News

Tranzacțiile cu cardul Visa de la CEC Bank pot aduce premii importante clienților băncii

11.06.2020 | 13:32
Tranzactiile cu cardul Visa de la CEC Bank pot aduce premii importante clientilor bancii
ADVERTISEMENT

CEC Bank anunță că tranzacțiile din următoarea perioadă cu cardul visa de la companie pot aduce premii importante clienților băncii.

Tranzacțiile cu cardul Visa de la CEC Bank pot aduce premii importante clienților băncii

CEC Bank vine cu o veste excelentă pentru toți clienții săi și anunță că începutul verii oferă posibilitate de câștiguri pentru posesorii de carduri Visa de la această bancă românească.

ADVERTISEMENT

Astfel, banca dă startul unei campanii promoționale, cu premii deloc de neglijat, care se va derula în perioada 15 iunie – 15 august 2020.

CEC Bank a anunțat că va demara în Romania o campanie prin care le oferă clienților săi șansa de a câștiga premii în bani dacă își fac cumpărăturile folosind cardurile.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă clienți care au un card Visa de la CEC Bank

Pentru a fi înscriși în competiție cu șanse de câștig, CEC Bank le impune clienților din România să efectueze tranzacții de minim 50 de LEI pe lună timp de doua luni consecutive.

Premiile pe care CEC Bank le oferă pentru clienți sunt cuprinse intre 100 de LEI si 1000 de LEI, peste 300 fiind oferite în total pentru romanii care aleg să-și folosească cardul bancar în loc de bani lichizi pentru a-și achita cumpărăturile pe care le fac în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

CEC Bank vine în sprijinul celor care nu au un card

Compania vine și în sprijinul celor care nu au un card visa și vor să participe la această campanie. Iată ce trebuie să facă aceștia.

Dacă vrei să participi și tu la campanie și timpul nu îți permite, poți solicita online un card de debit Visa, fără niciun drum la bancă. Ai nevoie doar de un PC/laptop sau de un smartphone și de o conexiune la internet.

ADVERTISEMENT

Intri pe https://www.cec.ro/cec-in, urmezi câțiva pași simpli și vei primi Pachetul Bun Venit care conține cont curent în lei, cardul de debit Visa în lei și serviciul Mobile Banking prin care poți face plăți în lei, în valută și poți deschide depozite cu un bonus de dobândă începând cu 0,10%., anunță compania de stat.

Prin această modalitate de la distanță, clienșii pot accesa Pachetul Bun Venit și în afara granițelor României, și de asemenea pot face tranzacții oriunde oriunde s-ar afla conform regulamentului campaniei.

CEC Bank are în ofertă și alte tipuri de carduri Visa, fiecare cu specificul și cu avantajele sale, la care clienții pot apela în funcție de nevoile concrete pe care le au: cardul de cumpărături Affinity, cardul de debit Gold și cardul de credit dedicat cadrelor militare.

Cu Affinity se pot face chiar și fapte bune: pentru fiecare plată făcută, banca donează o sumă de bani unei organizații non-guvernamentale.

ADVERTISEMENT