Sport

Tratament diferențiat înainte de FC U Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu jr. și Mihai Rotaru nu au prezentat certificatele de vaccinare. Video exclusiv

Oficialii celor de la FC U Craiova și Universitatea Craiova au fost verificați la „sânge” înaintea marelui derby, mai puțin patronii Adrian Mititelu jr. și Mihai Rotaru.
03.10.2021 | 20:52
Tratament diferentiat inainte de FC U Craiova  Universitatea Craiova Adrian Mititelu jr si Mihai Rotaru nu au prezentat certificatele de vaccinare Video exclusiv
Tratament diferențiat înainte de FC U Craiova - Universitatea Craiova! Adrian Mititelu jr. și Mihai Rotaru nu au prezentat certificatele de vaccinare. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova se va juca astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Tratament diferențiat înainte de FC U Craiova – Universitatea Craiova

Înainte de a pătrunde pe stadion, oficialii celor două echipe au format o coadă la intrare, acolo unde le-au fost verificate certificatele de vaccinare. Însă, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul patronilor olteni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Adrian Mititelu jr. și Mihai Rotaru au ajuns la stadion cu câteva minute mai devreme și au pătruns fără să prezinte certificatele de vaccinare.

Peluza Sud nu va fi prezentă la meci

Din cauza hotărârii celor de la FC U Craiova de a permite accesul pe stadion doar persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, Peluza Sud a decis să nu participe la meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Suporterii echipei antrenate de Adrian Mutu consideră discriminatorie decizia luată de organizatori cu o zi înaintea derby-ului din Bănie.

Decizia celor de la FC U Craiova vine ca urmare a noilor prevederi impuse de autorități. Mai exact, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis ca desfășurarea competițiilor sportive să poată fi realizată doar în intervalul orar 5:00-24:00. În plus, suporterii pot ocupa până la 50% din capaciatea stadioanelor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe stadioane au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau care au trecut prin boală în ultimele șase luni.

Noile prevederi sunt destinate localităților unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 6/1000 de locuitori. Duminică, rata de infectare cu COVID-19, în Craiova, a ajuns la 7,77 la mia de locuitori.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci incendiar între FC U Craiova și Universitatea Craiova

În tribune nu se vor afla prea mulți suporteri, însă, în teren, partida dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova se anunță una încinsă, având în vedere că cele două rivale se întâlnesc pentru prima dată în Liga 1.

FC U Craiova vine după un rezultat de egalitate, în campionat, contra moldovenilor de la FC Botoșani, scor 1-1. Formația patronată de familia Mititelu se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după zece meciuri jucate.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a zdrobit-o pe Dinamo cu scorul de 5-0, în ultimul meci de Liga 1. În clasament, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf se află pe locul 7, cu 16 puncte obținute.

ADVERTISEMENT
Tags: