Transportatorii, mega-protest naţional, pe 15 septembrie, împotriva tarifelor la RCA

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 15:17
Transportatorii, mega-protest naţional, pe 15 septembrie, împotriva tarifelor la RCA

Patronatele din domeniul transporturilor au înregistrat o cerere de miting la Primăria Municipiului Bucureşti pentru data de 15 septembrie. Transportatori vor să protesteze aqstfel faţă de majorarea tarifelor la RCA.

Protestul va începe simultan atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe reşedinţă de judeţ, începând cu ora 9 dimineaţa. În Bucureşti, protestul va avea loc atât în faţa Guvernului, cât şi a Parlamentului, în subordinea căruia se află Autoritatea de Supraveghere Financiară.

“Din respect faţă de toate familiile cu copii mici, am avut în vedere evitarea datei de început a anului şcolar atunci când am stabilit data de 15 septembrie. Spre deosebire de anul trecut, protestul nu se va desfăşura doar în Bucureşti, ci va fi la nivel naţional şi este foarte posibil să se prelungească pe termen nedefinit. Reamintim factorilor de decizie că atât Guvernul Romaniei, cât şi Parlamentul Romaniei se află în slujba cetăţeanului roman şi au obligaţia de a proteja cetăţeanul şi industria autohtonă românească. Despre ASF, ne-am convins, este în slujba multinaţionalelor din asigurări care le finanţează salariile direct proporţionale cu prima RCA, adică, exorbitante şi nejustificate’, a declarat Vasile Ştefănescu, presedinte COTAR.

Transportatorii solicită Guvernului îngheţarea primelor RCA la valorile medii calculate de ASF pentru luna iunie 2016, “tarife despre care ASF consideră că oferă stabilitate financiară şi care stau la baza relansării pieţei asigurărilor RCA din România”.

Citeşte mai mult pe www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×