Life

“Trebuie să vină Poliția!” Ce a pățit Culiță Sterp pe aeroport

”Trebuie să vină Poliția!” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp pe aeroport. Totul are legătură cu banii interpretului de manele.
28.06.2024 | 07:37
Trebuie sa vina Politia Ce a patit Culita Sterp pe aeroport
Ce i s-a întâmplat artistului într-un aeroport din Londra. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a întâmpinat probleme pe un aeroport din Londra, unde urma să ia avionul către România, după un concert pe care l-a susținut în capitala Marii Britanii. Cei de la securitate au chemat Poliția la fața locului.

Culiță Sterp, la un pas de a fi săltat de poliție pe un aeroport din Londra

Culiță Sterp nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci este cunoscut și îndrăgit de milioane de români, din întreaga țară. Melodiile sale domină adesea topurile, pe youtube, și pentru că sunt plăcute fanilor lui, aceștia nu ezită în a-l chema să le cânte.

ADVERTISEMENT

Solistul originar din Hațeg cântă mai mereu pe la nunți, botezuri, mai ales acum când este sezonul specific lor. Pentru prestația sa, Culiță Sterp ar solicita peste 6.000 de euro, deci nu poate onora prezența pentru orice buzunar.

Este binecunoscut faptul că interpreții de manele mai primesc și bani pentru dedicații în timpul evenimentelor, astfel că se pot întoarce acasă cu bani grămadă. La fel i s-a întâmplat și lui Culiță Sterp recent, când a ajuns pe un aeroport din Londra cu un bagaj plin cu bani cash.

ADVERTISEMENT

Inițial, Culiță Sterp a avut probleme cu dimensiunea valizei, era prea mare și nu încăpea în tăvița pentru controlul de securitate. A încercat să rupă roțile bagajului, dar angajații din aeroport l-au lăsat în cele din urmă să treacă, văzând că era în stare să recurgă la un gest disperat.

Doar că… atunci când l-au întrebat ce are în bagajul foarte mare, Culiță Sterp a fost sincer și a mărturisit că are banii cash făcuți la un concert din Londra. Când a dezvăluit și despre ce sumă este vorba, personalul din aeroport a rămas șocat și a chemat Poliția.

ADVERTISEMENT

Poliția nu a mai venit, spre norocul lui Culiță Sterp

Toată tensiunea s-a creat în condițiile în care Culiță Sterp trebuie să decoleze cu avionul în 20 de minute. A încercat să le explice celor din aeroport că este un artist cunoscut și că nu este nevoie de Poliție. Spre norocul său, oamenii legii nu s-au mai prezentat și a putut merge către poarta avionului. Surpriză și în acest caz, exista o întârziere de trei ore.

”Alta problemă! «Nu-ți încape bagajul în tăvița asta. Nu poți să-l iei cu tine». Am dat acolo să rup roțile, dacă rupeam roțile încăpea la fix. Când au văzut că vreau să rup roțile au zis: «Hai, te las să-l iei, dar ce mai ai în bagaj». «Pai mai am și niște bani». «Câți bani ai cash?». Aveam banii de la cântare. «Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?». Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția. Zic: «Domnule, în 20 de minute pleacă avionul. Trebuie să plec».

ADVERTISEMENT

Au zis: «Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia». «Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!». I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat 5 minute, am mai stat un pic, ăia tot nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore”, a relatat Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul