Transportator de rachete, de vînzare Moldova. REACŢIA AUTORITĂŢILOR

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 20:21
Transportator de rachete, de vînzare Moldova. REACŢIA AUTORITĂŢILOR

Un transportator de rachete poate fi uşor cumpărat pe Internet. Anunţul privind comercializarea tehnicii militare a fost postat pe un site de vânzări din Moldova. În mesaj nu este indicat cât costă vehiculul, însă este precizat că proprietarul deţine actele necesare.

Contactat de postul nostru de televiziune, şeful Direcţiei securitate publică a Inspectoratului General al Poliţiei, Marin Maxian, a declarat că vânzarea acestui vehicul militar este interzisă în ţara noastră.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

Potrivit viceministrului Apărării, Alexandru Cimbriciuc, tehnica militară poate fi vândută doar de angajaţii instituţiilor abilitate.

Demnitarul a declarat că Moldova nu deţine aşa tip de transportator de rachete, astfel de vehicule fiind doar în posesia autorităţilor din stânga Nistrului.

Sursă: www.autostrada.md

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×