Life

Imagini uluitoare cu Silvia Popescu, fosta câștigătoare Bravo, ai Stil! Este plină de tatuaje

13.10.2020 | 12:11
Imagini uluitoare cu Silvia Popescu fosta castigatoare Bravo ai Stil Este plina de tatuaje
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu este prima câștigătoare Bravo, ai Stil și Bravo, all Star!, competiții în urma cărora s-a ales cu zeci de mii de euro, dar și multe contracte de publicitate.

După cele două show-uri tv, stilistul vestimentar nu a mai apărut la tv, s-a focusat pe proiectele personale pe care le promovează pe Instagram. Tot pe rețeaua de socializare postează și imagini cu ea, la fel de excentrice și extravagante, cum și-a obișnuit urmăritorii.

ADVERTISEMENT

De observat este că vedeta și-a înmulțit colecția de tatuaje pe care le-a împrăștiat pe tot corpul.

Silvia Popescu este înnebunită după aparițiile șoc!

Fosta câștigătoare Bravo, ai Stil și-a arătat pasiunea pentru tatuaje inclusiv în concursul de la Kanal D, unde, la un moment dat, a apărut cu un desen imens pe picior, unde scria Pablito. Întrebată, la momentul respectic ce semnifică tatuajul, ea a replicat că „Pablito… este un moment intim. E suficient ca am scris pe picior. Sa zicem ca-i zice si Escobar”.

ADVERTISEMENT

Mai târziu s-a aflat că cel pe care vedeta îl numea așa era tocmai Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, cărua voia să-i transmită un mesaj prin intermediul micului ecran.


În prezent, Silvia Popescu s-a transformat într-o mare iubitoare de tatuaje pe care și-a aplicat pe corpul său fără rețineri, iar cele mai noi imagini cu ea o arată complet schimbată, cu o colecție impresionantă de desene pe brațe.

ADVERTISEMENT
Așa arată acum Silvia Popescu de la Bravo ai Stil
Așa arată acum Silvia Popescu de la Bravo ai Stil

Vedeta este următiră peInstagram de peste 200 de mii oameni care îi apreciază conținutul, ea fiind pasionată de modă și este chiar stilistul vestimentar al multor vedete de la noi.