Life

“Trebuia descalificată”. Concurenta de la Chefi la Cuțite 2023 care i-a enervat pe telespectatori

Cum o concurentă de la Chefi la Cuțite 2023 i-a enervat pe telespectatori. Aceștia susțin că trebuia descalificată din emisiune.
30.05.2023 | 07:40
Trebuia descalificata Concurenta de la Chefi la Cutite 2023 care ia enervat pe telespectatori
Concurenta pe care telespectatorii o vor descalificată. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Una dintre concurentele de la Chefi la Cuțite 2023 a stârnit nemulțumiri în rândul telespectatorilor. Aceștia și-au exprimat supărarea pe rețelele de socializare și sunt de părere că participanta trebuia descalificată până acum din competiția culinară.

Ce concurentă de la Chefi la Cuțite îi nemulțumește pe telespectatori. Ei vor să fie descalificată

Totul s-a întâmplat după ediția de luni seară, 29 mai, când s-a desfășurat battle-ul cu numărul 7. În acesta, s-au gătit noi preparate și au existat și eliminări. Mulți telespectatori consideră că o altă concurentă trebuia să plece acasă, din cauza gesturilor sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, participanta a fost ”taxată” și de Gina Pistol. Prezentatoarea i-a atras atenția că poate fi descalificată, fiindcă nu a respectat regulile probei la care a fost supusă împreună cu restul coechipierilor. În cele din urmă ”inculpata” s-a ales doar cu niște puncte scăzute.

”Nici nu mai știu câte puncte să îți scad. Am venit și v-am zis că vă descalific. Tot timpul sunteți filmați. Ești și ceasul pe ecran. Știm exact ce ai făcut, cum ai dansat pe lângă farfuria aia, cum ai mai pus ceva. Ai pus lămâie”, a declarat Gina Pistol, luni seară, la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Amalia Esa, care săptămâna trecută a mai stârnit controverse după ce a pus în farfurie pastele cu mâna și a depășit timpul pe care l-au impus cei trei maeștri bucătari: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Odată cu încheierea ediției de luni seară, fanii competiției culinare au răbufnit pe rețelele de socializare. Aceștia cred că Amalia Esa este protejată și că sancțiunile se aplică în funcție de preferințe. Totodată, ei au rămas uimiți de modul cum îi minte pe chefi.

ADVERTISEMENT

”Rușine, Amalia trebuia descalificata, minte cu seninătate uitandu-se în ochii sefilor și totuși rămâne în concurs, deci corectitudinea și regulamentul se aplica preferențial…no comment!!!”/”Nimic nu este corect, Amalia trebuia eliminată, fata aceasta nu are limite la nesimțire, e de cea mai joasă speță”/ ”Amalia trebuia să fie eliminată, pentru că e a 2 oară când nu respectă regula”, sunt o parte dintre reacții, de pe un grup de facebook.

Ce concurentă a plecat acasă în locul Amaliei Esa

Battle-ul cu numărul 7 a reprezentat ultima probă pentru unul dintre concurenți. Diana Inamahoro a luat cele mai puține puncte din partea juraților, doar 6. Astfel, s-a ales cu eliminarea, dar cu toate acestea se bucură de experiența trăită în emisiune.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur de experiență. Am ajuns la al șaptelea battle, am învățat ceva bucătărie cu siguranță”, a declarat Diana Inamahoro, în ediția 28, din sezonul cu numărul 11 al Chefi la Cuțite. Ediția 29 se va difuza marți seară.

ADVERTISEMENT