ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Trece Paszkany graniţa? Ar putea investi la cel mai iubit club din Ungaria

Conform cotidianului maghiar "Nemzeti Sport", Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR Cluj, ar fi dispus să investească la Ferencvaros, cel mai iubit club de fotbal din Ungaria....
Autor: Roxana Brănişteanu | 05.08.2013 | 16:25
Trece Paszkany graniţa? Ar putea investi la cel mai iubit club din Ungaria

Conform cotidianului maghiar “Nemzeti Sport”, Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR Cluj, ar fi dispus să investească la Ferencvaros, cel mai iubit club de fotbal din Ungaria.

ADVERTISEMENT

Premierul maghiar Viktor Orban a dat de înţeles că Ferencvaros va fi preluată în curînd de un puternic om de afaceri. “Fotbalul maghiar a devenit extrem de viabil pentru investiţii. Dacă ne uităm atent, nivelul a început să crească încetul cu încetul în ultimii ani, iar cluburi precum Debrecen, Pecs, Gyor sau Videoton sînt susţinute din fonduri private. În scurt timp, Ferencvaros va avea o susţinere financiară enormă şi va deveni un club mai puternic decît oricare altul”, spune Orban în interviul preluat de “Nemzeti Sport”.

Ferencvaros a luat fiinţă în 1899, cucerind de-a lungul timpului nu mai puţin de 28 de titluri de campioană şi 20 de Cupe ale Ungariei. Pe plan internaţional, maghiarii au disputat finala Cupei Cupelor în 1975.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!