Fotbal intern

Reghe, nemulţumit de jucători: “Schimbăm foaia. E lipsă de atitudine”

Laurenţiu Reghecampf a criticat jocul făcut de echipa sa şi anunţă că unii jucători riscă să treacă pe banca de rezerve dacă vor continua să aibă evoluţii sub cerinţele tehnicianului...
02.11.2013 | 22:35
Reghe nemultumit de jucatori Schimbam foaia E lipsa de atitudine

Laurenţiu Reghecampf a criticat jocul făcut de echipa sa şi anunţă că unii jucători riscă să treacă pe banca de rezerve dacă vor continua să aibă evoluţii sub cerinţele tehnicianului stelist. “Un meci slab, am pierdut două puncte, putea fi şi mai rău. Trebuie să schimb foaia cu unii jucători, a fost lipsă de atitudine. Nu dau nume. Vom clarifica lucrurile, dar ca să cîştigăm la Basel trebuie să schimbăm lucrurile. Cînd îmbraci tricoul Stelei trebuie să dai totul! Meciul de azi a fost foarte slab. A fost o greşeală foarte mare la golul primit, nu avem voie să le facem. Trebuia să cîştigăm toate cele trei puncte, nu aveam voie să pierdem. Ne dăm gol singuri, nu am avut probleme nici o secundă, dar a lipsit dorinţa de cîştiga, de a ne sacrifica. Cei de la Braşov au cîştigat mereu mingea şi au fost mai prezenţi în joc. Nu are nici o importanţă ce sistem am folosit”, a declarat Reghe, la Digi Sport. Tehnicianul a dat de înţeles că ar putea urma şi amenzi.

“Szukala s-a poziţionat prost, trebuia să dea cu stîngul. Eu am auzit că a strigat şi Tătă. Pntru noi principalul obiectiv este să cîştigăm campionatul, nu avem voie să facem greşeli. DIn păcate, pentru noi a fost o seară neagră. Corona nu m-a surprins. M-au surprins jucătorii noştri. Nu comentez nici de ce s-a fluierat fault la golul lui Kapetanos, nici faza penalty-ului, pentru că n-am văzut, dar dacă arbitrul aşa a hotărît, aşa să fie”, a completat Reghe la conferinţa de presă.