Tranzacţia ANULUI. Yahoo, preluat de Verizon pentru 5 miliarde de dolari

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 18:15
Tranzacţia ANULUI. Yahoo, preluat de Verizon pentru 5 miliarde de dolari

Verizon va prelua Yahoo în baza unei înţelegeri care va fi făcută publică luni, valoarea tranzacţiei ridicându-se la 5 miliarde de dolari. Tranzacţia priveşte achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni, potrivit celor de la Reuters, anunţul urmând să fie făcut înainte deschiderii bursei de la New York.

Venirea Marissei Mayer la conducerea Yahoo, în urmă cu patru ani, a creat un val de entuziasm printre acţionarii companiei şi nu numai. Prezenţa sa a alimentat aşteptările de redresare rapidă a companiei, care nu reuşea să crească veniturile din publicitate pentru a concura cu liderii de piaţă Google şi Facebook.

În afară de Verizon au mai dorit achiziţionarea s-au numărat şi Time, Microsoft, Alphabet, Comcast sau AT&T, care, pe măsură ce lucrurile au avansat, au renunţat la a mai face o ofertă.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×