Trebuie să ne temem şi de Kazahstan?! “Jucătorii sînt tehnici şi rapizi!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 20:29
Trebuie să ne temem şi de Kazahstan?! “Jucătorii sînt tehnici şi rapizi!”

România va întîlni, pe 11 octombrie, în deplasare, pe Kazahstan, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. Legitimat la FC Tobol, Ciprian Deac îl atenţionează pe Christopf Daum că “tricolorii” vor avea o partidă foarte dificilă.

“Nu ştiu dacă nivelul e mai bun în Kazahstan, dar cu siguranţă România va avea un meci foarte greu. Din cîte am văzut, cred că vor juca şi pe sintetic. Acolo e cu totul un alt fotbal. Am jucat jumătate de campionat pe asemenea suprafaţă şi am văzut cît e de diferit.

Kazahstan are jucători foarte buni, jucători interesanţi de la echipe care joacă an de an în cupele europene. Sînt tehnici şi rapizi, acesta e punctul lor forte”, a spus Deac.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×