Life

Trăsniții, cel mai lung serial românesc, ia sfârșit după peste 2000 de episoade. Ce au anunțat actorii principali

09.11.2020 | 22:20
Trasnitii cel mai lung serial romanesc ia sfarsit dupa peste 2000 de episoade Ce au anuntat actorii principali
Trăsniții, cel mai lung serial românesc, a ajuns la final, după mai bine de 2000 de episoade. Ce au anunțat actorii principali
ADVERTISEMENT

După 17 ani de difuzare, serialul Trăsniții a ajuns la final. Oficialii postului Prima TV au anunțat că s-a filmat ultimul sezon al celebrului serial românesc, cel cu numărul 34.

Având mai mult de 2.000 de episoade, serialul Trăsniții a fost unul dintre cele mai urmărite seriale TV din România. În plus, în urmă cu cinci ani, show-ul a intrat în Cartea Recordurilor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul sitcom produs de Prima TV a primit din partea Guinness Book distincția de cel mai lung sitcom din lume, reușind chiar să depășească animația americană „The Simpsons”.

Trăsniții, cel mai lung serial românesc, ia sfârșit după peste 2000 de episoade. Ce au anunțat actorii principali

Zilele trecute, unul dintre actorii principali, Toni Ionescu, care îl interpretează pe Mârlanu, a anunțat, printr-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, că serialul a ajuns la final. Conform spuselor actorului, ultima zi de filmare a fost 4 noiembrie.

ADVERTISEMENT

„Se pare că se termină cu Trăsniții, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se știe sigur. Deocamdată totul e în aer așa, dar se pare că serialul se termină. Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are și un sfârșit.”, a declarat Toni Ionescu.

De asemenea, Toni a discutat și despre ce urmează să se difuzeze pe Prima TV și ce au propus patronii postului de televiziune. Potrivit actorului, postul TV se va axa în mare parte pe transmisiile sportive.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată nu s-a stabilit o schemă de programe. Nu știm ce se va întâmpla. Ce e clar e că vom avea transmisii de fotbal pe Prima, care erau până acum pe Look TV. Deci pe asta se axează postul, în general. Se vor axa pe sport, în principiu pe fotbal. Ce știu sigur e că bucătarul Horia Vîrlan va avea o emisiune, dar în rest nu se știe absolut nimic.”

Un alt actor din serial, care este producătorul sitcomului, Grig Chiroiu, care îl interpretează pe Pupăză, a declarat pentru Paginademedia.ro că sunt filmate episoade până în decembrie, lună la sfârșitul căreia încheie oficial serialul românesc Trăsniții. Din spusele actorului reiese că serialul ar putea continua, chiar dacă nu la Prima TV.

ADVERTISEMENT