News

Trecătorii din Sibiu au găsit un bărbat mort pe un teren de lângă gară. Anunțul polițiștilor

Trecătorii din Sibiu au găsit cadavrul unui bărbat pe un teren în apropiere de gară, însă nimeni nu știe ce a pățit omul.
08.03.2023 | 23:05
Trecatorii din Sibiu au gasit un barbat mort pe un teren de langa gara Anuntul politistilor
Un bărbat a fost găsit mort pe câmp în Sibiu. Foto: bservatorulph.ro
ADVERTISEMENT

O anchetă a fost demarată pentru a se afla în ce împrejurări a murit bărbatul. Cert e că medicii ajunși la fața locului, după ce au fost chemați la numărul unic de urgență 112, au constatat că individul era mort de multă vreme, din cauze necunoscute.

Un bărbat mort a fost găsit lângă gara din Sibiu

În această după-amiază s-a primit un apel la 112, prin care se anunţa că un bărbat este căzut, inconştient, pe str. Constituţiei din Sibiu. SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute. Bărbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp”, a transmis Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns Poliția care a demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu bărbatul respectiv. Se pare că bărbatul avea 51 de ani și locuia în Sibiu, însă nu se cunosc mai multe detalii despre moartea sa.

”Pe un teren din zona intersecţiei străzilor Magheru şi Constituţiei (în apropierea gării – n.r), din municipiul Sibiu, un bărbat ar fi decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunţat de echipajul medical sosit de urgenţă”, a transmis și IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a ajuns la la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru a fi efectuată necropsia și pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Între timp oamenii legii vor continua ancheta în speranța că vor afla cu exactitate cum și de ce a murit bărbatul.

În urmă cu o lună, un bărbat era găsit mort pe un câmp din București, în apropiere de o zonă rezidențială unde locuiesc oameni bogați. Cadavrul a fost descoperit chiar de către mai mulți colegi muncitori pe șantier. Oamenii sunt în stare de șoc și nu își pot da seama ce s-a întâmplat cu prietenul și colegul lor.

ADVERTISEMENT

Se pare că victima suferise un infarct în timp ce se afla la serviciu, mai exact paznic în zonă. ”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 7:24, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în proximitatea unui șantier din Balotești, un bărbat a fost găsit decedat, de către colegii săi.

La fața locului, polițiștii orașului Otopeni au identificat persoana decedată, ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere. Din primele verificări bărbatul nu prezenta urme de violență.

ADVERTISEMENT

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea activităților din competență. În prezent polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, transmitea IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT
Tags: