Life

Travis Scott, arestat în Miami. Ce a făcut artistul de pe lista festivalului Beach Please. Mai vine în România?

Travis Scott a fost arestat în Miami. Ce acuzații îi sunt aduse rapperului american, care se află pe lista artiștilor de la festivalul Beach Please.
20.06.2024 | 19:31
Travis Scott arestat in Miami Ce a facut artistul de pe lista festivalului Beach Please Mai vine in Romania
Care este, mai exact, motivul arestului. Sursa foto: NBC News
ADVERTISEMENT

Travis Scott, arestat în Miami. Rapperul se confruntă cu probleme cu legea înainte cu câteva săptămâni de festivalul Beach Please, de la Costinești, unde este așteptat să cânte între 10 și 14 iulie 2024. Va mai veni în România? Cum l-au prins oamenii legii?

Ce a făcut Travis Scott încât a fost arestat

Travis Scott a fost arestat în Miami pentru ”tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu”. Polițiștii de peste Ocean l-au prins pe celebrul rapper și sub influența alcoolului, transmit jurnaliștii de la New York Post.

ADVERTISEMENT

Totul a avut loc în jurul orei 4:35, ora locală de la Centrul corecțional Turner Guilford Knight, așa cum este specificat în rapoartele instanței. Ce ilegalitate a comis, mai exact, artistul? În timp ce se afla pe o barcă din Miami Beach Marina, închiriată, ar fi început să facă scandal.

Sub influența alcoolului, Travis Scott s-a înfuriat, a început să înjure, iar la un moment dat i s-ar fi cerut să plece. S-a întors, însă, pus din nou pe ceartă și așa s-a făcut apel către poliție de către cei prezenți la întreg scandalul.

ADVERTISEMENT

”Era beat, a provocat o tulburare și i s-a cerut să plece de mai multe ori. S-a înfuriat strigând înjurături, a plecat și s-a întors pentru a deranja și mai mult”, au declarat ofițerii Departamentului de Poliție din Miami Beach.

Travis Scott a avut un conflict cu proprietarul ambarcațiunii, acesta din urmă chemând, de fapt, oamenii legii. Aceștia l-au încătușat pe Travis Scot și l-au dus la secție, sub arest. L-au eliberat în cele din urmă în baza unei cauțiuni de 650 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cauțiunea a constat în 500 de dolari pentru acuzația de violare de domiciliu și 150 de dolari pentru tulburarea ordinii publice și din cauză că a fost prins în stare de ebrietate. Nu este prima oară când rapperul are probleme cu legea.

Nu este prima oară când Travis Scott are probleme cu legea

În luna mai, Travis Scott a mai intrat în atenția polițiștilor. Potrivit legii din Florida, persoanele care sunt sub influența alcoolului, în spațiul public, pot sta în spatele gratiilor vreme de 60 de zile, adică două luni.

ADVERTISEMENT

În același interval menționat, deținutul este obligat la achitarea contravalorii de 500 de dolari. ”Dacă va fi condamnat, acuzatul va dobândi, de asemenea, un cazier judiciar permanent, care nu poate fi niciodată șters”, mai apare în lege.

Travis Scott este cel mai mare nume de artist de pe lista Beach Please, de anul acesta, și în mod evident și cel mai scump. Onorariul pe care l-ar percepe cântărețul de peste Ocean ar atinge suma de 2, 5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: