncătoriile pe care le-au văzut până acum în tabăra vedetelor. Acest lucru i-a surprins pe Faimoși.

 

ADVERTISEMENT