Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Trebuie să i se traducă slujitor lui Charalambous”. Noul antrenor de la FCSB, ironizat în direct la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Noul antrenor de la FCSB, Elias Charalambous, a fost ironizat în direct la Fanatik SuperLiga. Antrenorul cipriot a ajuns miercuri seară la București.
30.03.2023 | 16:00
Trebuie sa i se traduca slujitor lui Charalambous Noul antrenor de la FCSB ironizat in direct la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
Noul antrenor de la FCSB, ironizat în direct la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, antrenorul cu licență Pro la care Gigi Becali a apelat pentru a-l aduce la FCSB, a sosit miercuri seară la București, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Tehnicianul cipriot, fost fotbalist la FC Vaslui, a fost ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Elias Charalambous, noul tehnician de la FCSB, ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA: „El crede că are voie să facă ce face un antrenor principal”

Leo Strizu și-a dat demisia în direct după FCSB – Petrolul, scor 4-1 în etapa a 28-a din SuperLiga, iar Gigi Becali a rămas fără antrenor cu licență Pro care să-i fie „paravan” pentru Mihai Pintilii, cel care se ocupă de pregătirea lotului roș-albastru. La scurt timp după ce patronul vicecampioanei a venit cu o serie de lămuriri în privința noului antrenor de la FCSB, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Elias Charalambous a ajuns la București miercuri seară.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot va avea încasa 5.000 de euro lunar la echipa finanțată de Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit. Fost fotbalist la FC Vaslui în perioada în perioada 2012-2013, Elias Charalambous a acceptat condițiile impuse de Gigi Becali, astfel, ironiile nu au întârziat să apară.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Întrebarea este: Charalambous știe ce urmează să nu aibă voie să facă? Sau ce are voie să facă? El a venit la București, se întâlnește cu oamenii ăștia azi, nu știu ce… Tu ești antrenor principal la echipa asta, îță dă bluza pe care scrie A1. Ce ai voie să faci?

ADVERTISEMENT

El crede că are voie să facă tot ce face un antrenor principal. Probabil că va constata că aia nu, că aia nu, pe rând. Să fie Charalambous pe bancă să spună ‘nu tată, lăsați-mă fără telefoane pe aici.

Să le spună la ăia’. Nu își închiriază licență. Va sta pe bancă și va ieși la margine de două ori în timpul meciului. Cum dovedim că și-o închiriază, contract de închiriere nu există”, a fost ironia pusă în joc de Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dorin Goian, convins că noul antrenor de la FCSB va semna: „I s-a transmis ce are voie să facă și ce nu”

Dorin Goian, antrenorul cu licență Pro care se ocupă în prezent de Foresta Suceava, este convins că Elias Charalambous a luat la cunoștință „regulile jocului”, însă condițiile impuse de Becali nu l-au împiedicat pe cipriot să vină în România.

„Atunci când s-a urcat în avion să vină spre București, mă gândesc că știa exact sau i s-a transmis ce are voie să facă și ce nu are voie să facă. Și totuși a venit înseamnă că e de acord cu condițiile propuse de conducerea clubului și a venit la București. Nu cred că va mai da înapoi și nu va semna. A venit să semneze”, a spus și Dorin Goian, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Să-i ținem pumnii. Poate reușește să readucă lucrurile într-o fază de normal la FCSB. Ce înseamnă normal, să fie antrenor, dacă e antrenor”, a fost și mesajul Ioanei Cosma, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

„Trebuia să i se traducă slujitor lui Charalambous”

„Stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor”, este cunoscuta replică din vocabularul lui Gigi Becali. Ulterior, Vivi Răchită a avut o replică savuroasă. „Trebuie să i se traducă slujitor lui Charalambous. Cuvântul slujitor cum spune Gigi Becali.

Nu numai românii își închiriază licențele. Le închiriază și străinii. Nu ai văzut cum a spus Gigi, Pintilii va fi antrenorul. Până în vară Pintilii va conduce echipa. Ce să mai spui?”, a fost replica lui Vivi Răchită. „Slujbă înseamnă loc de muncă. Slujbă vine de la slujitor, loc de muncă, e tradus deja cuvântul”, a încheiat ironic Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT